Vo Remedika pap i bris zaedno se plakaat 3600 den na sekoj 6 meseci pravam i znam deka e tolku a so sini kartoni ne rabotat brojot e 022603100na puntot i tamu ke ti zakazat a trazete ja doktorkata Elena Petrova jas sum mnogu zadovolna od nea veke 2 godini sum tamu. I vo sekoj slucaj spored mene parite ne se bitni za zdravjeto a posebno kogase raboti za zenski raboti
Vo Remedika pap i bris zaedno se plakaat 3600 den na sekoj 6 meseci pravam i znam deka e tolku a so sini kartoni ne rabotat brojot e 022603100na puntot i tamu ke ti zakazat a trazete ja doktorkata Elena Petrova jas sum mnogu zadovolna od nea veke 2 godini sum tamu. I vo sekoj slucaj spored mene parite ne se bitni za zdravjeto a posebno kogase raboti za zenski raboti
Ке може ли да ми препорачате некој гинеколог што работи со сини картони и преглед и брисеви да ми искочи до 1000 денаари, повеќе од тоа не би можела да дадам, и ако може некој да ми го осави бројот на др Тања Хаџиевска Илиевска. Благодарам однапред
Мислам дека сите погоре ти кажаа како стојат цените и условите. Ако не си видела земи прочитај и не тупи. Знам дека имаш проблем ама тоа е тоа.
Blye eyes znam deka imas problem i te svakam kako ti e no ti kazav deka parite vo ovoj slucaj ne se bitni bidejki znaes ja pogovorkata skrzaviot poveke dava,sepak te svakam i znam kako e da nemas pari ali moras da najdes nacin da se snajdes toa ti e naj bitno jas sto gi imav problemite site pari sto postojea doma si gi dadovme so mojot soprug za da se resi se kako sto treba i ni najmalku ne gi zalam a sumata e ogromna samo operacijata me kostase 1200evra aplus drugi raboti i brisevi i lezev vo bolnica i pregledi dve godini sekoj mesec a cetiri meseci odev vo nedelata dva pati i ne sum od skopje baska patot ali ne mi e bitno nad 3000evra sum dala ali ako samo sakam plod i da bide se kako sto treba pozdrav
првиот пап тест во годината ако го правиш со плави картони ти е бесплатен, сите останати услуги се наплатуваат. за телефонот ете ке ти го пратам во л.п.
Ке може некој да ми препорача добар гинеколог кој има приватна ординација и работи со плави картончинја односно може да ми биде матичен? Се изначитав по форумиве свашта за гинеколозиве и уште не можам да најдам некој добар гинеколог а да не е критикуван или прескап итн..
И дали некој има искуство со Промедика прима , дали работат со плави картони ? и дали сте задоволни од услугата ?
Znaci losoto iskustvo vo vrska so Stamboliev ima nekoi raboti koi izgledaat somnitelni. Prvo TheCat drsko pisuva deka ne ja interesiralo za drugarkite koi dobro pominale zasto toa e rekla kazala- i tvoeto e rekla kazala za nas,neli? Vtoro dobro ako e tvoeto iskustvo e losho ama na primer simptomatologijata so koja se javuvas na ginekolog taka strucno napisanaecenje pri mokrenje i nagoni za cesto mokrenje so mnogu slab mlaz se simptomi koi nema lekar ili bilo koj covek koj nema da sfati deka toa e od urinaren sistem,stom e so pecenje znaci deka e cistitis koj se potvrduva so mikrobiloski pregled na urina kade se otkriva pricinitelot i spored osletlivosta na antibiotici se dava terapija. Znaci ne postoi nikava sansa toa da ne go znae doktorot zatoa sto toj lekuva urinarni infekcii sekojdnevno i opstite lekari gi znaat ovie raboti. Treto tvoeto otsustvo na menstruacija tri meseci nemoze da bide povrzano so pecenje pri mokrenje tuku bas taka so cista.Toa se takanareceni retencioni cisti (normalno vo jajnikot ednas vo mesecot sozreva folikul koj vo sebe ima jajna kletka i e ispolnet so tecnost,ovulacija podrazbira pukanje na taa cista i isfrlanje na jajnata kletka vo tubite,od ostatokot na folikulot se formira zolto telo koe laci hormon i POSLE TOA TI DOBIVAS MENSTRUACIJA) znaci stom ne si dobila,taa cista ne puknala.Uste ovie cisti se narekuvaat pseudotumori no toa ne e povrzano so malignitet. Znaci tokmu taka kako sto komentarot trebalo da bide duhovit---Од цистата ни трага, пукнала---da, cistata puknala tokmu toa se slucilo. Ti si otisla na drug doktor i te lecel od urinarna infekcija koja ne e povrzana so cistata koja puknala i toa ke ima uspeh kaj bilo koj lekar kade ke se javis! Cetvrto taa rodnina koja prevrtela so oci koga si i rekla kaj koj odis(i ova e rekla kazala,neli?) ako e doktorka zosto ne si se javila kaj nea? Ova e moe mislenje! A pozitivnite iskustva na lugeto ne gi preraskazuvam posto se rekla kazala! [mod-kirilica:3jct9a7y][/mod-kirilica:3jct9a7y]
Феминки, препорачајте добар гинеколог ( жена по можност ) во Струмица. Онаа што е Медика зад Бонита, некако ми излгедаат како да немаат доволно прибор за работа, само едно обично ехо....
Сакам да те прашам каде сега работи Д-р Ложанковски.Уште ли е во млин балкан?Јас одев порано таму ама слушнав дека сега ординира на друго место ама незнам каде.А дека е супер ДА!Па ако ме информираш ке се обидам пак да се вратам кај него.Поздрав.
@Doktorka10 И мене не ми е јасно како не видел дека е циститис, ама ете не видел. А за цистата можеше да објасни како ти сега, не таму немаш ракче да ми вика. Инаку роднинава најнебитна е во случајов и јас да можев да одам кај неа немаше да му ја мислам два пати, преку врски се знае како е. Туку дали некој бил во тоа Санте (мислам дека така се вика) што го рекламираат на а1, што доаѓаат доктори од странство за совети?
Јас сум презадоволна од др Оливера Арнаудова, прекрасна лекарка, ординацијата и е со најнова опрема, супер е. Ама работи само приватно, без сини картони.
Дали некоја од вас има одено кај Др Черепналковска? Ми рекоа дека супер била женава, а јас размислувам да си го сменам сегашниот гинеколог, па ако оди некоја од вас кај нејзе, нека ми каже искуство... Благодарам
јас можам да ви предложам во ремедика гинеколог зоран јовановски стварно е мн фин човекот знае се да ти објасни и да те посочи. според мене најдобар гинеколог
за благица987 кога се пораѓав имаше зена која после 1о години доби ќерќичка, инвитро од прв пат, ја водеше др. Сапунов беше презадоволна (предходно имала многу неуспешни обиди во нашиве приватни гинекологии нема да ги именувам). за бокицка за Др. Черепналковска супер е докторката ми водеше бременост