Jas sum gi nosela moite deca Kaj Prof. Sofronieva vo Taftalige, mnogu prijatna I tivka, a I strucna. Zadovolna bev vo celina.
Helloo , da prasam Vcera mi vlegoa nekolku trepki vo okoto, cel den ne primetiv a cuvstvuvav bolka. Duri vecerta primetiv deka bile trepki gi izvadiv od okoto (bea dve spoeni) i sega malce me boli i crveno mi e na toa mesto Iskustva?
Здраво, дали може да ми препорачате офтамолог од кок сте задоволни? Дали некоја мајка го има носено своето дете на помала возраст?
Др. Виолета Павловска во Охрид, одлична, без конкуренција Често сум среќавал и мали деца на преглед таму, и дефинитивно е доста професионална, и самата докторка но и целиот тим. Секоја препорака од мене
Мислам оти цел месец нема да работат, реновираат цела ординација. Имаш детски очен во Визија во Карпош 4, од Европската очна јас не сум задоволна од Наташа Гиевска , моментално го носам кај ќерката на Софрониева Лиле во очна оптика Визус. Не е офталмолог,оптометрист е , ама води доста дечиња
Да пробаш кај д-р Бојан Стојановски. Гледам нема термини преку мој термин, ама он работи и приватно. Познаничка моја го носеше малиот и знам дека беше задоволна од докторот. Инаку и јас одам кај него и сум задоволна
Дете не сум носела. Ја кај др бобан бев он е заедно со др зоран андоновски ( тој шеф што им е таму така мислам се викаше) и задоволна сум од пристапот на двајцата. Едино ме нервира што никогаш не сум влегла на термин. Не знам дали намерно каснат 4 пати бев и секој пат точно 30м чекам.
Да малку е чуден. Ама на пријателкава само он имаше трпение до крај да и истера со детево за да го види проблемот. Мислам дека не работат со деца. Не сум сигурна.
Здраво Дали некој знае да ми препорача очен лекар кој работи со деца? Некој што има искуство со деца, по можност да му се специјалност. Се работи за 4 годишно дете со кратковидост. Благодарам