00:59 се пуштени од НЛБ на баба ми Кај секој различно исто и за пензија. Некој ќе земе после 00:00 а некој може и сабајле во 8:30
На банкомат на НЛБ кога ја ставам картичката веднаш се покажува зелен екран и пишува трансакцијата е откажана, расипан е банкоматот или не може да се вадат пари? Нели ако нема пари во него ќе си пишува нема доволно средства. Немав време да проверам на друг на НЛБ.
Парите може да си ги извадите од банкомат, јас вчера си ги извадив. Нема потреба само за домашни производи да ги потрошите туку на што сакате.
Провери на друг банкомат не пишува нема доволно средства кога банкоматот е празен. Сеуште нема исплата и кај нас последен ден ќе чекаат за да нема приговор
Може да се подигнуваат и од сметка. Сега во банка бев, имаше пензионери што чекаа, им вршеа исплата на шалтер.
Здраво денес бев со мајками во Капитал Банка да отвори сметка.И рекоа видов оти те имаа распределено во нашата банка но те нема на нашиот список.Ако сакаш ке ти отвориме сметка но сигурно ке те распределат во друга банка.Сигурно ке има измени.Проверувајте си стално на интернет. има ли некој ваков случај??