Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. azelea

azelea Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    15.719
    Др Елена Петрова во Ремедика

На Blanca му/ѝ се допаѓа ова.
  2. mima83

mima83 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    57
    Колку е преглед кај Давчева?Каде и е точно ординацијата.Се слушнав со неа по телефон и беше сосем ок,ми даде совет иако никогаш не сум била кај неа.Имам роднина докторка и ми ја препорача докторката како најстручна.
    И ме интересира дали Тања Хаџиевска прима за матична?

3. ivannnce

ivannnce Активен член

Се зачлени на:
    24 ноември 2012
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    5
    Девојки дали има некоја жена гинеколог Славица се вика од Битола е и ако знаете каде работи ве молам пишете, и за плодност бо бт кој доктор е најдобар, пишете

4. elenaelencence26

elenaelencence26 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 октомври 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    1
    и јас сакам одјава од дотичниот др Цветановски ..аиии тоа ти е доктор со променливо расположение еднаш е ок вториот пат катастрофа.....и на крај керка му негова кога ми се развика (она е сестра кај него во ординација) се одјавувам веднаш :@

јас сакам кај Др стамболиев ако знае некоја бројче нека пиши во л.п

5. sanja.sani

sanja.sani Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    2
    девојки еднаш прашав ама не добив одговор,па пак ке прашам,дали има некоја искуство со др.никола паневски? многу ми е важно мислење за него. ви благодарам однапред

6. lana.del-rey

lana.del-rey Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2013
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.300
    Го пишав мислењево во СДК темата па да не пишувам пак го копирав.
    Гинекологот што ми е,да збори на пациентка (не е битно која е,ја знам и ми кажа)
    Да и кажува леле ова Lana како може така малечка е за да биде интимна и да прави пап тестови,срамота било!
    Па што к*р ја боли нејзе јас што правам? Старка гнасна.Она таму е доктор за да ме прегледа а не да збори на други пациенти како сум и што сум и слично! Што и е гајле на нејзе? Моја работа,со мојата п*чка се е*ам а не со нејзината! плус не сум од тие што на мои години спиеле со над 10,туку со 1 ! Нејзина работа е да ме прегледа а не да јаде г*мна за мене по други пациенти! Ај дајте ми предлог за друг гинеколог? Јас одам кај таа Љубица Кузмановска во Промедика,и веќе несакам да стапнам таму! У најбрз можен рок ке се одјавам.. -.-

И да дополнам,кога правев пап тест си напраив се,плаво картонче и си платив и идам после 3 недели и ми вика аа твојот ни го вратија си ни дала картонче од некој пеце,кој црни пеце бе! убаво си гледав јас кои картони да ги земам од мама или од тато да не ги измешам дека на мама сум осигурана,и оваа нене ти овој нас ни го даде! за кандида сум била преку 5-6 пати и секој пат ми вика ајде ке ти помине миј се со чај од камилица и тоа! незаинтересирана! а не сваќа дека треба барем некоја крема да ми даде затоа што можно е и дечкоми да ми ја пренесува кога имаме односи! прегледот кај нејзе не ми траел повеќе од 10 минути а ако имам закажано во 10,јас чекам 1 саат и во 11 влагам и излегувам во 11 и 10 ! за преглед треба 2-3 месеци да чекам,а што ако ми е хитно бе?? и викам на сестрата хитно ми е,и оваа ми вика епа што да ти правам тогаш има термин ако не ти одговара иди си кај друг! И КЕ СИ ИДАМ КАЈ ДРУГ ! :@

7. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.074
    и јас сакам одјава од дотичниот др Цветановски ..аиии тоа ти е доктор со променливо расположение еднаш е ок вториот пат катастрофа.....и на крај керка му негова кога ми се развика (она е сестра кај него во ординација) се одјавувам веднаш :@

мислам дека Стамболиев веќе одамна не прима нови пациентки....а ова за сестрата кај Цветановски мислам дека не му е ќерка :?:

8. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.106
    Допаѓања:
    124.323
    ^ Ќерка му е ;)

