Прашање е колкумина се убиени , бидејќи премногу знаеле , а не сакале да бидат дел од тие гадости ... Тупак , Биги , Алија , Лефт Ај .. Да не ширам теории , ама , мислам дека DMX во едно интервју пред да почине зборуваше дека многу познати биле убиени од " нив " бидејќи премногу знаеле .. Според него , во онаа другата група се Фифти Сент , Снуп Дог , Еминем , Ријана , Др Дре .. Не знам кај прочитав/слушнав , Ријана замалку да падне во цела оваа мрежа . Наводно Еминем и Др Дре ја спасиле , така што и понудиле соработка со Еминем за love the way you lie , потоа парт 2 и The Monster ( Ријана имаше соработки со Џеј Зи , пред скандалот со Крис Браун , потоа почна соло кариера , е сега , нешто тука се мучкало веројатно ) . Ама колку е точно .. Ќе се открие во досиејата на P Diddy ваљда . Ако дочекаме де . Зад секоја шпекулација , стои и нешто вистина . Just sayin' .
Јаделе деца и што уште не праеле, оној сеуште си е претседател на најмоќната држава на светот, ама се надевам ке губи кредибилитет, најискрено, оти она ми е како дувло на демони. И се повеќе се разочарувам што општо Хитлер не ги истребил сите до еден.
Несомнено е дека зад пандемијата се крие нешто, јасно дека Кинезите не јадеа само лилјаци, ама короната беше далеку од еден обичен грип.
Ок е Јуле. Верувајте во што сакате. Патем, “обичниот” грип воопшто не е наивен, па не не затвораат секоја година.
Те прашав и во другата тема, ама ми го избришале мислењето па еве тука ќе те прашам. Ова од твое директно искуство како медицинско лице или онака од дома удобно седната позади лаптоп? Во фајловиве има толку многу ужасни работи за кои треба да се дискутира, ама па изгледа не е доволно и мора да се оди подлабоко за тема што е толку провидно и двосмислено спомната еднаш. Не е ни нешто експлицитно кажано во тој мејл што го зборите, јас колку што знам Бил Гејтс имаше и јавен говор за подготовка за пандемии во слично време кога е пратен мејлот. Па дури и да имало човечки фактор, тоа ама ич не ја намалува сериозноста на тоа што се случуваше во реалноста(и уште се случува со последици од вирусот).
Ти пишав и таму, ај и тука… Едно чудо медицински лица го тврдеа/ тврдат ова што го зборувам. Ама… конспиратори беа, антиваксери, итн… Ако сега, покрај сето ова не ви се отворија очите, што да ви кажам?!
Па ако паѓаат оставки на некои битни фаци на битни позиции, ко во примерот погоре- да, треба да се дискутира. Истите луѓе се, во Давос, на чело на државни и приватни и банкарски и невладини институции. Кој владее во светов, кој одредува во која насока ќе се движат нашите мали, небитни животи? А ако имало човечки фактор, ако уште не го гледате тој човечки фактор (gain of фактор) дотолку е побитен причинителот на тие последици, не по-небитен. Џефри со другар му Банон, во некое многу интересно интервју- the ethics of dirty money меѓу другото. Да ти пукне душата, што би рекле. Јас сум сексуален предатор на деца, ама сум филантроп https://www.theguardian.com/us-news/2026/feb/05/steve-bannon-jeffrey-epstein-files-interview Мислам стварно, Бугониа не е лош филм
Епа таман го нашла овој, се разбирал ем од чајлд, ем од абјуз... Можи работела на case abstract за на конференција некаде, ш'о те гле' ам чудна.. Хесус, да се собереме сите ние што не сме биле на островот, не сме лапале пари од овај гнасниов и не сме му се лигавеле на имејл за уште повеќе пари...
Само анти ЕУ дружини низ интернетов и надвор да не глумат морални величини на вистинската страна, нека трепка оти се радувале за истото со Епстин. https://www.independent.co.uk/news/uk/politics/jeffrey-epstein-brexit-peter-thiel-b2912853.html
Се плашам дека многу поголемо светско срање се спрема во позадина, а ова го пуштија чисто како entertainment. И после сите грозотии кои ги видовме и прочитавме... we are not angry enough. Нити пак можеме да промениме нешто како обични смртници. Јас верувам во тоа дека типот е жив, со таа моќ и слобода што ја имал да ги прави сите оние работи, да ги снима и документира сите битни ликови, сигурно имал дебела позадина која го штити. Зошто сите посетители и инволвирани во случајов се воглавно луѓе кои се широко познати на светот? Од типот претседатели, политичари, бизнисмени, селебритис пејачи и глумци... Зошто нема ниеден член на оние најмоќните династии, милијардери кои не ни се ни познати, фамилии кои го контролираат светот, поредокот кој оркестрира зад кулиси. Мислите дека сево ова би прошло без нив? Без членови на Rockefeller или Rothschild фамилиите (кои патем се исто евреи) и безброј други вакви моќници кои имаат свои ложи и свои приватни острови за кои никој не знае ни дека постојат со сателитски блокатори, нерегистрирани на ниту една мапа... којзнае какви незамисливи работи се случуваат моментално таму некаде. Не дека е претешко да се извади од затвор и однесе на некој остров педофилов. Прашање е зошто толку многу документирање на сите дешавки и комуникации. Која е ултимативната цел на "проектов".
Трамп е standing president. Американскиот закон го штити. На пример во Европа, после таков скандал, се собира војската и го трга од врвот, го апсат итн. Во Америка не може така, законите се поинакви. Таму мора прво да помине импичмент па тек откако ќе се тргне од “престолот” ќе можат да го уапсат. Е сега, имаат тие и два амандмани кои всушност го штитат народот од претседателот, ама еве сеуште никој не се повикува на нив. I wonder why. Две многу битни поенти: 1. Од сите инволвирани, во затвор е само еден човек и тој човек српрајс српрајс, е жена! и 2. Не се штедеше на реторика како имигрантите се најголеми криминалци и најголемо зло. Oh well… look the competition.
А бе за исчезнати, имало таму море и ајкули во него. Ама не знам од каде ти е бројкава, нигде на гугл нема ваков податок.
Чекајте малку, чекајте малку. Немаше една организација Q или како и да беше која го величеше Трамп како месија, дека тој е спасителот и што уште не?!? Имав читано за вакви работи кај нив - канибализам, педофилија, па дека се ќе излезе на виделина, одвреме навреме објавуваа датуми. Смешни ми беа. Не ми се верува. Ама од каде сега и Трамп во ова?! Ова сериозно??? Уште да излезе дека и В.Дизни е тоа што се шпекулира и толку.