Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. nermalski

nermalski Активен член

Се зачлени на:
    2 септември 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    1
    Здраво,
    Би сакала да прашам дали некоја од вас била на преглед кај Д-р Никола Маџунков во Медика Плус. Имам закажано преглед кај него, но не можам да најдам никаква информација за него. Ви благодарам. Поздрав

На AnaMKD му/ѝ се допаѓа ова.
  2. slimy

slimy Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.377
    Допаѓања:
    1.450
    Здраво девојки,

Сакам ваше мислење, за инсиминација и за анализа за проодност на каналите мене ми го фалеа докторот хаџи лега од ремедика, ќе ве замолам дали некоја од вас има искуство кај него.Дали некоја имал успешна инсиминацииа и кај доктор?
    Поздрав ;)

3. milce

milce Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    22
    Bi ve zamolila da mi kazete privaten ginekolog sto raboti so sini kartoni vo skopje .vo ginekomedika e strasno pa toa e nevozmozno skapo .za mikrobioloski ispituvanja so pregled 4800.ke se onesvestev.pomagajte hitno mi e...

На Marija-maca-maca му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    ^
    Јас бев кај д-р Лолита Гркова работи во ординација др. Ложановски. Приватно е, и првиот пат кога бев на преглед ми зедоа 2000 денари правев ПАП тест, ехо ма се ме прегледа. Потоа ако се одлучиш да ти биде матична си носиш сини картони и мислам дека плаќаш 300-400 денари така нешто. Јас задоволна сум од докторката премногу.

5. Whitecloud95

Whitecloud95 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2013
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    381
    Dr. Katerina Manevska, vo Kavadarci

6. nenuska

nenuska Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    462
    девојки дај препорачајте добар матичен гинеkолог се разбира што прима уште пациентки се се преполни а ми треба под итно :P

7. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.606
    Дали некој знае д-р Татјана Илиева Хаџиевска која смена е денес, бидејќи вртам пола час а никој не се јавува. Јас мислев дека понеделник и четврток работи втора смена.

8. lavaleta

lavaleta Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    69
    На работа е втора смена ден, пред 2-3 саати зборев телефонски со сестрата

На Abeja му/ѝ се допаѓа ова.
  9. lavaleta

lavaleta Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    69
    Јас топло ја препорачувам Др Тања Хаџиевска во Млин Балкан .... единствено нешто што неможам да го разберам ( незнам дали кај останатите гинеколози е исто), како е можно 2 и пол месеца да чекам резултат од Пап тест?? Што ке ми е сега резултат за нешто што ми се случувало пред толкав период ...на пример размислувам за бременост, и исклучително битно ми е дали е се во ред со пап тестот - и после 2 и пол месеца ми велат да почекам уште 2 недели, не ги добиле резултатите од клиника ( а министеров за здравство се "удира во гради" дека овозможуваат бесплатен пап еднаш годишно)... Јас верувам дека проблемот не е до мојата докторка, но ке Ве замолам за Ваше искуство кај други гинеколози? Благодарам однапред :)

10. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.229
    Допаѓања:
    48.343
    Епа тоа зашто на клиника ништо не работат :D мене преку позната докторка што работи во Гак ми беше готов резултатот истиот ден за 2 часа замисли ;) значи кога се сака се може али не се замарат многу, многу :D
    Ако сакате побрзо однесете го во Хистолаб, резултат за 2-3 дена, 500 денари :)

На sunfemina му/ѝ се допаѓа ова.
  11. lavaleta

lavaleta Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    69
    Благодарам anastasijaki за идејата со Хистолаб, да знаев уште претходно така ке направев. Само кажи ми дали добро сфатив... матичниот гинеколог ке ми земе примерок, и наместо таа да го носи во клиника треба да и кажам да ми го даде и да си го однесам во Хистолаб? Ако грешно сум разбрала те молам објасни ми, зашто следен пат не ни помислувам вака да чекам по 2-3 месеци . Благодарам уште еднаш :)

12. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.229
    Допаѓања:
    48.343
    Да, ќе ти земе примерок и после еден саат откако ќе се фиксира ти го дава и си го носиш сама во Хистолаб , си плаќаш , за 2-3 дена ти се јавуваат дека е готов резултатот и одиш си го земаш или ти го праќаат кај матичниот, зависи како ќе се договорите :)

13. bibuskaa

bibuskaa Активен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2012
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    3
    Имате ли искуство со доктор Трајковски од ГАК? или добар докот од систина за неплодност, освен ивановски и лазаревски

14. mynameislove

mynameislove Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    1.481
    Допаѓања:
    12.626
    Др Кацарски .
    Топло го препорачувам мислам со мерак ќе одам на гинеколог :lol:
    Човек на место и да те опушти,да се нашали,да ти даде совет... ма се што ми беше потребно најдов во него и не би го менувала за ништо :inlove:

15. Nova

Nova Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    1.049
    Допаѓања:
    1.131
    Kaде се наоѓа? Може да се бира како матичен? Деновиве сум во потрага по менување на матичен гиниколог, а не смеам ни еден ден да останам без лекар и не знам што да правам и кого да одберам. |(

16. Marija-maca-maca

Marija-maca-maca Активен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    ординацијата на др. Кацарски се наоѓа во Здравствениот дом на ЖТП, во просториите каде што беше сместено Мвр (некогашно Беко), на 5 спрат. Навистина е одличен доктор, има одличен пристап кон пациентите

17. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.606
    Јас кога правев пап кај д-р Наде Геровска, брзо ми ги даде резултатите, можеби не толку брзо ама највеќе за недела дена, во Хистолаб беше правен ама тие ги носеа. Тоа беше крај на 2012, сега ќе треба пак да направам.

lavaleta дали ќе може да ми го пратиш бројот од д-р Хаџиевска во лична порака? Можеби е сменет, јас долго вртев никој не ми се јави. Сега ќе треба да чекам во четврток дури за да отидам попладне.

Не знам зошто, ама навистина би ми било непријатно кај маж гинеколог, иако еве фалат доста доктори како многу стручни, ама пусти срам... :lol:

18. DjinTonik

DjinTonik Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    110
    Да не знае некој во поликлиниката Јане Сандански дали има некој добар матичен гинеколог да се избере ? :)

19. White--Swon

White--Swon Активен член

Се зачлени на:
    20 септември 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Има ли некој тука од Битола? Искуство со Блодница Плодност и Д-р Благојче Обедниковски

20. dunjucka

dunjucka Активен член

Се зачлени на:
    31 јули 2012
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    8
    Ќе ве молам девојки број од Др.Стамболиев и Др.Коруновски .
    И ако може некој да ми помогне кој од овие двајца доктори да го одберам плис и благодарам. :*