Касно го гледам ова сигурно до сега си отишла али др. Кочо оптика Кочоски, др Маја на болница, или др. Виолета Охрид
Да бев во систина па не сум задоволна бидејќи доктортката ништо конкретно не ми кажа па сега закажав преглед во Охрид, сакам второ мислење бидејки интензитетот на тие дамки кои ги гледам ми се зголеми а докторката во Систина не знаеше да ми кажи ни од што ми се ни дали некако можам да го средам тоа..
@WhiteCat33 известувај не со новости кога имаш. И јас имав некој проблем што не се реши, го игнорирам само зашто бев на неколку места и сите различно ми зборат.
Доста сум задоволна од прегледот во Охрид, темелно ми испитаа се, испаѓа дека дамките се од напрегање на окото а не сум носела очила а сум имала диоптер и плус ми кажаја дека имам тенка ретина од вообичаено кај други луѓе па и тоа допринесло до тоа.
Jas bev pred nekoj den kaj nego i odma mi preporaca ct kaj nego(navodno videl nekoi promeni vo okoto),odma mi kaza deka e 2000 den toa snimanje. Nekako biznis orientiran mi se vide
Ве молам предлог за добар офталмолог во Скопје, на приватно/државно не е битно. Ама некој шо праи и оперативни зафати Ве молам стварно е итно