1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Досиејата на Епстин

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Yowannty, 2 февруари 2026.

1. RespectAndObey

RespectAndObey Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2019
    Пораки:
    987
    Допаѓања:
    284
  2. tanjaaa

tanjaaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    496
    Допаѓања:
    2.371
    И двете.
    Па скриените пораки во филмовите, кои наводно биле шега на аниматорите. Масонски знаци и куп теории има за него и за влијанието врз децата

3. tanjaaa

tanjaaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    496
    Допаѓања:
    2.371
    Па тоа де. Многу од теориите излегоа во фајловите на Епстин. Од каде Трамп тука, мене тоа не ми е јасно

4. PollyPocket

PollyPocket Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2023
    Пораки:
    1.741
    Допаѓања:
    9.095
    Во моментот кога сите беа против него, вајда као демек етеее му се плашат, нешто знае, нешто ќе направи и голема маса луѓе, лесно верува на сервирано.

На tanjaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    8.290
    Допаѓања:
    44.556
    Паa за Трамп одамна е познато дека е сексуален предатор.
    Ниту нивното долгогодишно пријателство било тајна.

На FriendOfDorothy му/ѝ се допаѓа ова.
  6. IRBBB

IRBBB Форумски идол

Се зачлени на:
    16 октомври 2019
    Пораки:
    8.377
    Допаѓања:
    33.758
  7. BloodElf

BloodElf Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    375
    Допаѓања:
    729
    Како ем најмалку информирана што се случува по вестите, иронично можеби со малку повеќе други информации што ги нема ќе го кажам ова.
    Мислам дека и не се баш камери туку преку EEG signature собираат директно од тебе (Нат шр, пошто не сум дел од нив, туку жртва). А како таква имав и тука пишано па ме избришаа, ТУКАШНИТЕ ИЗВРШИТЕЛИ и предавници! И пак за тие со дисклужрс, и тука за вас НЕ СМЕЕТЕ!

За дел од жртвите мислам дека и не се баш жртви туку дистракшн од вистинскиот проблем, напишан подолу, ете и од Лилит.
    Мислам тие баш забави си прават дури се убива, труе преку воздухот и затупува со DEW народот, а воедно и се кради од него преку мрежата.
    Повеќето мислам си се доброволно таму за лични интереси, сејф енд саунд, дури ние сме отруени од нив и чекаат да дојди моментот.
    За тоа напишано од Лилит и "if you control the meaning of words you can control the people who must use the words" .
    ЗЕМААТ од некој и всушност се изживуваат врз жртвите како мене, правејќи си секташки чистенки, т.е хакнување на алгоритмот кој мислам следи.
    Т.е колку што јас како аутсајдер имам сфатено, доколку повеќе луѓе ги жалат, го хакнуваат како да се стварно жртви, па и повеќе од жртвите нивни (кои пробваме секој ден некако да преживееме и да не изгледаме како луди) кои ги измачуваат за да изнудат нешто нивно.
    И се игра на перцепција!
    Чистенки со ДАЛИ МИСЛИШ и DEW sexual abuse, што реално е лошо, ама ако си жртва не одиш кај жртва да се чистиш зошто си се придружила во криминална група, која се изживува врз жртвата кај која одиш (плус и ја малтретираш), туку БЕГАШ бараш правда со целосна приказна, не дали мислиш и селективни информации па FOLD!
    Плус на безбедно (можи и ти, не знам, искрено и тешко верувам на некој веќе) се додека се труе народот со наноботс и се собира туѓа интелектуална сопственост (која пак ќе речам немаат дозвола да ја земаат), и воедно им ги пржат мозоците на изворите, па и се потсмеваат со тебе дека AI ќе бидиш дека ти го спржиле мозокот, додека те напаѓаат со твоја претходна интелектуална сопственост која не требало ни да ја имаат.
    А повештачки не можи да бидат!
    И тука ќе речам што завршило, кај и да завршило, а е земено од некој друг, да се уништи од копиите!
    Јас се мое си сакам назад и уништено од каде што пошло!
    Си играат некои чистенки и Christ consciousness, no judgement zone, и mutual crimes и ако го направат нештото сите - се разбираат, наводно во ред било, или жртвата нивна ако го направи, ОК е тогаш, наводно не било лошо.
    Кај мене одат во некоја смисла, и foreplay kill count и штета (кај мене DEW верзија да се дообјаснам).
    Т.е мислам и на некој foreplay му е колку дневна штета ми направиле .
    Ако им важат и нив правилата, и според тоа што сами си кажуваат да те донанервираат, договорено си се џишнале еднаш-два пати меѓусебно и со тоа си го оправдуваат кај тебе КОНТИНУИРАНОТО.
    И боцкања за алгоритмот да им покажи болка на нешто трагично, додека тебе те прават desensitized од континиураниот терор, пак за алгоритмичка грешка, т.е да тоа што ти го прават да не го прима алгоритмот како терор.
    Друго ако си осудувал некој (т.е си имал мислење, скраја да е, пошто мислам не прават да ни е страв да имаме мислење) како кармички дебт ти е тоа, па на листа ти е следно.
    Па пример јас не си прам чистенки и пошто не сум дел и имам побарано да не се собираат ни клучоци ни заклучоци, ми стигаат педофили сторис дека и тие немало така да праеле, ама пошто јас не дозволувам ништо од мене да се користи (во играта нивна one thing pulls another btw и баби и жаби се споредуваат), јас му сум крива. И фактички некој се обидува да ми наметне мене чувство на вина за негови злосторства, алгоритмички да излези чист, а јас пошто пак чувствувам некава вина "валканата".
    А во реалност не можам да поднесам дека некој ова што ми го прави да има шанса да си продолжи со животот, а мислам и на претходните нивни жртви не би му било исто.
    Фактички не малтретираат додека не изнудат некакво одобрение.
    Патем да се дообјаснам, ПРОТИВ АЛГОРИТМОТ сум, и никогаш не сум била за, и сакам да се тргнат некои работи, само кога ќе те колва некој секој ден со вакви глупости и ти глуми HOLY, "beauty on the inside, beauty on the outside", "Don't tell your God how big your problems are, tell your problems how big your God is! " додека знаеш дека се грозоморни и немилосрдни убици, што користат word play за да претстават погрешна слика, те фрустрира, малку повеќе.

