Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. Babyby

Babyby Популарен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    457
    Допаѓања:
    2.563
    А дали некој има искуство со др Елена Петрова во Ре медика?

2. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.074
    Јас имам одено кај неа само еднаш на 4Д ехо и онака фино ми изгледаш,на сите прашања ми одговори детално мене ми остави пријатно мислење докторкава

3. didicool

didicool Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2013
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    85

Во Систина Снежана Адамоска е супер и премногу сум задоволна од неа секогаш излегува во пресрет. Жената е најдобра. ;)

На gingerchild му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Sneki88

Sneki88 Активен член

Се зачлени на:
    26 мај 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Знае ли некој во која болница е Др. Александра Шопова која работеше во Ремедика? Или можеби има отворено нејзина приватна установа?

5. Beatriche19

Beatriche19 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2012
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    89
    Ве молам споделете мислења за доктор Кацарски. Итно е !!!

6. babymama

babymama Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2012
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    228
    Имам само позитивни мислења слушнато за него. Во Железничар работи така? не знам само колку му е обновена апаратурата, затоа што последен пат кога бев таму се беше многу застарено.

7. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    Сакам да прашам дали работи со сини картони? Зошто некои приватни што се работат со сини картони. (Приватна знам дека е Систина и се плаќа, па колку пари е преглед ако се плаќа)? Фала, поздрав ! :hai:

8. MishellBN

MishellBN Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    19
    Мене Елена ми ја водеше мојата бременост од почеток до крај само позитивно за нејзе.... навистина е многу одговорна и посветена на своите пациенти, иако не се пораѓав во Ре Медика и денес како избор за гинеколог и преглед ми е она и д-р Саша Јовчевски од ГАК немам зборови Саша ме пораѓаше на ГАК Државна ....

9. rabushka89

rabushka89 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2013
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    3
    Здраво Феминки!!

Имам 19 години и 10 месеци и конечно се случи и тоа чудо да ја изгубам невиноста :worried:hock: (да да точно прочитавте 19 години, сеуште имало останато такви што мислеле да ја почуваат :lol: ). 8) Епа вака сега можда за некој ова е банално што ќе го кажам али мене ми е потребен совет. Сакам да си отидам на преглед кај некоја онака за општа дискусија поврзано со сексот и тие ствари, ова ми е прва менструација од кога е десен т.н. "магичен чин" и ми дојде цели 8 дена пред време, што во живот ми се нема десено. Не доаѓам од Скопје па зато и не ги знам многу гинеколози кој каде се и сл.
    Ако може да ми препорачате жена гинеколог, какво е вашето искуство со неа, каде се наоѓа и како можам да стапам во контакт за да закажам термин.

Фала ви многу :*

10. Beatriche19

Beatriche19 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2012
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    89

Да во Железничар кај беко што е .... :)

11. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    1.166
    Допаѓања:
    21.111
    :clap: :clap:
    Браво за тебе :)
    Ако доаѓаш од југоисток на РМ, најтопло и гарантирано ти го препорачувам д-р Гетов. Работи во болницата во Валандово. Знам дека потенцира да е женско гинекологот,, но верувај драга, ништо битно не би ти се сменило.
    Човекот е разбран, искусен, и голем познавач на својата специјалност.

На rabushka89 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Buterflygirll

Buterflygirll Нов член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    77
    Во систина.

13. Elena-eki

Elena-eki Активен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    Zdravo devojki.
    Sakam da prasam dali nekoja od vas ima nekakvo iskustvo so Ginekomedika. Edna devojka mi spomna deka imale paketi za 1950 denari ( sega gledam se pokaceni redovnite ceni ), megutoa bese nekako vozdrzana vo odnos na niv, pa bi sakala vase mislenje.

Dokolku nemate nekoe pozitivno mislenje za niv, bi sakala da mi preporacate nekoj dobar privaten ginekolog.

Vi blagodaram

14. Katerina2001

Katerina2001 Активен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2013
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    3
    Ламбе во Ченто :)

15. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Не знам дали си ја пролистала темава, но за Гинекомедика немаше добри искуства од никого. Сите девојки кои биле таму се пожалија од нестручноста на кадарот. На времето мојата бивша најдобра другарка отиде кај нив, и се врати разочарана од односот на младиот доктор. Пребарај ја темава, има мислења и за Гинекомедика, а сигурно ќе видиш и препораки за добри гинеколози. Сепак, твoја одлука е што и како ќе направиш :)

16. Elena-eki

Elena-eki Активен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    Да, баш во меѓувреме ја читав темава, нова сум тука.
    Едноставно не можам да поверувам дека можат да бидат до толку без докторска етика...страшно нешто...се надевам дека некој веќе ги пријавил, тоа би требало одма да се санкционира.

Др.Јован Ефремовски од Ремедика, по коментариве што ги читам, некако ми остави највеќе впечаток.

Ви благодарам уште еднаш

На green.eyes му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Devojka-22

Devojka-22 Активен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво девојки/жени!

Би сакала да ми препорачате добар гинеколог што врши ласерски интервенции за остранување на промени на грлото на матката. Бев пред една недела во Гинекомедика и колпоскопијата и пап тестот покажаа Askus (атипични плочести клетки) и д-р Дејан Божиновски веднаш ми препорача ласерско остранување. Со оглед на тоа дека пред една година имав кондиломи и ме гореа со ласер не би правела ништо без биопсија, но не знам дали на клиника има добар доктор за таа проблематика. Ми треба ваше искуство, благодарам.

18. miciii

miciii Активен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    devojki ve molam da mi pomognete imam kondilomi treba da napravam tipizacija no ne poznavam nekoj dobar ginekolog ve molam za pomos

19. elenaelencence26

elenaelencence26 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 октомври 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    1
    девојки ве молам кој има искуство со др Стамболиев нека пиши ...ве молам итно е |(

20. iv.ana

iv.ana Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2013
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    14

Не ти ги препорачувам гинеколозите од Велес, јас лично не сум задоволна од нив. Но твојов проблем не е толку страшен па и немора да одиш во Скопје. Еве ти бројче од Перкова 043 221 220 спроти Ликовниот салон се наоѓа.