9. kamilica

kamilica Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    36
    Сум била 4 пати за период од околу 3-4 години.Првиот пат без некоја мака,чисто онака за 1500ден. со пап со сите тие прегледи и кажа се е ок,а и вистина се беше ок.Вториот пат за некаква инфекција и ми даде вагиналети,па се среди и тоа.Третиот имав болка во јајник,ми кажа дека е ок и дека сум во период на овулација и поради тоа ми е болката изгледа и така беше,набрзо потоа останав бремена.Четвртиот пат отидов еднаш за време на бременоста,ми кажа дека е се ок,фала му на Бога и навистина родив здраво бебе,но едно ме мачи од овој преглед,што матичниот,на 4д докторот и оној што ме породи ми кажаа дека постелката ми е на задениот ѕид,а кај него во наодот ми пишува на преден ѕид,па незнам што да мислам.Навистина и јас би сакала уште некој да подели искуство за докторов.

10. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.074
    Знам дека постов е оффф топик ама морав да пишам....извинете
    Кај цветановски има две сестри едната е помлада со црна коса,другата е со смеѓа коса,носи наочари и арогантна е...е сега оваа со наочари ли му е керката??

Пошто пред недела дена другарка ми била на контрола и нешто праеле муабет со оваа младата со црна коса за цветановски,ама не во позитивна смисла...као демек батали го не му е денот....така да се збунив,зарем керка му ке рече така за него....

11. kmaja

kmaja Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2011
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    96
    и мене ми се има случено истото, и јас разговарав со таа црната убавката, прашував што му е пошто не бев задоволна од односот после излегувањето, и девојчево вика као остај, не му е ден денес... А иначе пред нив 2 имаше една Јасна што се понашаше ептен слободно, и беше трудна така да може таа да е ќерката, или таа третата со наочарите. Црната не е

12. Cosmi

Cosmi Форумски идол

Се зачлени на:
    7 февруари 2012
    Пораки:
    9.331
    Допаѓања:
    89.947
    Др.Рушка Серафимова :)

На Moira му/ѝ се допаѓа ова.
  13. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.074
    Нее Јасна не му е ќерка и неа ја знам...
    Заклучок:таа арогантната со наочари му е ќерка :D

На kmaja му/ѝ се допаѓа ова.
  14. drakulce

drakulce Активен член

Се зачлени на:
    7 март 2013
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    22
    сакав да се информирам, за некој добар гинеколог што работи со сини картони. дали познавате некој таков-а?

15. deadelina

deadelina Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Лик со психички проблеми и пореметувања

16. vesnaaaaaa

vesnaaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    15
    Горан Димитров од Клиника-мене ме спаси, најдобра гинеколог.
    Претходно бев кај матичната докторка и од обична раничка што ме лечеше со вагиналетки стигнав на операција кај Димитров. Така што со правилна терапија, исхрана и добро изведената интервенција од негова страна се е ОК.
    Голем поздрав до Димитров!

На ezerce му/ѝ се допаѓа ова.
  17. elenaelencence26

elenaelencence26 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 октомври 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    1
    керка му е најмладата и најарогантната со црна коса и со шишки...завршила медицина и сеа како на пракса демек кај него неколку месеци е таму ....и работи сесртрински работи...али типкава се замислува дека е Парис Хилтон.... :@ пред 2 месеци ми се развика као демек сум немала закажано и неможе да се видам со докторот ..а мене ми требаше итно ... со јаки болки бев ....и на крај и он незаинтересиран као демек неможел да ми направи магија за да ме излечи :envy: Јас стварно незнам кога му е него погоден денот ...јас во таков ден го немам начекано...под итно сакам да го сменам

18. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Не знам дали е продискутирано низ темава за ова што требало да важи од 01.01.2013...

Ме интересира дали некаде се применува кај матичните ова или тешко?
    На друго место исто наидов и на информација дека од фзом кажале дека не постојат квоти кај матичните гинеколози и не смееле да одбиваат пациенти со изговор дека им е пополнета квотата. :^)

19. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.106
    Допаѓања:
    124.323
    Аман ама ја опиша,од каде до толку?
    Еднаш сум била кај докторката,беше дежурна па немаше каде,за фина фина е ,ама стручна ни најмалку не.Ете толку.

20. deadelina

deadelina Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2010
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Што е ова??? Незнам како стигнал ваков коментар од овој профил кој патем стои како најавен ама у форумов не сум активен член, онака блиц .... Ова е грешка. Нити знам која е коментиранава а не да споделувам мислења(дијагноза бе !) за неа. Се извинувам!