Дали се користат манипулации и соб сторис само за изнудување или реално тоа им се случува на некој НЕ ЗНАМ.
    Главен проблем е крадење на интелектуална сопственост и измачување врз обичен народ!

Со чистенките кај мене се почнати скоро, после константно измачување и хавана синдром од не знам, мислам барем 3 години, а и претходно бев, не толку константно и не бев свесна дека ми е од DEW.
    И после ЕКСТРЕМНИ ЗАКАНИ што rather be safe than sorry.
    За кармичките игри, не баш вакви (реално немаа ни материјал) мислам ми почнаа од 2023та, кога сфатив дека ни собираат мисли.
    Реакција ми беше гнев, violated во однос на приватност и не ми беше ОК што некој можи да собира па и мали ситни идеички од некој посиромашен и да си прави пари од тоа.
    Пак и приватноста тука.
    И тука некаде ми започна overt abuse-от, претходно исто бев под DEW abuse, па и поинтензивно од крајот на 2022ра, само беше covert, т.е не бев свесна.
    Немав долументации, не си играв игри, барав докази за во соодветни иституции, ама мислам и тие се се дел. т.е во секоја држава си имаат свој surveillance од the worst of the worst, луѓе што едвај чекали да им дадат оружје и некој правила што си мислат дека ќе ги покријат од последици, за да се покажат што се, т.е да се изживуваат врз тие што нема да се согласат со политиките. Искрено и знам луѓе што оставиле траги дека се, па и си кажале нешто, но не доволно.
    Но реално жртвите се и децата со АУТИЗАМ, пак ќе речам.
    И каков кармички дебт кај нив не знам нашле, но и нив им се уништува мозокот од DEW, т.е однадвор.
    Мене и черепот ми е променат мене однадвор од прженки и зуење, не само внатре, во рок од само неколку години и додека пак се обидував да се хранам и здраво и сама да се борам колку можам и да не изгледам луда, додека да се подразбуди и остатокот од народот што се случува.
    И назад и горе и странично, па и јаболчниците ми се поистакнати од прженки над уши. Патем се сомневам (иако сум on the fence за the HOLYs да не ни излезат на крај "сите животни се еднакви, ама некој животни се поеднакви од другите", дури ги жаламе) и дека и кај Селина е така, макар и имале бек ап со филери.
    Сепак мислам има разлика од еден до друг и не се споредуваат баби и жаби како што прават.
    (Патем кога сме тука, НЕ вадете умници! Не сум баш симболоџи личност, ама better save than sorry, да не требаше да ги имаме, немаше да ни пораснат!)

