Јас одам таму извесен период и доста сум задоволна. Работат со закажување за редовни прегледи и закажуваат одприлика за една недела. Ако ти се брза не прават проблем. Доста љубезни се,и. експедитивни. Работат со сини картони и не се воопшто скапи. Сите жени од семејствово сме кај неа, за сега е ок.
Nadica mi e maticna. Na pocetokot na bremenosta bese takva, ama kako doagaat poodminati meseci na bremenosta, objasnuva. I prasaj si slobodno, i jas bev istata, neznaev so da prasam i plus ss sramev. Kaj Ivo me prati Nadica, vaka dobar e, sakam da me poragja, ama ke vidime iskusto otposle.
Имам многу лошо искуство со гинекологот, одев кај една во поликлиниката битпазар немав друга опција за брзо ми требаша но таа е сосема луда, те навредува не прегледува и вика многу, затоа пребарува за гинеколози ми дадоа три имиња но сега не знам за кој да се одлучам :Наде Геровска, Кежаровски, Надица од Промедика ако може некој да даде мислење за кој гинеколог да се одлучам.
Дали имате информации колку чини гинеколошки преглед во Плодност -Битола,и дали некоја искуство со д-р Влатко Георгиевски д-р во Плодност
@Don3, Надица Кеќиќ од Промедика НИКАКО! Мене ми е матична и сакам да ја сменам, воопшто не сум задоволна.
Мене матичен ми е др.Коруновски но некако не сум задоволна од начинот на понашање во смисла - еве јас имам полицистични јајници пијав клаира , но осетив несакани ефекти и ги прекинав.после 2 месеци од прекинот на апчината јас недобив циклус и отидов на контрола и му кажувам што ми се случи и ми вика јас неможам ни[то повејќе да ти помогнам ,еве неможе[ да ги поднесеш апчинава јас незнам што понатаму . - ОД МЕНЕ ТОЛКУ. Мислам крај вријам сеуште од нервоза како може да се остави пациент кој што ти бара помош да го оставиш на цедило со вакви зборови. Каде сега да одам кај кој друг гиниколог. hellllppppp.
Што мислите за Д-р. Божидар Бошковски има работено во поликлиника Чаир, во Ремедика извесен период а сега е во Скопје поликлиника, мислење, искуство?
Се слагам за во Ремедика, и јас одам таму сега. Порано ја фалев по темиве и Надица, али си го повлекувам кажаното. На ГАК исто има добри доктори, ама со саати да чекам за преглед - не фала.
Кај кој одиш во Ремедика, дај некоја препорака? Јас пред извесно време бев кај Котларова, но пак ме јаде црвот.
Кај Глигор Димитров сум јас. Пријателка на мајка ми од ГАК ни го препорача него, а инаку брат му Горан е на ГАК исто така. Фамилијарно си се гинеколози и имаат знаење. Според мене е доста стручен, а и многу пријатен.
Бaш неделaвa бев вo скoпје пиликлиник зa прв пaт бидејки сум вo пoтрaгa пo дoбaр гинекoлoг, ме прегледa др. Снежaнa вaкa беше вo ред културa, oбјaснувa, предлaгa се oбидувa дa те зaпoзнaе тебе и сексуaлниoт живoт и мoжaм дa кaжaм декa сум зaдoвoлнa oд oднoсoт. Нештo штo не ми се дoпaднa е штo резз oд пaп тестoт се дoбивaaт џa н
Резултaтите се дoбивaaт зa неделa дo две, нo aјде сегa чекaм дa ме искoнтaктирaaт зa резз пa кр дaдaм инфo кaкo сум зaдoвoлнa oд целoсниoт преглед
докторката работи само приватно но имаати доктор Божидар Бошковски мислам дека беше и он работи со сини картони.