Zdravo Kako ste?Ve molam predlozete mi dobar i strucen oftamolog no da ne se od Denica.Ne sum zadovolna od kaj niv.
Zdravo Kako ste?Ve molam predlozete mi dobar i strucen oftamolog no da ne se od Denica.Ne sum zadovolna od kaj niv.
Здраво, Ве молам за информација, др.Снежана Зечевиќ-дали знаете дали работи некаде, беше во EYE HOSPITAL во Ѓорче, ама повеќе не е таму. Ви Благодарам
Здраво, Ми треба препорака за солиден офталмолог по можност во центар или аеродром. Потребна е само детална проверка и да не нагаѓа и измислува дијагнози.
Zdravo, dali moze predlog za najeftin oftamatolog. Da raboti pod PZU, do 500 den. Si imam dioptrija i privatno zdrastveno. Mi treba samo izveshtaj bilo koj da mi napise da mozam novi naocari da zemam gratis
Др. Лазар Тренчев е добар ама ќе ти направи и преглед, така што таман ќе имаш извештај да приложиш за приватното.
Препорака за добар офталмолог во Промедика. За државен очен лекар, дали дава упат матичен лекар (не знам каква е процедурата) и искуства со добар офталмолог кој работи со фондот?