За список дека ке објават каде да го искористите ваучерот за туризам, малу тешко, таму каде што ве интересира најубаво исконтактирајте ги или видете на нивната фб страна. Не чекајте никакви списоци земете си ги работите во ваши раце.
месо,зејтин,шекер,брашно,кафе,макарони шпагети сирење кашкавал ,салами чајна,кулен,,прашок омекнувач малце е ? не ви брка работа а?
Па има преееемногу производи. Јас не добив картичка и не обрнувва внимнаие ама ете некни влегов во вива вреш во Топанско конкретно, имаше милион работи. 3илјади за една секунда ќе ги потрошев да ги имам. Буквално се имаш од храна и пијалоци, средства за хигиена
Здраво, Јас живеам во друг град од адресата по лична карта и сеуште ја немам добиено картичката од делко дали има и други вакви случаи?
Картичката ми е од НЛБ, се пријавив и онлајн, а некаде пред десетина дена ми стигна порака на телефон со пин код и пишуваше дека ќе ми стигне на домашна адреса, меѓутоа уште не е стигната. Да прашам во банка или да чекам?
На Сител на вести слушнав ги разгледале сите приговори и 90% се одбиени, до утре ќе одлучат за некои студенти. Значи проверувајте денес и утре ако не нема ништо.
До кога работат банките? Ми стаса порака утре да ја земам картичката во 18:50h. Дали прават проблем ако појдеш неколку часа порано?
Добро е им текна и за нас Неактивните баратели исто да не опфатат. Па и ние сме Луѓе . Само не занам кога. И дали би можело ако сакам домашно милениче да земам ама да не е дуќан?
Вака, за подигнување на картичката од Стопанска во Тетово јас успеав да ја подигнам од четврти пат. Значи, не ги интересира во кој термин си, треба да одиш во 5 сабајле и да се потпишеш на тетратка со име и презиме, и доаѓа човек од обезбедување во 7 часот сабајле и кој како по ред се запишал дава бројчиња. Јас не знаев за ова, дојдов сабајлето во 7 и беше преголема гужва, успеав преку сила да се потпишам и бев 110 по ред за влегување. Чекав 100 саати и влегов конечно. Претходните три пати, бев во 10 сабајле, рекоја више не раздавале бројчиња, бев еднаш и во 16 часот попладне не даваја бројче, бев и на самиот термин што ми беше во 14:15 часот, зедов бројче, видов дека сум 454 по ред, чекав саат и пол, стигна бројката до 290 си сфатив дека нема шанси да влезам и си заминав. Не знам како е во другите градови во Стопанска, во Тетово е вака, па со среќа.
Здраво незнам дали е за рука прашањево но ќе ве прашам како да активираме картичка од купивам домашно на нлб банка електронски. Фала