Добар гинеколог?

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Anonymous, 30 декември 2009.

1. hope@hope

hope@hope Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2015
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    60
    Зависи каде го правиш,од 1500-2000...

2. slobodka

slobodka Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.135
    Допаѓања:
    2.718
    Мене ми е матична, инаку трудна сум. Јас сум задоволна од нејзе. Ми се допаѓа тоа што одвојува доста време за пациент. не прегледува колку да те претрча, да ти пројде редот. Ми се гледа темелна дека е.

3. street_chic*

street_chic* Активен член

Се зачлени на:
    11 декември 2015
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Dr. Gordana Petrovska, ili Dr. Mitko Ivanovski. Dvajcata se vo Sistina :)

4. Matea94

Matea94 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2014
    Пораки:
    587
    Допаѓања:
    452
    Некој да ми каже добар доктор за преглед на ехо изгледа имам уринарна инфекција и ми треба за брзо ?

5. hope@hope

hope@hope Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2015
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    60
    Fala ti :):):)

6. corapce

corapce Истакнат член

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    342
    Добар гинеколог кој би помогнал за регулирање на полицистичен синдром на јајници кој прави проблеми со инсулинот и тироидната жлезда? Комплицирана ми е ситуацијата и навистина ми треба некој кој бил во слична ситуација да ми препорача добар гинеколог. :sweat:

Фала ви :)

7. verba

verba Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    200
    Petrovska ne raboti na invitro (barem ne do lani seacskoro ne sum bila).na invitro Popovic. Ivanovski. Lazarovski.site se dobri

8. beautiful-liar

beautiful-liar Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    1
    Девојки, мојот матичен е д-р Цветко Трајков во Ѓорче. Кога одам на преглед некако многу ми филозофира и според него секогаш се е во ред. Често пати менструација не ми доаѓа редовно, еве и сега ми доцни 15 дена што не е во ред. Минатиот пат ми кажа од стрес, е секогаш ли е од стрес? Бремена не сум се проверив. А имам и болку во долниот дел од стомакот. Ми треба детален преглед, а би сакала тоа да биде кај некој друг лекар. Не знам дали некој од вас имале искуство со него, но јас сакам да го сменам. И онака живеам во Аеродром. Можете ли да ми препорачате некој добар гениколог што ќе ми биде и матичен. :)

9. sweet-17

sweet-17 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2013
    Пораки:
    269
    Допаѓања:
    187
    Сакам да одам на гинеколог во Штип, па ке можете ли да ми дадете некој предлог за добар гинеколог ии каде се наоѓа, и отприлика колку ке ме чини на приватно? Фалаа позз :)

10. Tan4ence

Tan4ence Форумски идол

Се зачлени на:
    12 октомври 2011
    Пораки:
    5.083
    Допаѓања:
    27.332
    Др Снежана Миленкова во Коруноски е ептен фина жена. Јас бев кај неа само за ехо да ми прави, но одма се гледа дека жената детално си ја знае работата и се посветува на пациентите. :)

11. slobodka

slobodka Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.135
    Допаѓања:
    2.718
    Се сложувам со тебе, мене ми е матична.

12. rose60

rose60 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2015
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    2.753
    Витанова во Струмица,Александра Еклер во Прилеп ,и каj двете одев ,Александра повеке обjаснува и има 4д ехо ми снимаше и цд (секогаш кога одев па одваj чекам Горица да порасни па да и пуштам да се види сега уште е мала не разбира) бременоста ja следев таму ,додека пак каj Витанова правев пап тест и тн. се додека не ме излажа дека сум имала долу тумур гл:hug:упости живи тн колку пари да земи повеке ,отидов каj Александра ме провери ,ништо сум немала. Препорачувам Александра и идните мамички ке си ги гледаат бебенцата во боja и срцето ке им го слушаат:hug:

13. Elaria

Elaria Активен член

Се зачлени на:
    20 декември 2015
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    182
    Најдобро оди во Јане Сандански, добри доктори има, не можам да препорачам некој одредено затоа што не одам таму но еве сепак да одговорам. Нередовниот циклус по 20тата година може да биде и од полицистични јајници, и јас имав нешто слично.

14. Independiente

Independiente Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2014
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.560
    Мислење за доктор Јасмина од ординација ,, ЈАсмина'' во Влае, Хром мислам беше?

15. tishina

tishina Истакнат член

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    4
    Здраво ,да ве прашам, до сега не сум била на гинеколог и незнам како оди тоа , треба ли да одам прво кај општиот матичен лекар па тој да ми закаже преглед кај некој гинеколог или не ?

16. Dreamer

Dreamer Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2010
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    138
    Не, само јави се и закажи си кај гинекологот кај што сакаш да одиш.

На tishina му/ѝ се допаѓа ова.
  17. nikolina 84

nikolina 84 Активен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2016
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    3
  18. nikolina 84

nikolina 84 Активен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2016
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    3
  19. Kristula

Kristula Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2015
    Пораки:
    336
    Допаѓања:
    1.823
    Emilija e dobra doktorka. Jas bev kaj nea na privatno nekolku pati. Ok e. No, mnogu saka da zboruva nadvor od temata za koja si dojden. Primer, za vremeto, za cizmi i obleka i taka. Isto mnogu se ceka kaj nea. Jas na zakazno cekav poveke od 1 saat.
    Boskovski od skopjepoliklnik mi e maticen. Pristapot mu e korekten. Slusa, objasnuva i e mnogu vnimatelen. Mene mi e bitno sto raboti i vtora smena, a i toa so se pocituva vremeto na pacientite i nema docnenje, osven ako nema iten slucaj.
    Bitno e i za sto ti treba doktor. Ako ti e za rutinski pregledi Emilija e ok, ako ti e za nesto pospecificno, jas go preporacuvam Boskovski.

На nikolina 84 и Elaria им се допаѓа ова.
  20. Elaria

Elaria Активен член

Се зачлени на:
    20 декември 2015
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    182
    Матичен рече, дали тоа значи дека соработуваат со фондот? Мислев дека само приватно работат, како систина, ремедика и сл.