Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. Senjorita14

Senjorita14 Активен член

Се зачлени на:
    13 септември 2015
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    9
    А дали има некој искуство со д-р Миленковска од кај Коруновски во МВР?

2. ana-pistolero

ana-pistolero Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2012
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    7
    Др,Ирина добар гинеколог е задоволен е некој?????? итно

3. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.608
    Допаѓања:
    48.968
    Одам и јас кај неа, ми води бременост. Имало неколкуи прегледи што биле кратки и сум добивала такви одговори, ама во глобала повеќе пати кога сум одела на ехо ми посветувала по половина час и ми објаснувала се што сум ја прашувала.
    Во глобала јас задоволна сум.

4. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.453
    Допаѓања:
    61.059
    И мене ми ја водеше бременоста ама ниту јас не сум нешто задоволна. Премногу гужва има, премногу пациенти, и самата е хаотична и нервозна. Неуротична.
    Баш така се однесува. Секој пат и мене ме вадеше од контакт со некои претпоставени дијагнози за на последниот преглед тотално да ме откачи пред време, препракајќи ме во државна на цтг. Она ништо повеќе не можела да направи, да си одам понатаму таму на прегледите, без разлика што ми беше нормална бременост.
    Не знам зошто ги прима толкави пациенти да им биде матичен кога не може да постигне и премногу влијае и на квалитетот на прегледот и на нејзиниот однос?
    Еве породена сум веќе три месеци и никако не се осудувам да закажам преглед. Знам дека ќе има гужва и чекање, посебно сега со нова сестра, дека старата даде отказ, со мало бебе луксуз ми е толку да чекам. Накрај ќе одам некаде на приватно како што стојат работиве. :/

На Senjorita14 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.608
    Допаѓања:
    48.968
    Е да гужва е, јас кога одам чекам по саат време. Ма да се навикнува сестрата.

6. My.Way

My.Way Активен член

Се зачлени на:
    16 март 2014
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    0
    Ми треба добар приватен матичен гинеколог (жена) во Битола. За следење бременост..

7. ana-pistolero

Се зачлени на:
    14 април 2012
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    7
    За проблеми со доцнење на менструација на гинеколог што тестови треба да се направат од овие?
    Вагинален преглед
    ЕХО
    ПАП
    Пх на вагина

8. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.449
    Допаѓања:
    20.082
    @ana-pistolero, вагинален преглед и ехо се дел од стандардниот гинеколошки преглед а пап тест еднаш годишно е пожелно да се направи (ти следува еден бесплатно). Освен овие прегледи, гинекологот веројатно ќе те прати да провериш хормони, цената е околу 450 ден.

9. ana-pistolero

Се зачлени на:
    14 април 2012
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    7
    Тоа на државен ако идам така ?

10. Cat women

Cat women Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2015
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    4
    Devojki mi treba pomos okolu ginekolog. Moja greska e znam ama ne sum bila dve godini i sega neznam kaj da odm. Dali vo Jane Sandanski ima dobr ginekolog sto raboti privatno, nekoi iskustva da spodeli ili vo Centar negde ? Nemam plavi kartoni taka da ke idam na privatno ama sakam koga davam pari da bidam zadovolna od izborot a nekoi kako sto citam za 5 min da me reshat

11. Kay Scarpetta

Kay Scarpetta Истакнат член

Се зачлени на:
    14 септември 2015
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    222
    Штом ќе одиш на приватно јас би ти ја препорачала Д-р Вероника Кокоромановска :)
    Многу е детална, пристапна, одговара на сите поставени прашања... Јас бев со купон од Grouper, но воопшто не се почувствував како да ме прегледа набрзина или чисто да одреди ред. Кога би имала можност повторно би отишла кај неа на приватен преглед.
    Се наоѓа на улицата позади Рамстор. http://zk.mk/d-r-veronika-kokoromanovska

12. Leah12

Leah12 Нов член

Се зачлени на:
    10 јуни 2015
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Ми треба да си најдам матичен гинеколог во Скопје, и барам некој што ќе обрнува внимание затоа што имам чести проблеми и со кандида која се повторува и болки и се по ред.
    Се мислев за др. Надица Ѓеровска но ми делува ко да нема да може да ми биде на располагање често и дека ќе треба да ја бркам многу, понатаму стигнав до др. Димитар Кацарски, меѓутоа имаше многу малку објаснето за него што како работи.
    Ве молам препорачајте ми некој добар навистина сум во фрка.

13. slobodka

slobodka Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    2.717
    Пред 10 години и повеќе и јас како тебе имав голем проблем со кандида. Значи скоро секој месец ми се појавуваше. Тоа траеше повеќе од година дена, и покрај тоа што одев на лекар и примав терапија. Мене лично ми ја излечи доктор Ложанковски. Тогаш уште беше вработен во Млин балкан. Сега е приватно и работи без сини картони. Има ординација карши Броз гимназија.

14. peperutche21

peperutche21 Популарен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2015
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.004
    Утре ќе одам прв пат на гинеколог,откако сум почнала сексуално да сум активна па да ве прашам кои се основните работи кои треба да ги проверам?

15. slatka.mala90

slatka.mala90 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2015
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    0
    Предложете ми добар гинеколог во скопје ама да е приватно без сини картони и книшки

16. Miss.N

Miss.N Популарен член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    1.359
    Супер за тебе што почнуваш да одиш на гинеколог тоа е многу битна ствар..
    Ќе ти направи преглед, ехо и пап тест обавезно :)

17. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.672
    Допаѓања:
    4.629
    Некоја феминка што била кај д-р Кекиќ од Промедика , задоволни ? Првиот преглед го наплатуваат приватно или можам матична да ја ставам одма па се на плави картони да иде ?

18. Sara2314

Sara2314 Нов член

Се зачлени на:
    29 септември 2015
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Каде точно се наоѓа ординацијата на д-р Снежана Органџиска-Мајсторова? Имам закажано термин за неколку дена, но до сега не сум била.

19. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    @Sara2314 улицата кај Апче, па прва лево во зградата кај Кам маркет само на другиот агол.

20. hanibani

hanibani Активен член

Се зачлени на:
    26 јули 2015
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    3
    Ve molam br na dobar ginekolog vo popladnevnive casovi za celosno ispituvanje itno I privatno samo odma da me primi