Го пуштив сега меилот нема ништо, бог знае преку кој меил е во ујп пријавен. Сега не знам како да стасам до ваучерот за да го испечатам
Ако го нема на списокот, рокот за пополнување жалба беше до 15.06.2020. Целава тема е полна глупости, ти за моето се фати шо е скроз точно.
Дечки ! Нa веб стрaницaтa нa НЛБ бaнкa кoгa се пријaвувaм зa дoстaвa дoмa имa нoтификaцијa декa стрaницaтa е небезбеднa, сaмo кaј мене е вaкa или ? Се плaшaм дa ги впишaм пoдaтoците
A dali vi se slucilo, izutrina da proveris za vaucerov za turizam da ve ima, a vecerta veke da ve nema vo lista na dobitnici. Ete mene me imase, pa sega me nema za vaucerot. Meil praten so prilog sliki za "dobitnik_nedobitnik" ke vidime sto ke mi pisat ako pisat odgovor.
Само за македонски производи било каде. Продавници за храна, текстил, обувки. Само што мислам дека во маркетите се уште нема означено кои се мак производи па треба сама да си провериш.
Od mobilen se rezultatite od prebaruvanjeto. Jas si proveriv , ne sum dobitnik, a mm sabajleto od negoviot mobilen proveril i ispadnalo deka sum ddobitnik na vaucerot za turizam.
Ми одобрија 3000 како средношколец. Внесов информации на страницата од НЛБ банка 5 дена, ни глас ни трага од нив ...
Има илјадници картички за доставување, не може сите картички да се достават во една недела на сите. Затоа си има и рок дека до 18ти јули треба да се достават. Бидете стрпливи.
До сите што имате добиено картички ќе ве замолам за трпение затоа што има преку 300.000 доделени картички од кои 110.000 се само во стопанска. Невозможно е да зс издадат толку картички во дадениот рок. Ни криви ни дужни, им тупнаа работа на вработените, кои се расправаат најчесто со насилни и неразбрани луѓе. Вие сте средношколци/студенти највеќе, ама најголем дел се социални случаи со кои не можеш да се разбереш . Денес во неколку филијали низ Македонија е викана полиција за асистенција затоа што џабе и термини и све, се тепаат кој да влезе прв. Во сите филијали во Скопје има наплив на лица од жариштата на ковид, така што кој и да ја смисли оваа дебилна мерка ваљда очекува и добар дел од тие шо ќе земат картички да се испозаразат зошто не може да ги убедиш да стават маски.