Здраво, Ми го препорачаа доктор Капсарев, но не знам во која ординација е моментално. Дали знае некој каде да го барам? Може и препорака за некој друг добар доктор. Благодарам.
Капсарев е во European Eye Hospital и е одличен доктор,исто така ти го препорачувам др Ристовски и тој е супер.
Zdravo imam 20godini, trebase da nosam ocila uste pred 2-3godini, no ne gi nosev i sega cuvstvuam deka mnogu mi oslabel vidot, pa dali moze da mi preporacate nekoj dobar oftamolog vo Skopje za pregled i odreduvanje na dioptrija?
Здраво, ве молам за препорака за добар офталмолог за детенце од 1,5 година. Закажан е кај др. Шијакова во Систина па ме интересира дали да го однесам кај истата или да барам друг доктор. Ви благодарам.
Mi treba ocen lekar za bebce 3 meseci. I posle tobrex i hlorofenikol sekretot od ocinjta ne pominuva.Veke 3 meseci konstantno. Sovet od maticen pedijatat da go vidi ocen lekar Preporaka?
Можеби се проблем каналчињата и да не се уште отворени. Може да правите нежна масажа на внатрешниот агол на окцето и секако посетете очен лекар, ќе ви даде насоки. Во Систина добри се Др. Филева или Др.Фани за дечиња. Поздрав
Кажете ми баш добар офталмолог приварен во Скопје? Кај др. Ристовски се е пополнето скоро до крај на јули
Офтоматолог за возрасни? Ми ја препорачаа Деница, и демек кој било доктор. Ама, па не се оди кај било кој. Или пак Систина? И секако, цени ми требаат.
European Eye Hospital - Др Сашо Капсарев прегледот чини 1500 денари. Исто така и др Ристовски е одличен доктор во Капиштец му е ординацијата,прегледот чини 1800 денари ама многу се чека за термин.
Здраво. Добар офтамолог на клиника кој е? Гледам само таму има термини кај др Илјаз дали некој бил? Имам ужасни главоболки. Ви благодарам
Систина немаат офталмологија. И тоа што некогаш се водеше како систина офталмологија пак не беше систина туку надворешен соработник кој плаќаше за просторот и за брендот.
Не сум задоволна. Докторот е стар и може има искуство, ама осеќав ко цело време да гледаше во врата дали ќе дојде следниот пациент и го угура и мм преку ред. Сега сакам кај Софрониевска да го пратам мм а и јас да одам.