А за лице од 18год. ја пропуштија предходниот пат и сега пак ја нема. Пробува да поднесе приговор,ама она нема трансакциска сметка. Сама требаше да отвори или?
Од кога ќе испратиме приговор, дали треба на меил да ни пристигне нешто дека сме испратиле приговор или нешто слично?
Јас пак сум изоставена, а редовен студент. Ми прекисна веќе, нема ни приговор да праќам, досега 1000 пуштив. Излеа не постојам во системот, друго не знам шо би било.
Дечки ај некој да ми објасни ако знае како ќе иде со париве. Татко ми има трансакциска ама не и платежна картичка.Како ќе купува? Јас имам картичка,ама имам и други примања.Како ќе знаат од кои пари плаќам?
Јас не земав ни тогаш,а гледам татко ми ми кажува ме немало ни сега. Користам социјална помош за слухов и по правило требаше да ме има ама ништо...
Мајка ми има трансакциска сметка во комерцијално но и пишува дека и одобриле 6000 ден во капитол банка што во нашиот град ја нема оваа банка. Што треба да направиме.
Дедо ми има трансакциска, но нема картичка. Пари директно вади од банка со трансакциска, но го нема во листата. Има врска ова?
А тие што веќе имаат активна трансакциска сметка, а парите не им се распределени во таа банка туку во друга каде што сметката е затворена веќе две години. Што треба да направат тие? Како ќе ги добијат парите и зошто не се распределени во таа банка каде што имаат сметка?
Напиши приговор и во делот за коментари објасни ја ситуацијата. Едит @Sungold и тебе би те советувала истото.
Баба ми ја има во листата, банката што ја пишува е таа во која зема пензија. Прашањето ми е како овие 6000 ќе се разликуваат од тие што веќе ги имаш на сметка? Како ќе се детектира дали баш со тие 6000 си купувал домашни производи?