Тоа е работата кај сите,сите добри се зафатени.Мене едиснтвена опција ми остана Ложанковски,ама тој не прима повеќе туку докторките кај него Радица Бојчева и Лолита Грковска. За двете слушав и лоши и добри работи,али редно е дасе пишам некаде,матичен си е матичен барем за брисеви и др испитувања нема да фрлам пари а верувајте разлика е.
Eli i jas sum kaj dr Lozankovski à maaticna mie lolita samo jas kazav deka sakam kaj doktorot i si idam kaj nego
Добар гинеколог! Ве молам девојки , кој е добар гинеколог во болницата Плодност во битола . Кажете мислења ве молам !
Може ли да ми кажете колку чини ако некој знае приватен преглед кај Коруновски, бидејќи на моја другарка и кажале дека има Cin 1 па сака да провери и кај друг доктор, а неможе да го земе за матичен бидејќи е од друг град...
И јас сум заинтересирана, но по можност да биде жена... и дали би ми препорачале да одам во државнава болница во битола? какви се условите? искуства.... благодарам однапред
Здраво на сите! Најпрво да кажам дека за сите гинеколози има и добри и лоши приказни/искуства. Моето искуство е поврзано со Стамболиев, јас со години бев кај него,решив да го сменам и тоа вчера.Кога последен пат се јавив за преглед, сестрата ме закажа за по 2 недели, никако не можело порано! И некако ми пукна филмот! Стамболиев со мене бил коректен, ако се изземат честите промени на расположение, негативниот/паничен приказ на состојбата која ја имаш (тука се’ е драматично,дури и обична бактерија. Сакам да кажам дека често знае да направи од мува слон. Еден доктор, најпрво треба да е реален, точно да ти каже што да очекуваш и најважно, да те смири, а не да те вознемири дополнително!) и постојаното оговарање. Типот оговара повеќе од сите жени што ги познавам!Се сменив кај Коруноски и утре сум кај него на преглед, па ќе споделам искуство.
Mislenje Zdravo devojki,zeni,majkii se dvoumam za nekoi ginekolozi demek nekoi bile losi nekoi dobri profesionalno.BIdejki do sega ne sum bila kaj nieden nemam iskustvo no sakam da prasam dali nekoj ke mi kaze svoe mislenje dokolku ima za doktorkata ginekolog vo poliklinika jane sandanski i vo medika plus dali ima nekoj iskustvo od ovie ordinacii da mi prenese ili pa nekoj drug predlog za dobar ginekolog? Fala odnapred
За Др.Боро Парталовски читајќи го твојот пост се сетив на истите зборови и драга моја значи не сум само јас што по првиот преглед си отидов со тие исти три дијагнози,ова е мое мислење но со тие миоми и цисти ме извади од памет па морав на друг доктор во Ре Медика за да на 4Д ехо видат двајца доктори дека нема никаков миом и никакви цисти,а Др. измери миом од 2цм што е прилично голем.... Пак ке речам моето искуство кај него не е воопшто пријатно..... Ако може да прашам Ви даде ли некаков извештај ,сликички или нешто слично од прегледот? Mravce кај Коруновски не знам но би требало да направи пап и биопсија за да видат дали е таа дијагноза. Знам за во Хистера дека папот е 800 а биопсијата 3000ден..... Spoiler Топло ти го препорачувам Др.Вановски од Хистера и неговиот персонал,ама не работат со плави картони покрај него ке ти треба и матичен Др. А за во Ѓорче поликлиниката гинекологот е со комплет застарена апаратура знам сум осетила на своја кожа.....
