Да, ја провери, како што ѝ кажаа, така направи, во ред беше, а в маркет покажало невалидна, се чудиме зошто.
Има ли нешто околу приговорите? Рекоа до крај на неделава ќе бидат сите разгледани и ко што гледам ништо... Нити не известија нешто, ни се спомна веќе...
Денес ја земав картичката. Дали може да ја користам денес? Да не треба да поминат 24 часа? Ја поминав на банкомат.
Мојава е од Стопанска. Ја зедов, проверив на банкомат и после 20 минути си купив сок. Валидна беше. Немаше проблеми.
и маж ми картичка на НЛБ исто така помината на банкомат во маркет невалидна. Не оваа за купи домашно туку кредитна. До системот во маркетот е
Мора да поминат 10 саати од кога е земена \ активирана картичката Инаку, бутици нешто кај што може да се плати со картичкава?
Денес ми стигна порака дека треба да ја земам во ск,а јас живеам во друг град,се јавив ми рекоја за 7 дена, а кај 18 јуни се јавив кога видов дека треба ск,и ми рекоја ќе ти стаса за 7 дена,што е ова,си играат играчки
И јас го имам истиот проблем. Моментално сум во друг град, им се јавив, им ја кажав новата адреса, се уште ништо ми нема стигнато.