Пензионери 9000. Млади 3000. Одлична мерка велам. Ама пензионерите појше ги гласаат него ние, реално голем дел од младите баш им е гајле за политика (еве 1 од тие сум и ја). Опасно знаат кого ќе освојат и кај треба да дадат.
Арно си викаат "ѕвездите се последни". Знаат си они која група се најлесно манипулираат. Не се од вчера.
Дали на некоја од веб странициве за купување на книги може онлајн да се купат книги? Или само директно во книжарите? Пробал некој?
Ако ти е картичката од нлб банка тие ги доставуваат до дома, а за другите банки мора лично во банката да се подигне.
Да , на мене уште не и е стигната, ми стигна порака од Делко дека е кај нив и дека ќе ми биде доставена на домашна адреса.Од тогаш поминаа 3 недели.Од Делко не можеш никако да ги добиеш, на ниеден тел.број никој не се јавува. Некој во слична ситуација??? Бев во Делко кај мене во населба минатата недела, ми рекоа ќе ми стигне дома, ако не сум била дома во моментот ќе ме контактирале да дојдам да си ја подигнам од нивните простории.Уште ништо....Не знам само до кога да чекам, и што да се превземе ??? Ќе помине рокот за користење, ова организација нула
Исто така и мене ми стигна од Делко порака дека мине таму,одам таму кај нас во Битола,и ми викаат не ти е стигната.
Ни на брат ми од НЛБ не му е стигната, ПИН му стигна ама картичка нема. Читав по фб дека директно оделе во Делко кај Бриколаж да си ја земат Претераа веќе со недели стигнува.