Еден сајт не знаат да напраат ко што треба ебаго. Уште на прв ден им падна. Едино накај 4-5 сабајле да проба некој да отвори..
На мејлот ли ќе праќаат код за ваучерот или на картичка ќе биде? Нема шанси и јас да влезам на меилот. Значи нема. Сега и меил пишував до Мајкрософт и ми го одбиле. Некако и ми нема логика вака да е...
Отварајте ја страницата со https така ја отвара. Јас проверив за брат ми го има на список И овде морало да стават опција се откажувам од средствата
Не ми е јасно пишува да немаат нето повеќе од 60.000 ден за овие 4 месеци, a мајка ми има 59.500 и ја нема на листата. Кај неа има и два месеци над минимална, ама пак не ја надминува вкупната сума.
Јас сум редовен студент па ме нема на листава. Ќе им пишам маил обавезно, безвеза, една мерка асолно не ја спроведија.
Не ми е јасно,дали како млада до 29 години не ме следува меркава без разлика што сум вонреден студент?
ова значи дека ме следува така? Прашувам затоа што на листава ме има со моминското презиме не знам заш? мажена сум веќе 4 години, и сегде сум сменала презиме незнам...