Мене ми стигна сабајле порака, но не бев во можност да отидам денеска, да не ми прават проб ако отидам од понеделник или нема врска тоа? И многу лошо што во пораките не потенцираат од колку до колку часот може да се подигнат картичките (бар кај мојава порака не пишуваше)
Од noreply@ukim.edu.mk ги праќаат од факултетот, изгледа од нивниот факултет управата е поангажирана. Инаку, имајте трпение, штом пишува дека ќе добиеме порака, ќе добиеме, не мора по контакт центар да звоните и да се жалите дека сте откачени. До 18ти јули треба да бидат издадени. И по банките е хаос.
После се изгледа треба и да мислиме некој вака да не не објавува. Страшно до каде дојде работата лични податоци да ставаат на социјални мрежи. Мислејќи да биде поедноставно го направија небезбедно за заштита на податоците.
Lazna vest e, ne postoi vaucer za kupuvamdomasno od 6000 denari. Plus ne postoi takov maticen broj. Mi se cini deka ova se lazni vesti, so politicka namena, sozdadeni vo belata palata
Како прво идентификација на лице се прави по ембг, не по име и презиме, што значи парите му следуваат на соодветно лице. Ваучер од 6000 има, кај медицинските лица не е 3000 или 9000 туку процент од плата или нешто така беше математиката. А дека има грешки од типот на младо лице од '63 има. Дали се намерни или ненамерни сите грешки се надевам некој соодветно ќе испита и искорегира на време.
Каква бела палата бе, на сликана читам категорија медицински лица и нив ги следува и тоа 40% од вкупната нето плата, ете неа можит по проценките 6000 и доаѓа, добро информирајте се
Kakva e procedurata za podiganje na kartickata treba da cekam mail da mi stigne ili sms od nlb banka pa da otidam?
Отиди на веб страната на банката и пополни ги своите информации. Кога ќе биде готова ќе ти ја достават на домашна адреса.
Мислите ќе го средат хаосот? Во мојата група на факс има полно на кои не им следува картичката. Ја слушав Нина средствата од буџетот веќе биле пуштени, картичките се изработуваат. Немаат намера да поправат изгледа.. Бог да чува еј.
Јас сум на стопанска и ни пополнив формулар ни ми стигна оорака за да подигнам картичка. Но, сега се најавив на m-banking и видов нова сметка "Сметка за интернет картичка" и имам 0,00 ден на неа. Тоа е од купувам домашно? И зошто нема пари на неа?