Јас имам мои 12000 денари плус тие 6000 ден од владава , е сега како баш да ги извадам тие 6000 ден ? Бидејќи сакам тие 12000 да ми стојат
Немаат рок за трошење. Па така вкупното салдо 18.000 кога сакаш можеш да го трошиш и ако сакаш можеш да извадиш.
Мајка ми уште сабајле на банкомат на Комерцијална си ги подигна тие 6000ден и од страв да не имаат рок веќе ги потроши . Ама сепак не на мак.производи туку што сакаше си купуваше .
Здраво денес бев со мајками во Капитал Банка да отвори сметка.И рекоа видов оти те имаа распределено во нашата банка но те нема на нашиот список.Ако сакаш ке ти отвориме сметка но сигурно ке те распределат во друга банка.Сигурно ке имаизмени.Проверувајте си стално на интернет. има ли некој ваков случај??
Дискриминација бе, во јуни 50 евра што не може да се вадат а сега 100 за вадење. Рата од факултет ќе си платев
Па така и требаше да биде, не овде чуди се дали ќе те има, па кој производ е домашен (бар сметки да можеше да се плаќаат) самохрани родители се изнатрчаа по документи и сега еве пак ги нема. Мизерија, гарант од овие пари пола завршиле во нечиј џеб, 70 000 приговори имало.
мајка ми доби 9000 летото е сега вика пак треба да ми дадат не знам по кој основ ама јас мислам дека ако веќе те опфатиле летото сега нема да дадат во право ли сум?