Брат ми ученик исто немаше сметка, му стигна порака од која банка да си ја земе картичката. Без проблем си ја подигна.
Што направивте со картичките што беа по 3000 денари што ги потрошивме нели..Брат ми бил во Нлб денес му рекле не мора да ја одјавуваш имај си 2 картички и онака ти се на иста трансакциска.
Страната е средена, ама ете на татко ми му следи а вика дека не е пронајден матичниот и под него дека податоците се ажурираат. Некој да го има на список? Или уште не се објавени сите корисници.
sega otvoriv i ne e sredena , ne moze da se proveri, bar jas ne gledam nikade kade ima da se pise maticen broj
jas veke 2 godini koristam karticka i smetka od moja rodnina (mojata izmina , ne bev vo moznost togas da izvadam moja mi taa mi ja dade , siima druga ovaa ne ja koristi i mi ja dade,ako nesto mi trebase da kupam od internet stavav pari,sum plakala i smetki so nea,sum vadela i od bankomat ) ,,, i sega denes mi rece nejze izgleda ja sleduva ,pasiven baratel e i mi rece ako na taa smetka prefrlat da gi potrosam me interesira ke moze li jas da kupuvam so nea ili ke treba da i ja dadam pa taa da kupuva so ogled deka rekoa samo vo odredeni prodavnici ke se koristi ,nema da moze od net da kupuvam
Јас не те напаѓам. На странава се ширеа мн дезинформации , значи уште не е изгласано во собрание ,не е ажурирано сеуште , значи нема никакво аплицирање , нема ништо такво Ќе пишиме овде кога ќе има новости
aa da sega kliknav otvara , no izgleda uste ne se objaveni ... kliknav na toa lista na korisnici i nema ni eden verojatno rano e uste
Лелеее на кој јазик да ви се каже дека сеуште нема список ? Страната ќе си седи така дури го изгласаат во собраниеее вие колку сакате пробувајте ништо нема да ви се покаже Поздрав