I mene mi pisaa taka bas kje vidime kolku kje ja donesat a bev i do delco bas da vidam dali stvarno stignala kaj niv denes mi vikaat uste ne stignala za 2 nedeli kje bila
Нас ни ги донесоа, јас првиот пат не бев дома па дојдоа уште еднаш за да ми ја достават лично. Од НЛБ ти е?
Мене 3 дена после пораката ми се исконтактираа од ДелЦо за да си ја подигнам, или да почекам 10тина денови додека да дојдам на ред да ми ја донесат.
DelCo Skopje - Централа A: бул. Киро Глигоров бр. 4 кат 5 DelCo Skopje - Ѓ. Петров А: Ѓорче Петров бр. 71 DelCo Skopje - Чаир А: Џон Кенеди бр. 9 DelCo Skopje - Драчево А: Ратко Митровиќ бр. 81Б DelCo Skopje - Центар А: J. Х. - Џинот бр. 18
На картичкава не можеш ли да провериш состојба? Пробав некни на банкомат, вика не може да се изврши трансакцијата. Ќе морам ондак да запишувам колку сум потрошила Досега купував во веро, кам и дм со неа.
И кај мене пинот е пуштен од 19ти и дури денес ми стигна порака на вибер дека наредната недела ќе ми ја донесат и патем пуштија и линк за тракинг каде има инфо дека од нлб ја пуштиле на 16ти кај нив. На бројот за контакт што го имаат наведено се уклучува поштенско сандаче. Ептен организирани овие од Делко.
Мене ми стигна денес на Вибер линкот за следење, откако ја добив картичката Ама јас сум задоволна, и таму си пишува дури дека пред 3 дена им бил неуспешен обидот за достава.
не се само Бекутан македонски.Се од алкалоид може. Има и на Галафарм еден куп производи. И тој е македонски. и Анжи Тетово .... Кај нас нема претставништво ама има во една текстилна продавница све и свашта нивно. од просветно дело не може ли да се пазари? Да прашам,читам тука на многумина дома им ја доставиле ама на многумина им рекле сами да си ја подигнат. Мора ли да чекам да ми ја донесат дома или можам да појдам сама да си ја подигнам лично? И уште нешто да прашам. Мора наеднаш да се потроши или може повеќекратно
По колку ќе добие новата група што ја најавија, а тоа е пензионери со пензија под 15.000? 3000 или 9000 ден?
Јас на банкомат проверувам состојба. Не земаат провизија. @marchi-cool може повеќекратно да ја користиш картичката. Некои Бекутан производи не се македонски. Има одредени производи од Алкалоид што не може да се купат со картичката.