Девојки, дали некој од вас има искуство со д.р Сузана Костовска кај Коруноски што работи? Мене ми е матична но последниве два пати кога бев на ехо некако не ми посветува доволно внимание се нешто набрзина и ништо конкретно не ми кажува освен ова е суууупееер ова е супппееер и доколку не прашам нешто битно она не ми кажува? Може е така бидејќи има премногу гужва значи се чека саат време на закажано и тоа многу ме нервира
јас пак немам доволно зборови за да го испофалам др.парталовски.мене се што ми каѓа беше точно, сега е се во ред..нормално и јас се исплашив, но добив големо охрабрување од него.. мене ми даде сликички од ехото, ме прати кај сапунов, и се беше така како што ми кажа парталовски. се е индивидуално, нормално, ама јас сум презадоволна од мојот доктор, секогаш ми објаснува, не ме брза..и навистина топло го препорачувам..
УЖАСНО!!! Ама навистина ужасно верувајте ми,досега не сум го изругала на форумов зашто ако ми верувате се обидувам да го заборавам тоа.Отидов кај човекот бидејки имаше наводно добро “реноме“ на страната на свети лазар.И така јас одам со посложен проблем,тој навидум фин ама страшно самобендисан и не те ислушува ,па почнува да се фали како тој имал долгогодишно искуство во странство(читај Бугарија) и не требало јас да му кажувам.На крај платив околу 5000 ден. а тој замислете ми даде стандардна терапија за кандида. И тоа не е најболно.Требаше за 2 дена најдоцна да ми се јават за резултатите од брис,звонев цела недела,не ми ги пуштаа на маил никако,па по десетина дена едвај со маки ги пуштија,и замислете изработени и пуштени кај нив наредниот ден!А јас под стрес цело време,што се не ми помина низ глава.По извесно време низ муабет слушам како речиси исто и се случило на една познаничка.Затоа јас навистина не би го препорачала никому.
seks/sramna-poseta-na-ginekolog-t17025/ Прашајте ја Кринолина Шала на страна, покрај д-р Тања Хаџиевска, го препорачувам и д-р Боро Парталовски, страшно добар и трпелив доктор. Бев кај него на 4Д скриниг, алал му вера, 45 мин. ме гледаше, смирено, без напната атмосфера и добри 15 мин отпосле ми објаснуваше како да ја истерам добро бременоста, на што да водам сметка, кои симптоми би биле загрижувачки и сл.
Ајде да ве замолам јас нешто......сакам да го сменам мојот матичен гинеколог Д-р Блажевски пошто кога да се јавам нема време за утредента, сега се јавувам и викам дека е итно и ми вели дури за во четврток има слободен термин и би сакала да го сменам....кажете ми некој добар гинеколог кој работи со сини картони? Фала ви однапред
ЕЛИЗАБЕТА МИЛАНОВА....... губре од лекар.Да се знае да не лаже и други девојки како што ме излажа мене.Ке пишувам и секогаш ке напоменувам никако кај неа.Ми најде демек раничка на матката,а немаше врска после бев и во Промедика и во Систина значи барав мислења од два стручни лекари немав ниту бакерија по пап тестот.На колпоскопијата пак ништо ни рана ни бутур,а она упорна еве ласерот ми е тука можеме уште сега само нели 250 евра беа во прашање.Она мене ке ми кажува дека маж ми бил со друга,кокошка една или пак дека хпв се факало од веце шолја.Епа ЕАЛИЗАБЕТА МИЛАНОВА ти мене ме кошташе точно 10000 ден а да не раскажувам за претрпениот стрес кој што го претрпе моето семејство,посебно ми е жал за татко ми кој со бај пас мораше и ова да го поднесе.Срам те било,ама има Господ за таквите како тебе,не те заборава Господ верувај ке те удри тогаш кога намалку очекуваш и таму каде што највеке ке те боли.Девојки внимавајте!!!!!!На секакви будали им е дадена дозвола за работа како лекари,верувајте немаат совест ке ви го скратат животот за цела година само да земаат некоја пара од вас.Епа Елизабета Миланова мојата плата е 10000,како не ти е срам ова што го правиш??? Па и името на ординацијата го ставила Света недела,далеку си ти и од Света Недела и од Господ.Нема да те заборави Господ верувај!!!!!!!!!!
се сложувам со горе наведеново и јас имам пишувано за лошо искуство кај неа, али брзо ја открив. Така да треба навистина да се внимава кој каде оди.