Девојки можете ли да ми препорачате добар гинеколог доколку сте имаеле искуство од областа со цисти, и нивно лекување, вадење ?
Здравствен дом Железничар кај Беко,работи со картица ама првиот преглед ти се наплаќа приватно и да се закажува
Сакам да го сменам матичниот. Дали би можеле да ми препорачате некој што работи со картончиња и што може да продолжи да ми ја доводи бременоста. Кај мојава докторка не можам да дојдам на ред да си закажам преглед со месеци, а и кога ќе успеам да закажам чекам пола ден за да дојдам на ред.
Дали некој има искуство со др. Емилија (не ми текнува на презиме иако прееска ми го кажаа) од Јане Сандански?
Мене ми е матична Емилија Трајковска и задоволна сум,само не е више во Јане Сандански туку во Кисела вода има приватна ординација веќе може 3-4 год.
Ама баш ич нема врска дали ќе одиш со родител или не! Никој нема ништо да ти спомне,ама баш никој или да ти побара присуство на родител. Земи си книшка или картичка и отиди кажи си на сестрата дека сакаш да ти биде матичен гинеколог и готово. Ако ти е срам да кажеш на твоите,не ни мора да знаат.
најдобро е во Плодност Битола... Најдобра услуга, најстручни лица, најголема сигурност. Докторите се супер, и навистина ми се исплаќа довербата која му ја имам доверено
Дали ќе сакате да ми препорачате добар гинеколог во Битола? И колку коштаат гинеколошките прегледи во Плодност пап,брис итн. ако знаете?
Jas zakazav pregled vo sistina akj d-rka Apostolovska i stvarno e spremna sve objasniva vnimatelno, mnogu e spremna navistina skapo e na me mene mi baraa 1800 den. za eden pregled. potoa 3000 den za mene. 300 den za mojot soprug i uste ima mnogu terapii i se skapi mnogu no koga e vo prasanje zdravjeto ne se vazni parite
pa taa bolnica sto e za invitro zosto tamu ne otides mislam deka e i bespaltno ne znam tocno ne me svakaj ozbilno idi tamu pa vidi sto ke ti kazat za invitro ili?
Можете ли да ми споделите искуство за Др Боро Парталоски (сигурно има претходно пишувано за него но темава има многу стани, некој мисења ги најдов, некој не) И уште едно прашање. Значи мене матичен лекар ми е друг гинеколог, но Др Парталоски ми е заведен како замена. Дали ќе ме примат на преглед со сино картонче затоа што ми е замена матичен гинеколог или не, дали знаете?
http://www.plodnost.com.mk/portal/dokim ... NOVNIK.pdf ова го најдов на нивната страна па ете и на некој друг нека му се најде
ve molam imate li informacija za Dr.Aluloski dali e dobar ginekolog? ako imate poveke informacii za nego ve molam kazete mi . mojata istorija e mnogu za da pisuvam sto mi se slucuvase ovde kade sto ziveam i ne sum bas zadovolna od nasive ginekolozi vo mojata okolina eden taka mi kaza, eden vaka i veke ne znam vo koj da veruvam duri i mojotsoprug ne mi dozvoluva da odam ovde na ginekolog zasto davpati mi se sluci spontan abortus i ne im veruva voopsto pa zatoa ve molam kazete mi za dr. Aluloski kakov doktor? Ke vi bidam blagodarna premnogu ako mi pomognete
Ирена мене ми е матичен Др Парталоски 2 пати имам одено кај него 1 пат ехо ме гледаше после со резултати хормони испитував и задоволна сум само што има мн пациенти се чека ред за закажување,мислам дека он може да те прими ама само ако твојот матичен е на одмор,боледување или слично