Мислам дека Ставридис има и приватна ординација, и поубаво тамо да одите зошто на Клиника тешко се доаѓа до него.
Истите микробиолошки испитувања што ги правиме ние може да му ги направат и на дечко ти ако е проблем инфекција. Значи одете во Систина имаат обучен лаборант за земање брис од машко околу 2000 ке ве чини. Ако испадне некој позитивен резултат побарај го д-р Даниел Петровски - уролог со типот нема утка.
Каде на гинеколог? Здраво девојки Може ли некој да ми препорача каде да одам на гинеколог? негде каде што работат со сини картони и поевтино да е.. јас никогаш не сум била на гин. затоа што ми е малце страв..но сега мислам дека е крајно време да отидам, имам некои проблеми и инфекции... само незнам каде да одам... Препорачајте ми некоја ординација или пак некој добар гинеколог. Ви благодарам однапред. Поздрав
Каде на гинеколог? Васо Коруновски мене ми е матичен и работи со плави картони само незнам дали има место за други пациенти,треба да прашаш.Се наоѓа кај амбулантата на МВР,позади Кјуби.
Каде на гинеколог? Па обичен преглед само да те погледне (со плави картончиња) не се плаќа.Да ти земе брисеви за на микробиологија( кај што се гледаат инфекции,габички и слично)е 100 денари од брис ,а такви брисеви се 3 ..значи 300 и ПАПA тест имаш еднаш годишно без пари што е доволно,а доколку сакаш и по втор пат се плаќа ама незнам колку.И на ехо да те гледа мислам беше 600 ако не се лажам ама не ме земај за збор...
Ни под точка разно некоја да се излаже и да оди во Јане Сандански на гинеколог, особено не кај докторот Филип Матевски! Невидена катастрофа!
dali nekoj bil i slusnal za dr.Aleksandar Blazevski sto raboti vo ambulantata Bukurest.Zalam za site sto imale nekade loso iskustvo (((((( ama se iznacitav sega vo dilema sum i neznam kade da odam strav me faka (((( pozzzzzz
Ни случајно немојте да сте отишле кај Д-р Димче Трајковски од ГИН. ЧЕНТО, ве советувам од срце зашто само повеќе ќе се исплашите и нема да ви помогне воопшто.
Vo Remedika kaj doktorkata Elena Petrova jas veke sum 2 godini tamu i sum prezadovolna skapo e ali zdravjeto e po bitno osobeno koga se raboti za blazena sostojba
Vo Remedika kaj doktorkata Elena Petrova jas veke sum 2 godini tamu i sum prezadovolna skapo e ali zdravjeto e po bitno osobeno koga se raboti za blazena sostojba
Pregledot cini 1500 den a samo pap ne znam jas mikrobiologija ispituvam zaedno (pap i bris ) i e 3500 den a posebno samo pap ne znam bidejki ne pravam posebno zaedno se poveke isplaka e poevtino a edno po edno da go pravis e poskapo.Idi nema da zazlais doktorkata e stvarno dusa covek i ne te prisiluva da moras se tamu da proveruvas ,i vo sekoj slucaj parite ne se bitni za zdravjeto poz
Pregledot cini 1500 den a samo pap ne znam jas mikrobiologija ispituvam zaedno (pap i bris ) i e 3500 den a posebno samo pap ne znam bidejki ne pravam posebno zaedno se poveke isplaka e poevtino a edno po edno da go pravis e poskapo.Idi nema da zazlais doktorkata e stvarno dusa covek i ne te prisiluva da moras se tamu da proveruvas ,i vo sekoj slucaj parite ne se bitni za zdravjeto i ne rabotat so sini kartoni
јас одам во св Лазар ама кај Никола Дамчевски и мозам само пофални зборови да кажам,а за другиот доктор незнам
dali nekoj bil i slusnal za dr.Aleksandar Blazevski sto raboti vo ambulantata Bukurest.Јас одев кај него тоест бев двапати,ми каза дека сум вонматерично бремена,а немасе никаква врска,бев со близнацинја бремена нормално,да не побарав совед од Дамчевски човекот ке ме исчистесе.Катастрофа
aj bidi malku pojasna?? dali nekoj bil i slusna za dr.???? jas odev kaj nego??? i sto te interesira tebe ustvari???
^па девојката сака да сподели искуство со истиот гинеколог,не знам зашто не ти е јасна. моја другарка беше кај него,како за пренослива болест добро се покажа.
Zdravo devojki! Me interesira dali znaete dali mozam da idam na ginekolog so posleden den od menstruacija, nemam obilno krvarenje, tuku mi zavrsuva, po edna -dve kapki. Dali moze da se izvrsi ginekoloski pregled vo vakva situacija (da se zemat potrebnite brisevi )? Bi mi znacelo vaseto mislenje, fala odnapred ! [mod-kirilica:24spmxty][/mod-kirilica:24spmxty]