Добар гинеколог?

Discussion in 'Здравствени проблеми' started by Anonymous, Dec 30, 2009.

1. 17mart

17mart Истакнат член

Мене мие матичен доктор и он ми ја водеше бременоста и задоволна сум од него„!

2. la-chicka

la-chicka Популарен член

Мене ми е матична па исто толку плаќам за (обичен) преглед. Искрено да ти кажам и јас на почеток бев воодушевена, ама со тек на време ми се смачи од нејзините објаснувања секој пат :( , мислам жената е океј, многу е пријатна и се труди се да објасни ама кога треба да настапи со тарапија некако ептен ми е колку да ми даде нешто, во стил ајде ќе се обидеме да го излечиме, а позадината за тоа како да не сака да ја види, што знам бар таков впечаток ми остава последниве неколку пати. Баш ме интересира што мислење ќе имаш по неколку прегледи. :)

3. eli25

eli25 Форумски идол

^ Точно ЛаЧика дека објаснува доста(за една кандида ,што да речеме знам,колку ми објаснуваше не пак за друго :lol: ),сакав да кажам дека за првпат се осеќав пријатно и слободна да прашам што ме интересира.Мене моите претходни гинеколози,кога ме гледаа на ехо ништо не објаснуваа,кога имав спонтан молчеа,кога ги праша од што може да е рекоа Господова работа,не ми дадоа ништо за подршка на бременоста едноставно сурово ми се обратија со-Седи дома,и ако почнеш уште повеќе да крвариш дојди да те исчистиме :puke: Што да кажам повеќе?
    Докторката Снежана ме охрабри пак да пробаме ,а во Ремедика не смеев ни да прашам,само рекоа 6месеца и толку.За уреаплазмата што ми ја најдоа,докторката Снежана ми објасни дека секоја втора ја има,дека не е причина за спонтан(иако чим ја нашле нормално тоа ми кажале како причина) дека можам да забременам и со неа,пошто сега и да ја излечам знае да се врати и при пад на имунитет во бременост пак ќе ми се врати.
    Од тој аспект кажувам,премногу бев изреволтирана од сите и се изненадив кога женава убаво ме прими.

la-chicka and irenna like this.
  4. irenna

irenna Популарен член

И јас одам кај Мајсторова, немам зборови да ви опишам колку сум задоволна. Влегов со 1000 прашања, се ми објасни, буквално фати да ми црта жената (плавуша :lol:).
    Се што прави објаснува, имаше трпение да ми го објасни ехото и за чудо успеа ,за мене тоа е перпетум мобиле, да го урамиш ќе мислам дека е апстракција од Кандински :D
    Пристапот кон пациентот и е феноменален.

5. la-chicka

la-chicka Популарен член

Да да, затоа нема збор, тука неможам да и најдам мана во тој дел, ептен е пријатна и објаснува и се... Ама јас имам такво искуство што малце се замислив за некои работи. Ми има давано апчиња и само апчиња подолг период, а друго беше работата, требаше да се направи испитување на некои работи и да се најде причината за тоа, не само да го прикривам со апчиња и апчиња. Иначе не планирам да ја мењам де, не е до толку лошо мислењето, чисто само мала замерка :angel:

6. elenaelencence26

elenaelencence26 Истакнат член

Za dr cvetanovski i jas imam negativno iskustvo...prviot negov muabet e ....ja neprimam maticni pacientki ama aj ke ti napravam usluga ke te primam..... vtoro ako go pogodis momentot da e raspolozen ke ti posveti vnimanie nasmean fin. A ako e nervozen ko ke iskocis od vnatre nema da se vratis kaj nego nikad poveke. Nema nekoja sto ne otisla kaj nego a ne i prepisal yasmin tableti ...mene mi bese maticen pred 1god àma posle 2 pregled go promeniv...a za sestrata taa crnata veke nemam komentar ....arogantna i bezobrazna ..
    Dr Nadica gerovska e moja preporaka.

