Ako si na nlb ke ti stigne doma po posta i moze odma da se koristat stom ke ni stignat ili ima tocen datum koga ke se koristay
Сите што сте на Стопанска, ваква порака треба да ви стигне кога ќе ви ги префрлат средствата на сметка.
И јас добив платежна картичка,поточно стои дека е во изработка и каде треба дасе подигне.Ама друго сакам да кажам како и другата членка KEEP SMALING,и мене ми пишува дека сум добитник на ваучер за туризам,и немам оставено меил во УЈП ,што не точно на секој формулар кај нив стои и меилот е обавезен за податоците.Вртев на телефони ,праќав мејлови и искрено мислам дека е ЦЕЛОСНА ЛАГА,пуштиле на многу ,и каде е ЈА НЕМА,божемски техничка грешка,и поради ковидов останав без работа.
Незнам каде да се обратиме за ваучеров за туризам. Пративме маил , ѕвоневме на телефон и ништо (нема ни во спам). Да се јавуваме во УЈП?
Мене ми стигна ваучер за туризам,на емаил,и ја си го испечатив...пишува име и презиме,пин код и скан код има....
Претходно треба да си регистрирана за електронско банкарство и потоа само ја симнуваш апликацијата и се логираш со корисничкото име и лозинка
Јас на www.nlbklik.com.mk си проверувам, одамна ми е активирано електронското банкарство. Си имам корисничко име и лозинка. Да се надополнам, ако немаш активирано - https://secure.24x7.com.mk/enrollment се пополнува ова.
Има некој информација за картичките од Комерцијална банка? Тие што ги познавам и што се на Комерцијална ни еден нема добиено ни порака ни меил.
Јас минатава недела добив само порака дека се изработува и дека ќе ме известат по порака кога и каде да ја земам. Па еве чекам.
Оваа за туризам на татко ми му следува, али не бев во тек требало нешто да се пополни преку меил или не знам што? Не пополнивме ништо (од уни банка е). Може сега да се пополни и да ми пратите линк за пополнување?
Нема потреба да пополнуваш ништо за тој ваучерот за туризам, само го печатиш и го искористуваш кога ќе дојде време.