Како намерно да го прават ова. И јас сум добитник на картичкава. Ќе чекам известување од Стопанска банка.
Планирам утре да се јавам во Контакт центарот и да прашам за која дата. Да се организирам на време. Оти прочитав дека треба да стигне смс.
Јас пак, мајка и на другарками работи во Стопанска, баш денес се чувме, ми вика во тек е процедурата :/
Имам сметка во Халк, а ме ставиле во Стопанска. Може ми го немаат бројот зашто пред неколку години имав сметка таму, па после во Халк се префрлив. Не знам дали ќе ми пуштат порака.
А некој има информација за Охридска банка? Проверив на сајтот, нема ништо, а и не ми стигнало ништо по СМС...
Некаде на сајтот прочитав дека до 18 јули ќе бидат издадени сите картички. Како и да е проверив и јас, мене не ме следува иако го исполнувам условот за 9000ден..
Еве ваков мејл ми стигна, доколку некој не го добил нејлов и го нема на списокот еве линк од формуларот кој треба да се пополни. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0yNH54booSJZ0GTxh2-TYTFzE7HT4cnWQRhDWyNu_UMUJ7A/viewform @Dream-Girl, @MeckaCia прочитав дека вие имавте проблем, не знам дали го средивте.
Јави се во контакт центарот на Стопанска и остави им телефонски број. Ако ти го немаат сегашниот. Јас одреден период земав плата преку Стопанска банка, така што го имаат мојот број. После тоа преминав во друга банка.
Jas se javiv i mi rekoa ke cekate poraka da vi stigne. Togas ke vi bide kazano koj den i vo kolku saat ke mozes da ja podignes kartickata. Nemaat podetalni informacii da kazat se dur ne se izgotvi kartickata.
Ne bese raspolozen da objasnuva mn operatorot vo koi filijali ke se davaat kartickite. Ednostavno me otkaci so "ke dobiete poraka"
На НЛБ на адреса ќе ги доставуваат, да не му стигна на некој случајно или да не има некоја информација кога ќе почнат?