[mod-kirilica:ne0rhl2p][/mod-kirilica:ne0rhl2p]

7. joelle

joelle Популарен член

препорака за мајсторова и од мене за сега... ми се допадна смиреноста, пристапот кон пациентот посветеноста ,објаснувањето.. целата е таква пријатна. :D и да не заборавам не е скапа.

8. senza.parole

senza.parole Форумски идол

^^

Имате некој тел. за контакт кај Мајсторова?

Со закажување е, така?

Пратете ми ЛП, молам. :$

9. anni-anni

anni-anni Активен член

zajche profesor.dr. slavjanka popovska se ke ti objasni kako so treba exo e 1000 den. jas sum mn zadovolna ti ja preporacuvam iskreno od <3

[mod-kirilica:2ogqws2v][/mod-kirilica:2ogqws2v]

10. bllakce

bllakce Истакнат член

ке ве молам дали некој има искуство со др.Агнеса во капистец.ако некој знае нека ми одговори.

11. sunfemina

sunfemina Популарен член

Eве некои претходни мислења од темава.

12. PrincessStella

PrincessStella Активен член

Драги мои форумки :) После многу двоумење на крај се решив и отидов кај Др.Тасе Цветановски. Од тоа како јас поминав кај него, можам да дадам една топла препорака за докторот. Внимателен, темелен, со многу фин пристап, трпелив и најбитно детално обајснува и за најмалата ситница. За да ми стане матичен не направи никаков проблем, али сепак мислам дека све е индивидуално. Доколку некоја од вас се двоуми како мене, од мене има позитивна препорака за докторот и покрај тоа што од тоа што имав прочитано кога одев нозете ми се враќаа, ама на крај битно све супер помина :)

13. vickyy90

vickyy90 Популарен член

чекај,чекај има време ке го запознаеш тасе....сега дека ти било прв пат па затоа бил фин и ти објаснувал се...иначе не е многу многу по објаснувањето,јас еве скоро 5 години сум кај него и го знам добро,го толерирав долго ама сега дефинитивно ке го сменам....не само што ми измисли триста глупости цин1,и какви нети испитувањаправев,дури и биопсија ми препорачуваше да направам...отидов на приватно и се е ок немам ништо,а све тоа да ти било за пари.Ми даде една потврда да потпишам дека сум ги правела сите тие испитувања по негова препорака и дека он од тоа добива 5% надоместок
    Така да јас не го препорачувам на никого

14. fanka

fanka Активен член

Ви ја препорачува Д-р.Наде Героска во ПЗУ МАМА (градски парк фонтана) извонреден гинеколог професионалец.
    Со нормални услуги и цени и врвен ултразвук апарат 3Д-4Д ке добиеш слика и ЦД за 500 денари

15. owl-ribbon

owl-ribbon Истакнат член

може телефонски број од докторката ? Благодарам

16. Sarasweet

Sarasweet Истакнат член

Снежана Мајсторова и Билјана Давчева работат со сини картони?
    И каде им се наоѓаат ординациите?

17. FullBreathe

FullBreathe Активен член

Да не листам по мислењава....знаете ли колку чини Пап тест кај Коруновски? И општо го бива ли човекот, зашто решив таму да се прегледам.

Благодарам.

18. r-evolucija

r-evolucija Активен член

Пап кај Коруновски е бесплатен ако ти е матичен со плави картони, а човекот го бива само слушај внимателно зашто тивко зборува.

19. Mermaid

Mermaid Истакнат член

Јас бев многу задоволна од доктор Рушка - ординација Ганеш (ја пронајдов на форумов) ама за жал не работи со плави картони и некако скапо ми е за секој преглед по 2000 денари да давам :/
    Прочитав некои ваши мислења и сега ќе се обидам кај Снежана Масторова - се надевам нема да погрешам :)

20. Melek05

Melek05 Активен член

Мислење за доктор Јовка Пејковска Ѓорѓиевска што работи во Ѓорче Петров во амбулантата?