Ме интересира да ми препорачате гинеколог кој што ке ми направи микробиологија , ама да не е многу скапо, некаде кај што може со плаво картонче, на приватно е 50 евра , немам толку пари
Не , пап имам правено ехо и колпоскопија, сега сакам брис за кламидија , прочитав некои работи за неа, се обидувам да забременам , па чисто да знам имам или немам
dali dolgo vreme se obiduvas da zabremenis i dali toa klamidija e precka za da ne moze da se ostane bremena
па не долго време 4 месеци само, и прочитав дека ако имаш кламидија , јајцеводите станувале непроодни и тешко се забременувало , затоа сакам да испитам , за да не се сомневам на тоа
Па само за кламидија цената е околу 1500 денари во Микролаб.Не ме држи баш за збор, ама цената е тука некаде од 1000-1500ден.
Да со картонче во Државна болница секој четврток врши прегледи во амбуланта овој број ми е од одееление 3147420 јави се прашај
Ке може ли некој да ми помогне, барам броеви од гинеколози и неможам да закажам за преглед а имам иритација на половиот орган, неподнослииво е а сеуште немам гинеколошки картон, се обратив на повеке клиники ниге не примаат пациенти, во јане сандански се јавив и сестрата ми вика 2000 денари преглед со син картонче
ремедика-2603100-централа ги следиш инструкциите се вклучуваш гинекологија ти кажуваат кој доктор е и може одма да ти закажат околу 1000ден е преглед ке си прашаш.
Sonce777, те молам не ги треси од ракав цените ако не си информирана. Еднаш викаш дека одиш во Државна, сега за Ремедика цени кажуваш. Значи да не се лажеме, Ремедика не работи со сини картони и за пап тест+ 2/3 бриса си платив околу 6000 ден.
многу е и 1000 денари читав по форумов дека прават прегледи за 500 до 600 денари, а морам што побрзо да отидам на гинеколог, свртев еден куп броеви или немаат слободно место или е изгор, искрено незнам што да правам
Здраво Маја. Те молам кажи ми зашто Гинекомедика ја сметаш за најголема грешка. Јас одам таму и несакам некогаш за нешто да се зафркнам.
Приватно се плаќа повеќе, а скоро и да нема гинеколог кој ќе те прими, да ти биде матичен за да одиш со плави картони. Ете, јас во Скопјево барам, никако да најдам некој, не можам на секое да одам до Охрид кога ќе имам потреба.
Истата мака ја имам и јас, не сум од Скопје , ама тука живеам и не се оди за се до градот од кај што си , се надевам дека ке најдам некој што нема да ме одере со пари, последно бев во гинекомедика, ми земаа 1400 со купон од теа модерна, а за микробиологија ми рекоа 2700