Добар гинеколог?

Discussion in 'Здравствени проблеми' started by Anonymous, Dec 30, 2009.

1. hope@hope

hope@hope Истакнат член

Зависи каде го правиш,од 1500-2000...

2. slobodka

slobodka Популарен член

Мене ми е матична, инаку трудна сум. Јас сум задоволна од нејзе. Ми се допаѓа тоа што одвојува доста време за пациент. не прегледува колку да те претрча, да ти пројде редот. Ми се гледа темелна дека е.

3. street_chic*

street_chic* Активен член

Dr. Gordana Petrovska, ili Dr. Mitko Ivanovski. Dvajcata se vo Sistina :)

4. Matea94

Matea94 Истакнат член

Некој да ми каже добар доктор за преглед на ехо изгледа имам уринарна инфекција и ми треба за брзо ?

5. hope@hope

hope@hope Истакнат член

Fala ti :):):)

6. corapce

corapce Истакнат член

Добар гинеколог кој би помогнал за регулирање на полицистичен синдром на јајници кој прави проблеми со инсулинот и тироидната жлезда? Комплицирана ми е ситуацијата и навистина ми треба некој кој бил во слична ситуација да ми препорача добар гинеколог. :sweat:

Фала ви :)

7. verba

verba Истакнат член

Petrovska ne raboti na invitro (barem ne do lani seacskoro ne sum bila).na invitro Popovic. Ivanovski. Lazarovski.site se dobri

8. beautiful-liar

beautiful-liar Истакнат член

Девојки, мојот матичен е д-р Цветко Трајков во Ѓорче. Кога одам на преглед некако многу ми филозофира и според него секогаш се е во ред. Често пати менструација не ми доаѓа редовно, еве и сега ми доцни 15 дена што не е во ред. Минатиот пат ми кажа од стрес, е секогаш ли е од стрес? Бремена не сум се проверив. А имам и болку во долниот дел од стомакот. Ми треба детален преглед, а би сакала тоа да биде кај некој друг лекар. Не знам дали некој од вас имале искуство со него, но јас сакам да го сменам. И онака живеам во Аеродром. Можете ли да ми препорачате некој добар гениколог што ќе ми биде и матичен. :)

9. sweet-17

sweet-17 Истакнат член

Сакам да одам на гинеколог во Штип, па ке можете ли да ми дадете некој предлог за добар гинеколог ии каде се наоѓа, и отприлика колку ке ме чини на приватно? Фалаа позз :)

10. Tan4ence

Tan4ence Форумски идол

Др Снежана Миленкова во Коруноски е ептен фина жена. Јас бев кај неа само за ехо да ми прави, но одма се гледа дека жената детално си ја знае работата и се посветува на пациентите. :)

11. slobodka

slobodka Популарен член

Се сложувам со тебе, мене ми е матична.

12. rose60

rose60 Истакнат член

Витанова во Струмица,Александра Еклер во Прилеп ,и каj двете одев ,Александра повеке обjаснува и има 4д ехо ми снимаше и цд (секогаш кога одев па одваj чекам Горица да порасни па да и пуштам да се види сега уште е мала не разбира) бременоста ja следев таму ,додека пак каj Витанова правев пап тест и тн. се додека не ме излажа дека сум имала долу тумур гл:hug:упости живи тн колку пари да земи повеке ,отидов каj Александра ме провери ,ништо сум немала. Препорачувам Александра и идните мамички ке си ги гледаат бебенцата во боja и срцето ке им го слушаат:hug:

13. Elaria

Elaria Активен член

Најдобро оди во Јане Сандански, добри доктори има, не можам да препорачам некој одредено затоа што не одам таму но еве сепак да одговорам. Нередовниот циклус по 20тата година може да биде и од полицистични јајници, и јас имав нешто слично.

14. Independiente

Independiente Популарен член

Мислење за доктор Јасмина од ординација ,, ЈАсмина'' во Влае, Хром мислам беше?

15. tishina

tishina Истакнат член

Здраво ,да ве прашам, до сега не сум била на гинеколог и незнам како оди тоа , треба ли да одам прво кај општиот матичен лекар па тој да ми закаже преглед кај некој гинеколог или не ?

16. Dreamer

Dreamer Истакнат член

Не, само јави се и закажи си кај гинекологот кај што сакаш да одиш.

tishina likes this.
  17. nikolina 84

nikolina 84 Активен член

18. nikolina 84

nikolina 84 Активен член

19. Kristula

Kristula Истакнат член

Emilija e dobra doktorka. Jas bev kaj nea na privatno nekolku pati. Ok e. No, mnogu saka da zboruva nadvor od temata za koja si dojden. Primer, za vremeto, za cizmi i obleka i taka. Isto mnogu se ceka kaj nea. Jas na zakazno cekav poveke od 1 saat.
    Boskovski od skopjepoliklnik mi e maticen. Pristapot mu e korekten. Slusa, objasnuva i e mnogu vnimatelen. Mene mi e bitno sto raboti i vtora smena, a i toa so se pocituva vremeto na pacientite i nema docnenje, osven ako nema iten slucaj.
    Bitno e i za sto ti treba doktor. Ako ti e za rutinski pregledi Emilija e ok, ako ti e za nesto pospecificno, jas go preporacuvam Boskovski.

nikolina 84 and Elaria like this.
  20. Elaria

Elaria Активен член

Матичен рече, дали тоа значи дека соработуваат со фондот? Мислев дека само приватно работат, како систина, ремедика и сл.