Мене ми е матична, инаку трудна сум. Јас сум задоволна од нејзе. Ми се допаѓа тоа што одвојува доста време за пациент. не прегледува колку да те претрча, да ти пројде редот. Ми се гледа темелна дека е.
Добар гинеколог кој би помогнал за регулирање на полицистичен синдром на јајници кој прави проблеми со инсулинот и тироидната жлезда? Комплицирана ми е ситуацијата и навистина ми треба некој кој бил во слична ситуација да ми препорача добар гинеколог. Фала ви
Petrovska ne raboti na invitro (barem ne do lani seacskoro ne sum bila).na invitro Popovic. Ivanovski. Lazarovski.site se dobri
Девојки, мојот матичен е д-р Цветко Трајков во Ѓорче. Кога одам на преглед некако многу ми филозофира и според него секогаш се е во ред. Често пати менструација не ми доаѓа редовно, еве и сега ми доцни 15 дена што не е во ред. Минатиот пат ми кажа од стрес, е секогаш ли е од стрес? Бремена не сум се проверив. А имам и болку во долниот дел од стомакот. Ми треба детален преглед, а би сакала тоа да биде кај некој друг лекар. Не знам дали некој од вас имале искуство со него, но јас сакам да го сменам. И онака живеам во Аеродром. Можете ли да ми препорачате некој добар гениколог што ќе ми биде и матичен.
Сакам да одам на гинеколог во Штип, па ке можете ли да ми дадете некој предлог за добар гинеколог ии каде се наоѓа, и отприлика колку ке ме чини на приватно? Фалаа позз
Др Снежана Миленкова во Коруноски е ептен фина жена. Јас бев кај неа само за ехо да ми прави, но одма се гледа дека жената детално си ја знае работата и се посветува на пациентите.
Витанова во Струмица,Александра Еклер во Прилеп ,и каj двете одев ,Александра повеке обjаснува и има 4д ехо ми снимаше и цд (секогаш кога одев па одваj чекам Горица да порасни па да и пуштам да се види сега уште е мала не разбира) бременоста ja следев таму ,додека пак каj Витанова правев пап тест и тн. се додека не ме излажа дека сум имала долу тумур глупости живи тн колку пари да земи повеке ,отидов каj Александра ме провери ,ништо сум немала. Препорачувам Александра и идните мамички ке си ги гледаат бебенцата во боja и срцето ке им го слушаат
Најдобро оди во Јане Сандански, добри доктори има, не можам да препорачам некој одредено затоа што не одам таму но еве сепак да одговорам. Нередовниот циклус по 20тата година може да биде и од полицистични јајници, и јас имав нешто слично.
Здраво ,да ве прашам, до сега не сум била на гинеколог и незнам како оди тоа , треба ли да одам прво кај општиот матичен лекар па тој да ми закаже преглед кај некој гинеколог или не ?
zdravo me interesira koj ginikolog e podobar dokolku imate iskustva od Д-р Емилија Трајковска ili D-r Bozidar Boskovski od skopje polyclinik cekam odgovor odnapred vi blagodaram
zdravo mene mi treba koj ginikolog e podobar od Д-р Емилија Трајковска i dr. bozidar boskovski od skopjepoliklinik
Emilija e dobra doktorka. Jas bev kaj nea na privatno nekolku pati. Ok e. No, mnogu saka da zboruva nadvor od temata za koja si dojden. Primer, za vremeto, za cizmi i obleka i taka. Isto mnogu se ceka kaj nea. Jas na zakazno cekav poveke od 1 saat. Boskovski od skopjepoliklnik mi e maticen. Pristapot mu e korekten. Slusa, objasnuva i e mnogu vnimatelen. Mene mi e bitno sto raboti i vtora smena, a i toa so se pocituva vremeto na pacientite i nema docnenje, osven ako nema iten slucaj. Bitno e i za sto ti treba doktor. Ako ti e za rutinski pregledi Emilija e ok, ako ti e za nesto pospecificno, jas go preporacuvam Boskovski.
Матичен рече, дали тоа значи дека соработуваат со фондот? Мислев дека само приватно работат, како систина, ремедика и сл.