1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Домаќинката се почитува, швалерката се сака?

Дискусија во 'Брак' започната од Anon, 9 февруари 2013.

1. Cvekarka

Cvekarka Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2023
    Пораки:
    421
    Допаѓања:
    674
    Сосема да

На Anyshka му/ѝ се допаѓа ова.
  2. bertold

bertold Популарен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2015
    Пораки:
    1.049
    Допаѓања:
    8.170
    Не го делам твоето мислење дека жените секогаш први даваат повод.

На mode-kristina, Mumoftwo30, Just.do.it и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Cvekarka

Cvekarka Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2023
    Пораки:
    421
    Допаѓања:
    674
    И не само за повод.За се се жените први.Верувај.Зборам за новиве времиња незнам дали ме прочита целосно што пишав.Порано не смееле ,не се се осмелувале да пишат а не па да се јават или удвараат.За разлика од сега не гледа дали е женет или не она си го гледа само својот интерес.Ништо друго не ја интересира.Сепак незборам јас за млади парови секако зборам за луѓе што се во брак темата е за женети мажи

На Anyshka и TMNT им се допаѓа ова.
  4. Cvekarka

Cvekarka Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2023
    Пораки:
    421
    Допаѓања:
    674
    Секако не секогаш али во многу ситуации да жените даваат, процентуално

5. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.470
    Допаѓања:
    10.900
    Ама едно не ми е јасно?
    Ако мажот е стабилен, нормален со здрав ум и е твој маж и сто кучки да мрдаат со опашките тој како ќе оди со некоја ако лично тој не сака??
    Не туку барајте оправдување за милите наивни мажи, крива е таа кучката што го испровоцира инаку тој верен е.

Утре продавачка некоја со стегнато деколте ќе го испровоцира и тој пак ќе појди, оти сака да изневерува, да шврља.

Заклучок: криви ви се само лигушите од маЖи!

На Misskirova, mode-kristina, MacenceEna и 19 други им се допаѓа ова.
  6. Cvekarka

Cvekarka Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2023
    Пораки:
    421
    Допаѓања:
    674
    Јас неспомнав никаде дали се работи за мојот или твојот или нејзиниот маж.Зборам во процент и зборам општо во животот дека жените на денешницава се многу полоши од мажите..Ако порано било дека мажот вара денес тоа е нормално за жената.Ако незнам да се изјаснам поправи ме.Ама не е нормално девојчиња од 19-20 години со мажени луѓе да сака да има нешто тоа не е нормално за мене.И ќе направи се за да го придобие зошто....Зошто бил богат,возел јака кола и имал викендица.Тоа го кажувам јас дека сега се е удрено на дрога,пари,скапа кола и сите тие работи што новиот тек на живот ги носи.И кога едно (смрдличе)ке го види сето тоа не ја интересира ништо и колку да е забрането она ќе стигне до целта.

На Anyshka и TMNT им се допаѓа ова.
  7. Cvekarka

Cvekarka Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2023
    Пораки:
    421
    Допаѓања:
    674
    Еве чист пример ќе ви кажам Седиме друштво седнати на кафе кај авиончето во Ново Лисиче.Си правиме моабет и мене ми го привлече вниманието една девојка на соседната маса.Седнати двајца дечки и она дојде го зема едниот за рака и отидоа некаде се е тоа во ред може и е дечко.Не помина некое време они се вратија.Седна девојката на столче и после 20 минути ја зема овој другиов и он ја однесе негде ми падна чудно,и му ја кажувам ситуацијава на маж ми.Дечкото што седеше со нас на маса го познаваше дечкото што веке беше некаде со девојката.Го прашал и он му рекол дека двајцата ја носат на е...е зошто она си се дава за еден џоинт,и нее само она туку многу ги има такви безброј.За еден џоинт,за кола,за пари за се се даваат без пардон.
    Ова е само еден пример а вакви знам уште многу што самиот и брат ми ми има кажувано дека неможе да си најде асално девојче за да си оформи фамилија.Многу дечки познавам што се самци само поради тие работи и затоа негледам од искуство кажувам дека жените се полоши од мажите

На Anyshka, anaja1 и TMNT им се допаѓа ова.
  8. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    10.694
    Допаѓања:
    130.382
    Така е.
    Маж што не сака да си го уништи семејството си го чува у гаќи, без разлика дали некоја му се пуштала. Ако ставил дунда пред семејството, никој не е крив освен тој.

На tessie, MacenceEna, Осе и 9 други им се допаѓа ова.
  9. bertold

bertold Популарен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2015
    Пораки:
    1.049
    Допаѓања:
    8.170
    Девојчињата може да се обидуваат колку сакаат да имаат нешто со женет маж, мажот ако сака да е верен девојчињата нема да успеат. И не употребувај зборови како смрдличе, оти животот е тркало. Една така коментираше за сите чупиња од комшиите која со кој излегувала, која кога се враќала, а дома доби примерок (ќерка и) која баш беше она што таа го коментираше за сите останати.

