Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. anid

anid Активен член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Zdravo,
    Ve molam dali znae nekoj kade raboti dr. Aleksandra Shopova???
    Mnogu mi e itno, a vo Remedika ne kazuvaat nikakva informacija, samo deka ne raboti veke kaj niv :( :(
    Taman si najdov perfekten ginekolog i sega ne mozam nikade da ja najdam!!! :( :(
    Ve molam ako znae bilo koj neshto kade raboti sega, ke vi bidam preblagodarna da mi pishete odgovor!
    Vi Blagodaram ....

2. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    Девојки сакав да ве прашам дали некој имал искуство со д-р Лолита Гркова од ординацијата Ложановски (така мислам дека беше). И кај поточно се најдува да ми објасни некој доколу знае. Ви благодарам. :hai:

3. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    лолита ми е матична од скоро и уште не сум била на преглед :D но веројатно е добра треба да видиш.

ординацијата се наоѓа спроти кинескиот ресторан во центар ако знаеш каде е во една мала жолта зграда мислам дека беше. има голема табла пишува ординација ложановски нема шанси да утниш. :*

На Agrona му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    joelle ти благодарам :* :inlove: :hai:

5. anid

anid Активен член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    d-r Aleksandra Shopova pochnala da raboti nadvor od drzavata, taka da na site koi ni bila doktorka, mozeme da si pobarame nova...
    Random ja izbrav d-r Simonida Kotlarova Poposka, zenata e prekrasna, isto taka mnogu dobra prijatelka so d-r Aleksandra Shopova, taka da na mene mi se vide najdobra zamena...
    :angel:

6. encimenci

encimenci Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2013
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    439
    Јас сум 6 недела, и мојот предходно стварно сакан гинеколог Парталовски го видов во друго светло.
    Ми направи на 4 недели без да ме праша 4 д ехо...и ми го наплати. и ми кажа дека имам дворога матка..после не не, седлеста е...може да го абртираш спонтано...
    од памет ме извади...а јас пред едно 8 месеци бев на лапароскопија и немасе ни трага ни глас од било што со матката...

сега после свадбата го менувам, пошто е стварно манипулант

7. captivating

captivating Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    476
    Број за пзу МАМА
    02 322 1332
    071 22 42 22

Др. Надица не работи со плави картони. Се е на приватно.
    Иначе јас одам кај неа, освен кога треба да се прават некои тестови (пап, брисеви итн)
    Па само 100ден е поскапа од матичната, а е многу подобра и можеш да закажеш и за истиот ден,
    иначе чекам по 2-3 нед. за кај матичната. А и ми требаше матичен гинеколог кој може да ми даде упат за на породилно

8. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    Предлог за добар приватен гинеколог во Скопје? :) И цени ако знаете да ми кажете на комплетен преглед. :)

9. Valentina.Vaki

Valentina.Vaki Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2013
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    580
    Топло ви ја препорачувам д-р Надица Ѓероска на сите млади девојчиња кои досега немаат посетено гинеколог.
    Супер докторка,стручњак и пред се одличен психолог.Знае како треба со своите пациенти.

10. Niki90

Niki90 Активен член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Zdravo,Dali moze da mi preporacate dobra ginekoloska bolnica,Sistina,Remedika,Ginekomedika..Plodnost-Bitola,Bilo kade...Itno mi treba :(

11. bokace

bokace Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    1.638
    Допаѓања:
    5.983
    Јас одам кај др- Надица од Интермед сега има отворено своја ординација кај матичното во центар поточно карши фонтаната ... Се вика " мама" и сум презадоволна и се наплака 500 ден од преглед позз :)

На Cinderfakinrella му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Marija-maca-maca

Marija-maca-maca Активен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    јас сум презадоволна од Ремедика :)

13. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Јас сум презадоволна од Павле Кокорманов.

Буквално бев изненадена колку е отворен и пријатен, прегледот не го ни почувствував. Бидејќи моментално имам доста здравствени турбуленции во организамот, се' ме препраша и се' ми дефинираше на некој начин. Самиот преглед на апарат траеше одвај 10 минути, а јас во ординацијата поминав цел саат додека ме распраша ама баш за се.

Бидејќи треба да правам уште тестови кои се малку поспецифични на ендокринолог, ми го објасни и секој дел од тестот, што се проверува, како се одвива. Мислам дека матичната не ми објаснувала толку добро и детално.

Ептен ви го препорачувам.

14. Viki693

Viki693 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2012
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    584
    Vo koja bolnica raboti dr. Pavle Kokormanov?

15. tigerlady

tigerlady Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.421
    Приватен е, има ординација карши Грчка Амбасада.

16. Viki693

Viki693 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2012
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    584
    ti blagodaram pozdravce...

17. Viki693

Viki693 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2012
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    584
    ako imash tel br. moze vo LP da mi go pisesh i naziv na ordinacijata, blagodaram...

18. Iceberg

Iceberg Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    49
    леле дури сега гледам :tmi: за жал мицкоски ми кажа пред некој месец дека бебето не е живо,така и испадна ;( човекот се натажи и ме гушна и 10 минути молчеше незнаеше како да каже а јас по тишината знаев дека не е во ред.ми кажа еден куп испитувања да ги направам .мислам дека е одличен доктор,ама заради тоа што ми таму во неговата ординација ја слушнав најтажната вест на светот мислам дека не би пошла пак :(

19. AnaMKD

AnaMKD Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2009
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    115
  20. InHisHeart

InHisHeart Активен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2013
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Здраво
    планирам да одам на преглед кај Органџиски во Штип,има некој од вас што била,како сте задоволни?
    а има веза во која недела одаш на преглед бидејќи тука ми спомнаа дека тебало од 18-21 недела