Сакам да прашам, за мерките 6000 денари за самохрани родители, дали ќе има некоја апликација нешто што треба да се пополни? Или барем како што имаше порано матичен број да се напише за да се види кој добива кој не?? Страв ми е да не ги испуштам а не можам да се снајдам каде ќе се објави тоа фала многу
mislam deka ke bide ko predhodniot pat so link za proverka bez aplicirinje nekade procitav kartica po 6 000 den ke dobiele okolu 230 000 gragani , znaci veke e raspredeleno koi gi sleduva
Уште не сте известени? Најгнасна држава на континентот и мнооогууу пошироко. Како да не се тоа народни пари, ко од џеб да ви ги даваат па ги штедат и одолговлекуваат исплата што е можно подоцна. А смешна е и јадна во споредба со средствата кои други земји ги одвоија за граѓаните.
Еве сме 15 октомври ,златната средина во месецот ни трага ни глас од 4 пакет мерки За срамота вукојебино !!!
Минатата картичка/помош ја испуштив зошто ме одјавиле на раб на 31.05. После бев пак вработена/пријавена и веќе одјавена во окт почеток. Зарем пак ќе испуштам? Пс, не менував раб места, туку работодавачот си ги користеше своите права за бизнисот, па пријави одјави имав...
Нели беше последно на седницата за ребаланс на буџетот, ВМРО поднесе стотици амандмани ( нели тие се бунеа за меркиве со картициве), кои сега мора да се разгледуваат и тоа кој знае до кога ќе трае.
jas denes razbrav penzionerite so penzii do 15 000 i luge nad 64 god bez penzija i prihodi do 30 ovoj mesec treba da izvadat nesto od UJP za paivnit nevraboteni neznam edna komsika penzionerka e taa taka ni kaza denes bila i epten guzva imalo pa si otisla ne cekala e sega ako nesto od tamu mora da se vadi mn ubavo em guzvi em kraj na mesec sme ako nekoja znae neka pise za ova
Не може точна да биде информацијата ,бидејќи мора прво да се провериме на веб страницата купувам домашно ,па потоа доколку не има на списокот одиме во банка по картичките Во моментов нема ни глас ни трага од 4 пакет мерки