Има телефонски броеви и email адреси на страната за тие што немаат оставено никаков email, ама обиди се да ги контактираш и за твојот проблем. 023093536, 023093534, 023093539 / vaucer@economy.gov.mk или kupon@economy.gov.mk
Најдобро ќе биде да прашаш во УЈП. Со лична карта би требало да ти го кажат меилот. Во компјутер ги имаат податоците. Па после тоа ќе си го вратиш пасвордот. Јас на еден меил го заборавив пасвордот и ја одбрав опцијата Заборавена лозинка. И некако успеав да го вратам. Ваучерот треба да се испринта и да се покаже кога ќе се искористи.
Направете нов емаил,но освен емаил и мобилен бараат за податоци,така да не се секирај ако не можат на емаил да те добијат,на мобилен ќе ти јават,мене ми пишува ќе ми јават
Еве јас не знам како може меилот да не си го знаете. И колешка од факултет исто еднаш ми вика абе да не ми го знаеш ти на мене меилот да не сум ти праќала некогаш нешто на i know не можела да се најави не си го знаела меилот.
Луѓе, јас немам валиден мејл. Им испратив мејл порака со податоци на нивниот доставен мејл на веб страната. Но, сеуште немам одговор од нив па со оглед дека до понеделник се делат картичките се плашам да не го добијам ваучерот. Утре во УЈП ќе одам да се распрашам.
Исто и кај мене е, дали ги има некој барано на броевите што ги има на страната? Јас ги барав не ги добив
Јас барав, исто така не ги добив. Утре во раните утрински часови повторно ќе ги побарам трите броеви пред подоцна да одам во УЈП.