Здраво девојки Од предходните мислења прочитав добри критики за Рушка од Ганеш и Надица мислам се викаше од Мама,па би сакала да ве прашам за ваше мислење или можеби некоја друга препорака.Не е важно дали е приватен или државен
Lele istoto i mene mi se slici vo Ginekomedika pred nekolku godini tamu nikako ke gi tuzev za stres i izmama
devojki ve molam za uste edna pomos dali e dobar dr ginekolog filipovski od bukurest mi treba vase mislenje ve molam za odgovor pozz
Ако мислиш на дуско филиповски ,на свекрва ми и е матичен и она ептен е задоволна. Ама зависи за што ти треба
За цин 1 се работи сегашниот гинеколог ми откри на пап тест али некако не е заентересран неговите зборови беа земај витамини антиоксиданси па за 6 месеци ке правиме пак пап тест па сакав да идам кај филиповски многу го фалеа
Sekoj so svoeto iskustvo.Od kade toa deka cin1 e odma za operacija.Majkami bese so istata dijagnoza I isto pomina samo so vitaminska terapija.Cin1 mn cesto se pojavuva I bas poradi pad na imunitetot.Majkami piese aloe vera, kapsuli od ajkulino maslo I sl.Posle 6 meseci pravese nov pap I bese cist.Prakase duri I vo manu tkivo za da se ispita da ne ima kancerozni kletki fala bogu nemase, pa nemase ni potreba za pojaka terapija uste pomalce operacija.
Dragi devojki, ve molam za pomos. Denes bev na pregled na klinika kaj dr. Arta Vojnika, poradi cokoladni cisti na dvata jajnika nareden mesec treba da odam na laparoskopija, pa me interesira dali nekoj ima iskustvo so doktorkava. Jas do sega nemam nikakvo iskustvo so bilo koj doktor od klinika, pa ve molam za pomos, da mi preporacate nekoj doktor za laparoskopija.
девојки имам проблем со матката кога мокрам ме боли и пече и ми тече крв не сум била на гиниколог плснирам деновиве па кажете ми каде да одам некаде во близина да биде околу центар и колку кошта тој преглед фала многу и позз
Леле луѓе случајно прочитав коментари за Силвана Божиновска од Гинекомедика во Битола. Јас пред некое време имав страшни чешања и морав да одам на гинеколог. Е сега барав жена, ама пошто сега сите барат матични заради нели законот дека треба и матичен гинеколог да се има, и поќето жени барат вервајте ни една жена гинеколог немаше ни 5 минути време да ме види! Тетка ми е добра пријателка со Силвана и ајде ја замоли кај неа да одам и ојдов. Ме провери, ехо едно-друго ми рече се супер си здрава матка здраво се.. Ми зеде брис. Стигна брисот и ми јавија дека е само кандида и дека ако имам тешкотии со чешање да одам да ми напишат уште едни вагиналети и маст. И воедно ја пишав за матична. Баш фино ми изгледаше жената... Ама гледам дека многу од вас сте имале непријатно искуство со неа А баш сакав сега да одам за консултација за апчиња за контрацепција. Поарно кај маж да одев -.-
Тоа не е матка ,него уринарен тракт што те боли и пече кога мокриш.Најверојатно си настината или имаш некоја инфекција на уринарниот тракт. Ништо страшно.Пиј чај од магдонос и генерално многу течности а кога ке одиш на лекар најверојатно ке ти препишат Палин капсули.
Дали има некој искуство со Др.Емилија Трајковска во расадник што има ординација. Ве молам споделете. Поздрав
Јас одам кај Др.Кристинка и Др. Таше во Плодност, значи се иналутав од доктор на доктор и секаде беше неуспешно и си одев дома се поразочарана, но сега мислам дека ќе биди поинаку во нив го гледам мојот спас за конечно да имам едно ангелче во рацете...
Си имала среќа што тетка ти те пратила и е добра пријателка. Јас лично имав лошо искуство со таа докторка. Искрено се надевам дека ќе се изнајдат механизми да се заштитат пациентите.
Бил некој кај Сузана Костовска кај Коруновски? Сакам да ја земам за матична, па ако има некој да каже мислење
Да ми препорачате ДОБАР ГИНЕКОЛОГ кој работи СО КАРТОНИ, бидејќи немам матичен гинеколог во Прилеп или Битола???