Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    581
    Јас закажав сега кај доктор Ложанковски за во понеделник, ми кажаа дека 500 ден е преглед а пап тестот и незнам таму уште што се безплатни со сини картони. Јас пошто немам ми рекоа 1000. Е сега дали е стварно така и како ќе сум задоволна ќе ви кажам од понеделник натака.

2. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.942
    Допаѓања:
    123.516
    ^Колешка сега беше кај Ложанковски,супер е задоволна од него,прв преглед и бил и ептен ја опуштил,меѓутоа се и наплатил приватно и брисеви и пап и преглед,иако се запишала кај него.Муабетот му бил дека кај него секогаш првиот пап и преглед се наплаќале приватно а потоа не :^)
    Инаку,кај него немало место ниту кај Бојчева што работи кај него,па на книшката и удрил печат од некоја трета што била скоро вработена кај него и собирала пациенти.
    Колешка ми е ептен е лута и ќе се отпише од таму,зошто Ложанковки не и кажал дека не ја запишал кај него.
    Така да утре види да е те зезне и тебе така ,па пиши.
    Инаку,го кажуваат како ептен професионалец.

3. Vesna.Spi

Vesna.Spi Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2012
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    126
    Ели, јас сум многу години кај др. Жаклина и едно ке кажам за неа- голем професионалец, не ја менувам. Позз :)

На eli25 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. flowergarden

flowergarden Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    418
    Има ли некој телефонски број на Тања Хаџиевска во Млин Балкан?

5. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    581
    Си бев јас денес на гинеколог, и така, убаво си поминав иако малце ми беше страв. Ама кај др. Грковска и да ви кажам вака ко за од прва, се што прашав ми одговори. Сеа ќе бидам малце смешна, ама ми тече плаво помеѓу нозе, ме премачкуваше таму со нешто. И јеее нормална сум сега како и оние на рекламине за влошки. :rofl: Сеа ќе чекам резултати. А за кандидата ми рече воопшто да не се секирам, ми даде маст и ми кажа да не користам вагиналети.

6. flowergarden

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    418
    Која маст? Јас користам вагиналети, ама не се од некоја помош. Пиши и дали ќе има резултат ;)

7. maleckaa18

maleckaa18 Активен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Ке може ли да ми го испратите бројот на др. Снежана Мајсторова во лична порака ? Ве молам, многу е итно.

8. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    581
    mycoril се вика кремата, за ефекти не знам уште, пошто сега ми е помината кандидата па не се мачкам многу, 70 денари е иде без рецепт. За миење ми кажа или со бебешки сапун или со тие геловите за интимна нега, за депилација никако со восок, зошто многу бактерии имало и може да се навлечат инфекции многу, најубаво со крема за депилирање. Многу работи ми изнакажа, ама кој да памти се.

9. pepermint

pepermint Активен член

Се зачлени на:
    13 декември 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Ќе ве замолам ако може контакт од д-р.Татјана Хаџиевска

10. Dona-Ares

Dona-Ares Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    216
    Има ли некој искуство,да бил во Румунска кај др. Александар Блажевски и мислење за него???
    Ај ве молам ако имате искуство или како сте задоволни да ми пишете или во л.п. или овде?
    фала ви

11. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.054
    Многу одамна имам кажано дека одам кај д-р Павле Кокорманов. Најтопло го препорачувам, зошто веќе 3ипол години сум презадоволна од него.
    Сега видов дека има и попуст на ова страните за попуст, па затоа ми текна да ви постирам http://megapopusti.mk/deals/deal-66

На karak му/ѝ се допаѓа ова.
  12. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    да и јас сум презадоволна од д-р Павле Кокорманов. Мене бременоста ми ја водат Татјана Хаџиевска од млин балкан и како приватен Павле. Меѓутоа не жалам за ниту еден денар даден кај Павле, типот е ЦАР

На meU му/ѝ се допаѓа ова.
  13. flowergarden

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    418
    Јас искрено воопшто не сум задоволна од Хаџиевска. Често касни, па и покрај тоа што си закажал, се чека премногу, некогаш и по 2-3 часа (според мене нормално е до пола час). Да не зборам за апаратурата, која и е од минатиот век. Во бременоста ми правеше ехо преглед и требаше сама да и го посочам проблемот за да види. Катастрофа!

14. varsa

varsa Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2011
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    3
    ај ве молам пишетем искуство за др митко ивановски од систина или св лазар незнам каде е моментално

15. ninula

ninula Активен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    4
    Би сакала да прашам дали некој до сега бил кај докторката што е во ординацијата кај Др.Коруноски, и дали имате некое искуство со неа.....Ви благодарам :)

Инаку докторката се вика Снежана Миленкова....Благодарам

16. elimila

elimila Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    11
    zdravo jas bev vo drzavna bolnica kaj dr.Arta Vojnika dali ima nekoj iskustvo so nea dali bil kaj nea na pregled kako e zadovolen ve molam prv pat bev pred edna nedela mi najdoa HPV i CIN1 mi pravea tipizacija ama mnogu se ceka zza tie rezultati vo drzavna bolnica mi rekoa duri posle 3 nedeli

17. ninula

ninula Активен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2013
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    4
    Ми ја препорача другарка и закажав веќе кај неа....навистина е итно....било што да имате ке ве молам да ме информирате бидејќи освен другарка ми никој до сега не сум слушнала да ја спомене

18. mlada-mama

mlada-mama Активен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    i jas odev vo remedika na glavnite pregledi odnosno skrininzite bidejki mojata maticka nadica od mama bese premnoguu dobra i vnimatelna. blagodarenie na strucnie dokori vo remedika denes imam prekrasna devojka kerkicka koja na,skoro i ke i slavime rodenden
    <3 mlada mama <3

19. mlada-mama

mlada-mama Активен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    dali nekoja od vas ima maticen ginekolog vo aeredrom ili vo lisice ?

20. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    581
    Ја женски дури сега почнав да паничам, уште чекам резултати од папот, ама си викам леле што ќе правам ако има нешто, леле само да е негативен. Многу се плашам, уствари јас си имам страшен проблем се плашам од се нешто, и си праам филмови у глава. Дури и да има нешто што не е ич страшно, јас ќе бидам како да ми се срушил светот. Докторката ме смири коа бев, ама еве како се наближува времето за резултати така јас се напнувам. Не знам како да си помогнам, се опседнувам.