Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. butterflysk

butterflysk Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2013
    Пораки:
    1.965
    Допаѓања:
    4.039
    Има ли некој искуство со доктор Билјана Давчева од Гинеко-Билјана? Ми ја фалеа многу ама пошто работи приватно па не знам да не фрлам пари само, ве молам ако има некој нешто чуено за неа или идено таму да ми пише, итно ми е :(

2. butterflysk

butterflysk Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2013
    Пораки:
    1.965
    Допаѓања:
    4.039
    Никој ли не бил и не знае ништо за неа? ;(

3. bbeebbee

bbeebbee Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    11
    Девојки дали може да ми кажете некој добар гинеколог во Гевгелиско-Валандовската општина...ми треба хитно :( Пишете ми за они гинеколози од кои имате бр да ми дадете.

Однапред ви благодарам :*

4. bbeebbee

bbeebbee Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    11
    пс. Пишете ми ЛП ако имате број од д-р Димитар Гетов, многуууу ќе сум ви благодарна !

5. nenuska

nenuska Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    462
    Дали некој бил кај Снежана Тимчева во систина ме интересира мислење сакам кај неа да закажам

6. caraadel

caraadel Активен член

Се зачлени на:
    5 јули 2013
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Spored mene najdobar ginekolog e Dr.Tase vo Bitola , mozebi e skapo mislam 1000 den za eho a 1500 den za pap test no sepak vredi , ako imas problem ke ti gi naprvi site ispituvanja i se sto treba ke ti kaze ke te sovetuva. jas sum mnogu zadovolna od nego i najmn mu veruvam

7. bekutance

bekutance Активен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Pregledot kaj Tase e 2500 den neznam koga posledno si bila kaj nego na pregled ama sigurno odamna nemas otideno sega vo novata bolnica ima i novi ceni mnogu posoleni.

8. Gossip-girl96

Gossip-girl96 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    81
    Дали може некој да ми препорача добар гинеколог во Скопје, по можност во близина на населба Аеродром и Центар што работи приватно без сини картони ?

9. Mashni4ka

Mashni4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2012
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    23
    Има ли некој број од др. Наде Героска од „Мама“?? Прима ли уште пациенти?? Сакам да и се јавам да закажам преглед и матичен да ми биде

10. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.229
    Допаѓања:
    48.343
    Јас одев кај неа цела година и цела година ме маткаше со лекови , се труди жената но не ја бива многу. После на еден познаник кој работи во Систина како болничар кога му кажав кај кој идам човекот ме искара и тоа ептен, како не била баш стручна , кај сум ја нашла баш неа :| Сега одам кај Дракулевски по негова препорака :)

11. dunjucka

dunjucka Активен член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    8
    Драги мои не сте единствените што сте ги добиле тие дијагнози кај дотичниот Боро, и јас и сестрами имаме миоми според него, јас отидов и на друг гинеколог и ми кажаа дека нема врска не е точно немам миом.Останува уште сестра ми да провери кај друг и да се утврди дека докторот е вистински манипулатор да не речам лажго,а тоа го прави за да те потресе повеќе да не си мирен и од страв да го посетуваш повеќе и да му оставаш пари што ги става директно во џеб ни фискална ни ништо.

12. dunjucka

dunjucka Активен член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    8
    Марина за докториве,и двајцата работат во амбулантата на МВР ?? ај те молам кажи како си поминала кај Коруновски не сретнав никаде дека имаш напишано како си поминала сакам и јас да одам кај него да ми биде матичен .Поздрав.

13. bibuskaa

bibuskaa Активен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2012
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    3
    Има ли некој искуство со доктор Петановски од Ре-медика?!

14. Smaragdna

Smaragdna Активен член

Се зачлени на:
    4 јули 2013
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    20
    Мислам дека не работи со плави картони,освен ако не се сменило нешто последниве месец два :)

15. tinavip

tinavip Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    53
    јас би го одвоила како нај добар гинеколог на клиника др игор алулоски....човеков е цар.....јас сум многу задоволна од него....

16. kva

kva Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    345
    Zdravo,
    jas sum nova na forumov.
    Pred nekolku godini mi beshe postavena Mirela so lek
    (popularno ja narekuvaat spirala , no vo slucajov ne e za kontraceptivna namena);
    Sega treba da ja vadam.
    Se javuvam kaj lekari velat deka ne e bolno voopsto i deka toa e rutinuirana aktivnost i se vadi bez anestezija.
    Mi ja postavija vo Re medika so anestezija.
    No sega za vadenje tamu baraat ista suma kako i za samata Mirela i za anestezijata.
    Vo privatnite ginekoloski ordinacii e 10 pati poeftino.
    Malku mi e cudno sto vo RE medika velat deka treba anestezija a vo privatnite ne,
    velat toa e tolku rutinirana rabota.
    Ve molam za mislenje.
    Sigurno li ne e bolno vadenjeto? Moze da se odi kaj bilo koj ginekolog?

Odnapered vi blagodaram.

17. ubavka1

ubavka1 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2013
    Пораки:
    754
    Допаѓања:
    773
    здраво сакам да прасам дали некој има искуство со др благојце обедниковски кој сега е во плодност битола а порано имасе своја приватна ординација а истовремено работесе и на болница
    бидејки имам прва бременост послем 10 години и одлуцив тој да ми ја води па ако знај некој несто нека писи поззззз

18. doll.a

doll.a Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.554
    Допаѓања:
    4.321
    Девојки дали може да ми препорачате гинеколог добар тука кај нас во Скопје ?
    И да не е приватно .

19. nenuska

nenuska Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    462
    конечно бев на гинеколог кај Снежана Тимчева во систина докторката е многу ок јас сирота паничарка ептен ме опушти и многу беше нежна алал да и е првпат да не сетам ништо :lol: е сега ке си чекам резултати :doh:

20. silvice

silvice Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    25