Nlb vo gtc do 15h rabotat, na bankomat ke izberes pole aktiviraj karticka ne znam tocno ni ja zasto uste ne mi stigna kartickata.
Си добив термин за утре. Конечно. Не можеше недела-две порано, јас ко последна будала останав да кликам од сите шо ги знам.
Дали некој имал проблем со активација на картичка од НЛБ, кај неколку банкомати пробувам да ја активирам и ми дава дека трансакцијата во моментот не е можна
Дали му се случило на некој друг вака од картичката да му бидат скратени повеќе од што треба пари? Значи ако имам потрошено 1939 треба на сметка да имам 1061 денар а не 493 денари. Не ми е јасно која им е оваа математика вака.
Резервираните средства уште не се прокнижени што си ги потрошила. Ама претходно може имаш уште трошено, а е прокнижено. Не можеш ли секоја трансакција поединечно да ја видиш?
Ги видов и поедничено и рачунав на калкулатор се посебно што купив со картичката од вчера 1939 денари имам потрошено јас.
Не туку фискалните од новчаник и после и на апликацијата на Стопанска банка се е регуларно само расположливи средства имам помалку.
Иди и во „денешни трансакции“, не само во „резервирани средства“ А и ако им се јавиш, во Стопанска ќе ти пресметаат и ќе ти ги кажат сите трансакции. Тешко дека ти фалат пари.
Ама како може вака ми вика дека денес сум паразела во Стружанка во 10:18 на апликацијата така покажува а јас денес од дома не искочив а не пак да пазарам во Стружанка, вчера во Стружанка пазарев и таа сума е друга оваа е друга. Картичката е во мене не сум ја давала на никој.
Епа во стружанка ти наплатиле погрешна сума, или провери, а денес вика оти денес е прокнижено. Ко милион денари да имате на тие картичките па не успевате да ги изменаџирате
Јас точно си имам пресметано и сите фискални се во мене ги чувам од се што сум купила. Ова е класично крадење бидејќи мене ми фалат пари и два денари да се помалку ако се ќе знам.
И вчера и денес има трансакција на Стружанка од окулу 600 денари и така се и внесени во вкупната сума на потрошени пари како две засебни трансакции.
Иди во истиот дуќан на Стружанка,и нека направат сторна,и ке ти се вратат парите.Тука џабе само во круг ке се вртиме и кажуваме,лопови,лопови.
@нина122 само што ми се случи истото. На мајка ми и било с срам и платила со пари. На картичката имав 700 денари.