Останува да чекаме. Кој знае кај ќе не распределат. Стопанска банка филијали во Скопје, кои ќе издаваат картички - Кисела Вода (Расадник), Ново Лисиче, Бит Пазар, Мајка Тереза, Ѓорче Петров, Макпетрол.
ќе се делат до 15ти јули,јас очекувам оваа недела да стигни од НЛБ барем така се надевам бидејќи веќе се појави картичката во Е-банкарство со статус Дистрибуирана по пошта
@Leviosa2503 до понеделник ќе праќаат меил за ваучерите, а картичките ќе се доделуваат до 18ти Јули. Нека не те чуди. Како намерно да прават така. Не верувам дека некој ќе се нафати да оди од Скопје до Куманово (на пример).
Јас проверував на стопанска деновиве, ама не видов никакво известување за термини, кога и каде да си ги подигнеме. Пишува само дека наскоро ќе објават. И не ми е јасно. Како би ми пратиле порака? Таму пишува ќе му пратат на тие на кој му имаат број.... Се си мислам дека од мене немаат број, нема да прочитам на време и ќе останам без картичкава .
Јас за мене си видов термин за подигање на картичката. Ама вчера пак отворив и видов дека го имаат тргнато тоа каде што може да се провери термини.
Џабе ке им се јавувате на Стопанска, имав пишано пред некој ден на странава мајка и на другарками работи во стопанска и само ни вели проверувајте на страницана
За ТУТУНСК банка пишува дека треба да внесеме податоци за картичката на сајтот www.nlb.mk но никако не отвара
Знам дека отвара но кога притискам на домашна платежна картичка ова првото што е прикажано не ми се отвара ништо...