Последна измена: 6 август 2023
    На Curious cat, Ajronmen, mode-kristina и 13 други им се допаѓа ова.
  10. Adidas888

Adidas888 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    5.013
    Допаѓања:
    20.359
    И шо е најлошо , и се да им е добро во бракот, пак ќе изневерат. И такви случаи знам, дома мед и млеко им тече и пак течат да ебат на страна

На mode-kristina, eliesaab и Cka им се допаѓа ова.
  11. Aнонимус_

Aнонимус_ Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2022
    Пораки:
    486
    Допаѓања:
    1.459
    @Cvekarka zasto se pretstavuvas kako zensko kazi si deka si masko od avion se gleda. A ako stvarno si zensko zalam.

Ustvari koa ke razmislam ima mnogu zenski u vakov "sam sebe ubijal" fazon samo sto si idete sami protiv sebe so vakvi glupi izjavi.

На Curious cat, mode-kristina и Just.do.it им се допаѓа ова.
  12. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.470
    Допаѓања:
    10.900
    Значи девојка од 18 за еден џоинт е попаметна од 40 годишен реализиран семеен маж, чим веднаш може да го натера на секс.
    Кој е тука крив?

На mode-kristina, Осе, Калатеа и 5 други им се допаѓа ова.
  13. Bratot

Bratot Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    4.400
    Допаѓања:
    15.258
    На темава имам само да кажам дека може да е и обратно, домаќинката да се сака, швалерката да се почитува :mm:

14. Cvekarka

Cvekarka Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2023
    Пораки:
    421
    Допаѓања:
    674
    Секако дека е така во секоја тема сум коментирала дека треба да си поплукаш зошто и ти имаш дома.Потполно е така и јас не коментирам за моето,твоето нејзиното,зборам општо во животот и процентуално дека во денешно време женските се полоши од машките.Тоа го кажувам и да реков смрдличе зошто баш тие може да го земе твојот,мојот или нејзиниот маж. Префригани се денешниве млади ќе го сврти а он нема ни да осети.Барем кај нас во маало или од пријателки што се пожалиле знам.На пола од тие што мажите изневериле се девојки во просек од 20 до 28 години опасни се.И пак ке кажам зборам процентуално не наведувам или обвинувам

15. Aнонимус_

Aнонимус_ Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2022
    Пораки:
    486
    Допаѓања:
    1.459
    (facepalm)
    ona smrdlice a on fraer :nod: nema da osetel, retardiran e on pa da ne oseti, mozda i posle neverstvo voopsto ne e svesen deka izneveril vesticata go omagjijala kutriot toj.

На theowndemon, crimson, Bezimenka90 и 9 други им се допаѓа ова.
  16. Cvekarka

Cvekarka Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2023
    Пораки:
    421
    Допаѓања:
    674
    Во ред дечко олабави.Ај жити се гледај си ти работата може на тебе ти одговараат такви па ги правдаш.И на крај краева пиши си во тема каде што бараат совети од машки.Поздрав

17. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    7.556
    Допаѓања:
    38.576
    Лол ако се даваат значи има кој да земе, ама не гледам дека можеш да ја видиш ситуацијата од другата страна.

Кучка и опашка, загреота бе мислењава.

На Cherry333, mode-kristina, Осе и 10 други им се допаѓа ова.
  18. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.470
    Допаѓања:
    10.900
    @Cvekarka Многу просто и заостанато размислување.
    Добро ај, смрдлите од 20 се паметни и итри и притоа ги вртат мажите, оти овие малоумни се.
    Господе Боже.

На Ajronmen, mode-kristina, Осе и 8 други им се допаѓа ова.
  19. Just.do.it

Just.do.it Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2019
    Пораки:
    2.458
    Допаѓања:
    7.820
    Пак со заостанатите мислења од среден век?
    Кога ќе престанеш вината да ја бараш во девојките, наместо во твојот неверен маж?
    И за мене не е нормално женет маж да иде со девојчиња. Зошто само ненормално го претставуваме однесувањето на девојките, а однесувањето на мажите е нормално, па дури и очекувано?
    Твојот маж е ВИНОВЕН за неверството, никоја друга девојка. Девојките со кој сакаат ќе бидат, ако мажот каже НЕ, она може да прави се, нема да успее.

На Misskirova, Cherry333, mode-kristina и 8 други им се допаѓа ова.
  20. Cvekarka

Cvekarka Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2023
    Пораки:
    421
    Допаѓања:
    674
    Во ред така нека биде.Сите си имаме свои мислења и разбирања.А тоа за заостанати или незнам какви мислења од тоа нема потреба јас никого директно не нападнав ниту па навредив.А мојот мм не е неверен за ти тоа со ГОЛЕМИ БУКВИ да го истакнуваш нема потреба доволно сум видела и знам.И тоа е мое мислење немора да се контраш со мене.Поздрав