Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. anni-anni

anni-anni Активен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    jas bev kaj emilija trajkovska no ne mi objasnuvase ubavo i mnogu greski napravi so zaradi nea otidov na abortus :( sea ke se prefrlam kaj dr.korunovski pa ke vidime kako ke bide.. na privatno idam kaj prof.dr. Popovska slavjanka bese vo drzavna no pred 2-3 godina dade otkaz i ima privatna ordinacija mn sum zadovolna od nea mngu ubavo objasnuva pregleduva se ke ti kaze kako so treba prekrasna e ona me spasi koga bev na abortus po nejzina sema nacrtana me pravea i se ispadna okej zs bese spesificno mn. potoa mn kazaa vo drzavna deka treba da se se4e nesto za toa ke treba operacija i otidov jas kaj dr.popovska i mi vika imas miom so ke iscezne ne treba operasija zosto okulu nego ima mnogu krvni sadovi malce e skapo ama dobro e mene za exo i na mikroskop sto me gledase toa promerokot so go zema od grloto na matkata mi zema 2000 den so se pap 3000 e :) poz
    [mod-kirilica:10zdp98i][/mod-kirilica:10zdp98i]

2. Skorpi

Skorpi Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    3
    Луѓе јас стварно ги прочитав сите постови и незнам што да мислам веќе,јас одам кај Агнеса во Капиштец и исто така не сум задоволна,имав спонтан и мислам дека тоа се гледаше порано од неголи што таа ми кажа,не дека ми се случи тоа него на многу други им кажува триста глупости и ги плаши,а кога ке отидат на друго место немало врска.Направив Пап ми ама сакам да ја сменам здравје за наредна бременост несакам да отидам кај неа,едноставно не ја бива,ке ве молам за помош каде да се обратам за матичен стварно незнам?

3. nadja.d

nadja.d Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2012
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    220
    Дали може да ми препорачате добар гинеколог од Ремедика?
    Конкретно некој постручен за ХПВ и сл,доколку некој имал позитивно искуство?

4. ana-bt

ana-bt Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    3
    старата плодност т.е кај долната гимназија мислам дека работи со сини картони.инаку јас одам кај емилија во неуромедика,сега за сега сум задоволна,а работи и со сини картони.позз и се надевам ти помогнав

5. mjauuuuuu

mjauuuuuu Истакнат член

Се зачлени на:
    13 октомври 2012
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    65
    дефинитивно Д.р Јован Ефремовски многу добар д.р и многу добро си ја брка работата знам по тоа што моја прва братучетка имаше проблем со цин2 не се направи конизација ама цело време се конслтираше со него исто така тој ги следеше двете бремености на сестра ми и ете имам две прекрасни внучиња јас би ти го препорачала него и би ми било мило ако ти помогнав позз :clap:

На nadja.d му/ѝ се допаѓа ова.
  6. dunjucka

dunjucka Активен член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    8
    Kaде се наоѓа таа Емилија Трајковска ????

7. anni-anni

anni-anni Активен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    vo kisela voda...

8. pepita82

pepita82 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    610
    Допаѓања:
    512
    За Ефремовски сите пофалби вистински професионалец, секоја чест на сите им го препорачувам :)

9. blackstyle

blackstyle Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    61
    ај ако може бројот од докторката во инбокс фала многу :)

10. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.073
    Мислење за Др.Коруновски...сакам кај него да се префрлам,не сум задоволна од сегашниов

11. danielka0507

danielka0507 Популарен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2011
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    308
    Јас одам кај др Коруновски од сам почеток (10 години) и многу сум задоволна...Сега исто така ми ја води и бременоста...Так ада искрено ти го препорачувам...

На vickyy90 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. anni-anni

anni-anni Активен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    od kaj emilija trajkovska zemav odjava potoa sakav kaj dr.Korunovski ama na kraj vo posleden moment se predomisliv v4era bev i se prefrliv kaj dr.Radica Bojceva:) valjda dobra e kako so mi ja kazuvaat

13. fanka

fanka Активен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2012
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Јас одам кај Д-р. Наде Героска (Градски парк фонтана) ПРЕЗАДОВОЛНА СУМ, работи повеке од осум месеци приватно(Нема склучено договор со фондот) но со многу достапни цени :Ултразвук 3Д-4Д 500 денари,ПАП тест 500 денари,Видеоколпоскопија 600 денари, овие цени ги и матичните ни ги сервираат и ако несмеат,ваму одам со претходно закажување, хигиена на највисоко ниво,Д-р Наде Героска врвен професионалец, ПРЕЗАДОВОЛНА СУМ ВИ ЈА ПРЕПОРАЧУВАМ НА СИТЕ......

14. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.298
    Допаѓања:
    102.781
    Сестра ми е кај Стамболиев, она е ептен задоволна сакам и јас кај него, иако мојов матичен сеа за ништо не би го менувала, ама далеку ми е, на југ, немам сметка.

15. Ani.cka

Ani.cka Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2012
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    26
    Општи здравствени проблеми - прашања и одговори

Ве молам да ми предложите гинеколог (женско) во Скопјево, што работи со картончиња??

16. Ani.cka

Ani.cka Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2012
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    26
    Ве молам ми треба гинеколог за матичен да ми биде, со картончиња што работи, и да е не прескапо?? Кај да одам?

17. elenaelencence26

elenaelencence26 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 октомври 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    1
    cvetanovski ;)

18. sanja.sani

sanja.sani Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    2
    оди ли некоја кај др. панeвски ,како сте задоволни?

19. Ani.cka

Ani.cka Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2012
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    26

А каде се наоѓа овој доктор?

20. lalichka

lalichka Активен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Jas se odjaviv od kaj Radica Bojceva pred nekoj den ....voopsto ne sum zadovolna a i nemav slusnato nekoi dobri zborovi za nea....Ajde ve molam predlozete mi nekoj ginekolog koj ke mi bide maticen a raboti so plavi kartoni vo blizina na Aerodrom ili Kisela Voda?
    [mod-kirilica:1adsmwkr][/mod-kirilica:1adsmwkr]