1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. anid

anid Активен член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Zdravo,
    Ve molam dali znae nekoj kade raboti dr. Aleksandra Shopova???
    Mnogu mi e itno, a vo Remedika ne kazuvaat nikakva informacija, samo deka ne raboti veke kaj niv :( :(
    Taman si najdov perfekten ginekolog i sega ne mozam nikade da ja najdam!!! :( :(
    Ve molam ako znae bilo koj neshto kade raboti sega, ke vi bidam preblagodarna da mi pishete odgovor!
    Vi Blagodaram ....

2. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    Девојки сакав да ве прашам дали некој имал искуство со д-р Лолита Гркова од ординацијата Ложановски (така мислам дека беше). И кај поточно се најдува да ми објасни некој доколу знае. Ви благодарам. :hai:

3. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    лолита ми е матична од скоро и уште не сум била на преглед :D но веројатно е добра треба да видиш.

ординацијата се наоѓа спроти кинескиот ресторан во центар ако знаеш каде е во една мала жолта зграда мислам дека беше. има голема табла пишува ординација ложановски нема шанси да утниш. :*

На Agrona му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    joelle ти благодарам :* :inlove: :hai:

5. anid

anid Активен член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    d-r Aleksandra Shopova pochnala da raboti nadvor od drzavata, taka da na site koi ni bila doktorka, mozeme da si pobarame nova...
    Random ja izbrav d-r Simonida Kotlarova Poposka, zenata e prekrasna, isto taka mnogu dobra prijatelka so d-r Aleksandra Shopova, taka da na mene mi se vide najdobra zamena...
    :angel:

6. encimenci

encimenci Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2013
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    439
    Јас сум 6 недела, и мојот предходно стварно сакан гинеколог Парталовски го видов во друго светло.
    Ми направи на 4 недели без да ме праша 4 д ехо...и ми го наплати. и ми кажа дека имам дворога матка..после не не, седлеста е...може да го абртираш спонтано...
    од памет ме извади...а јас пред едно 8 месеци бев на лапароскопија и немасе ни трага ни глас од било што со матката...

сега после свадбата го менувам, пошто е стварно манипулант

7. captivating

captivating Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    476
    Број за пзу МАМА
    02 322 1332
    071 22 42 22

Др. Надица не работи со плави картони. Се е на приватно.
    Иначе јас одам кај неа, освен кога треба да се прават некои тестови (пап, брисеви итн)
    Па само 100ден е поскапа од матичната, а е многу подобра и можеш да закажеш и за истиот ден,
    иначе чекам по 2-3 нед. за кај матичната. А и ми требаше матичен гинеколог кој може да ми даде упат за на породилно

8. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    Предлог за добар приватен гинеколог во Скопје? :) И цени ако знаете да ми кажете на комплетен преглед. :)

9. Valentina.Vaki

Valentina.Vaki Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2013
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    580
    Топло ви ја препорачувам д-р Надица Ѓероска на сите млади девојчиња кои досега немаат посетено гинеколог.
    Супер докторка,стручњак и пред се одличен психолог.Знае како треба со своите пациенти.

10. Niki90

Niki90 Активен член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Zdravo,Dali moze da mi preporacate dobra ginekoloska bolnica,Sistina,Remedika,Ginekomedika..Plodnost-Bitola,Bilo kade...Itno mi treba :(

11. bokace

bokace Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    1.638
    Допаѓања:
    5.983
    Јас одам кај др- Надица од Интермед сега има отворено своја ординација кај матичното во центар поточно карши фонтаната ... Се вика " мама" и сум презадоволна и се наплака 500 ден од преглед позз :)

На Cinderfakinrella му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Marija-maca-maca

Marija-maca-maca Активен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    јас сум презадоволна од Ремедика :)

13. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Јас сум презадоволна од Павле Кокорманов.

Буквално бев изненадена колку е отворен и пријатен, прегледот не го ни почувствував. Бидејќи моментално имам доста здравствени турбуленции во организамот, се' ме препраша и се' ми дефинираше на некој начин. Самиот преглед на апарат траеше одвај 10 минути, а јас во ординацијата поминав цел саат додека ме распраша ама баш за се.

Бидејќи треба да правам уште тестови кои се малку поспецифични на ендокринолог, ми го објасни и секој дел од тестот, што се проверува, како се одвива. Мислам дека матичната не ми објаснувала толку добро и детално.

Ептен ви го препорачувам.

14. Viki693

Viki693 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2012
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    584
    Vo koja bolnica raboti dr. Pavle Kokormanov?

15. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Приватен е, има ординација карши Грчка Амбасада.

16. Viki693

Viki693 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2012
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    584
    ti blagodaram pozdravce...

17. Viki693

Viki693 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2012
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    584
    ako imash tel br. moze vo LP da mi go pisesh i naziv na ordinacijata, blagodaram...

18. Iceberg

Iceberg Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    49
    леле дури сега гледам :tmi: за жал мицкоски ми кажа пред некој месец дека бебето не е живо,така и испадна ;( човекот се натажи и ме гушна и 10 минути молчеше незнаеше како да каже а јас по тишината знаев дека не е во ред.ми кажа еден куп испитувања да ги направам .мислам дека е одличен доктор,ама заради тоа што ми таму во неговата ординација ја слушнав најтажната вест на светот мислам дека не би пошла пак :(

19. AnaMKD

AnaMKD Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2009
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    115
  20. InHisHeart

InHisHeart Активен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2013
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Здраво
    планирам да одам на преглед кај Органџиски во Штип,има некој од вас што била,како сте задоволни?
    а има веза во која недела одаш на преглед бидејќи тука ми спомнаа дека тебало од 18-21 недела