Добар гинеколог?

Discussion in 'Здравствени проблеми' started by Anonymous, Dec 30, 2009.

1. Senjorita14

Senjorita14 Активен член

А дали има некој искуство со д-р Миленковска од кај Коруновски во МВР?

2. ana-pistolero

ana-pistolero Истакнат член

Др,Ирина добар гинеколог е задоволен е некој?????? итно

3. Eli23

Eli23 Форумски идол

Одам и јас кај неа, ми води бременост. Имало неколкуи прегледи што биле кратки и сум добивала такви одговори, ама во глобала повеќе пати кога сум одела на ехо ми посветувала по половина час и ми објаснувала се што сум ја прашувала.
    Во глобала јас задоволна сум.

4. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

И мене ми ја водеше бременоста ама ниту јас не сум нешто задоволна. Премногу гужва има, премногу пациенти, и самата е хаотична и нервозна. Неуротична.
    Баш така се однесува. Секој пат и мене ме вадеше од контакт со некои претпоставени дијагнози за на последниот преглед тотално да ме откачи пред време, препракајќи ме во државна на цтг. Она ништо повеќе не можела да направи, да си одам понатаму таму на прегледите, без разлика што ми беше нормална бременост.
    Не знам зошто ги прима толкави пациенти да им биде матичен кога не може да постигне и премногу влијае и на квалитетот на прегледот и на нејзиниот однос?
    Еве породена сум веќе три месеци и никако не се осудувам да закажам преглед. Знам дека ќе има гужва и чекање, посебно сега со нова сестра, дека старата даде отказ, со мало бебе луксуз ми е толку да чекам. Накрај ќе одам некаде на приватно како што стојат работиве. :/

Senjorita14 likes this.
  5. Eli23

Eli23 Форумски идол

Е да гужва е, јас кога одам чекам по саат време. Ма да се навикнува сестрата.

6. My.Way

My.Way Активен член

Ми треба добар приватен матичен гинеколог (жена) во Битола. За следење бременост..

7. ana-pistolero

За проблеми со доцнење на менструација на гинеколог што тестови треба да се направат од овие?
    Вагинален преглед
    ЕХО
    ПАП
    Пх на вагина

8. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

@ana-pistolero, вагинален преглед и ехо се дел од стандардниот гинеколошки преглед а пап тест еднаш годишно е пожелно да се направи (ти следува еден бесплатно). Освен овие прегледи, гинекологот веројатно ќе те прати да провериш хормони, цената е околу 450 ден.

9. ana-pistolero

Тоа на државен ако идам така ?

10. Cat women

Cat women Истакнат член

Devojki mi treba pomos okolu ginekolog. Moja greska e znam ama ne sum bila dve godini i sega neznam kaj da odm. Dali vo Jane Sandanski ima dobr ginekolog sto raboti privatno, nekoi iskustva da spodeli ili vo Centar negde ? Nemam plavi kartoni taka da ke idam na privatno ama sakam koga davam pari da bidam zadovolna od izborot a nekoi kako sto citam za 5 min da me reshat

11. Kay Scarpetta

Kay Scarpetta Истакнат член

Штом ќе одиш на приватно јас би ти ја препорачала Д-р Вероника Кокоромановска :)
    Многу е детална, пристапна, одговара на сите поставени прашања... Јас бев со купон од Grouper, но воопшто не се почувствував како да ме прегледа набрзина или чисто да одреди ред. Кога би имала можност повторно би отишла кај неа на приватен преглед.
    Се наоѓа на улицата позади Рамстор. http://zk.mk/d-r-veronika-kokoromanovska

12. Leah12

Leah12 Нов член

Ми треба да си најдам матичен гинеколог во Скопје, и барам некој што ќе обрнува внимание затоа што имам чести проблеми и со кандида која се повторува и болки и се по ред.
    Се мислев за др. Надица Ѓеровска но ми делува ко да нема да може да ми биде на располагање често и дека ќе треба да ја бркам многу, понатаму стигнав до др. Димитар Кацарски, меѓутоа имаше многу малку објаснето за него што како работи.
    Ве молам препорачајте ми некој добар навистина сум во фрка.

13. slobodka

slobodka Популарен член

Пред 10 години и повеќе и јас како тебе имав голем проблем со кандида. Значи скоро секој месец ми се појавуваше. Тоа траеше повеќе од година дена, и покрај тоа што одев на лекар и примав терапија. Мене лично ми ја излечи доктор Ложанковски. Тогаш уште беше вработен во Млин балкан. Сега е приватно и работи без сини картони. Има ординација карши Броз гимназија.

14. peperutche21

peperutche21 Популарен член

Утре ќе одам прв пат на гинеколог,откако сум почнала сексуално да сум активна па да ве прашам кои се основните работи кои треба да ги проверам?

15. slatka.mala90

slatka.mala90 Истакнат член

Предложете ми добар гинеколог во скопје ама да е приватно без сини картони и книшки

16. Miss.N

Miss.N Популарен член

Супер за тебе што почнуваш да одиш на гинеколог тоа е многу битна ствар..
    Ќе ти направи преглед, ехо и пап тест обавезно :)

17. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Staff Member

Некоја феминка што била кај д-р Кекиќ од Промедика , задоволни ? Првиот преглед го наплатуваат приватно или можам матична да ја ставам одма па се на плави картони да иде ?

18. Sara2314

Sara2314 Нов член

Каде точно се наоѓа ординацијата на д-р Снежана Органџиска-Мајсторова? Имам закажано термин за неколку дена, но до сега не сум била.

19. irenna

irenna Популарен член

@Sara2314 улицата кај Апче, па прва лево во зградата кај Кам маркет само на другиот агол.

20. hanibani

hanibani Активен член

Ve molam br na dobar ginekolog vo popladnevnive casovi za celosno ispituvanje itno I privatno samo odma da me primi