И да меѓудругото мислам се таргетирани и приоритезирани како што имаат и кажано на WEF според мислење (спомената 1984та). Јас мислам и според имот, твој, на родителите(УН 2030та комунизам политија), креативност и други фактори, многу веројатно уште се на микс.
    Кај децата може и според родителите, за да бидат константно во грижи, да пропуштат нешто, можи DNA потенцијал и да се решат пред време од луѓе што нема да му го прифатат режимот!

И уште нешто од тукашен закон поврзано со DEW abuse и имот. (не ми се прочитани фајловите, скролнато ми е само ова, смачено ми е веќе од сите глупости нивни!)
    "Користење на радиофрекфенции без одобрение за користење на радиофрекфенции Член 211 (1) Глоба во износ од 10.000 до 50.000 евра во денарска противвредност ќе му се изрече на правно лице кое користи радиофрекфенции без одобрение за користење на радиофрекфенции за вршење на радиодифузна дејност и со тоа за себе стекнува имотна корист."
    Јас го сфаќам како некој си мислат и претходно правно си се покриваат и цел град да успоубијат со казна од 10 до 50 илјади евра, или 1000 до 2500 ако било физичко лице. Можи грешам, ама пошто се коритат радиофрекфенции за DEW можно е и за тоа да им е!
    https://portal.mdt.gov.mk/post-body-files/zakoni-mdt-file-dXJ8.pdf
    Кај мене мислам и плочките за во копатило си ги бираше некој друг место домашните, ама тоа друга приказна!

И тука пак ќе го кажам дека мислам дека СИТУАЦИЈАТА ВО СРБИЈА СО КОСТА е исто исценирана ситуација за да наметнат и да сакаат луѓето надзор во домовите и да соберат оружје од народот кога ќе сфати што се случува. И е екстра гадна, пошто за дете се работи.
    И ќе додадам дека и намерно си споменуваат дека пуштаат деца да те спржат со цел да не го правдам него веќе. Ама реално мислам тој не бил свесен што му се случува, нивните ѓубренца ќе да се!

Мислам и Канје имаше речено дека денес е опасно да си креативен.
    Малку погоре напишав нешто од мое искуство!
    Мислам се копира, и се уништува ако не си без морал и етика, ама и не мислам дека му е само за извоз, тукашните извршители земаат исто мислам.
    Мислам и им е наредено по малку да хинтнат, ама не е доволно тоа!
    https://www3.weforum.org/docs/IP/2016/HE/WEF_2016-Report_The Digital-Future-of-Brain-Health.pdf
    "As science becomes more open, numerous privacy and intellectual property questions remain regarding human data. Informed consent is a start, but often, patients may not understand what rights they are signing away or researchers may wish to use valuable data for an alternative use which they had not previously considered and are lacking the requisite level of consent to pursue potentially game-changing scientific research"

Јас мислам сите си се договорени и си играат театар, дури спремаат робство.

Многу веројатно сејф енд саунд, додека нас над земја не трујат (и со chemtrails, weather modification, метали, наноботс, што и да се (не знам)) и уништуваат со DEW, а мислам и полошо ќе дојди.

И дисклужр (иронично), ама ни вестите ги видов, ни фајловите, може ќе се премислев за нешто, ама смачено ми е и од манипулациите нивни и се. И кога некој има твој податоци, полесно можи да те манипулира, и и баш за жртви можи да се наменети од users, abusers, со half truths.
    Можи отпосле да прочитам, ама засега немам сила!

И да луѓето си ги сметаат за NPC - "there for their learning", тие наводно хајер коншенс, без грам совест.
    5D vs 5G (биохакнатите). И на темата за некој: ете ја тука мојата сторија, не тоа што без дозвола буричкате.
    И сеуште важи дека не дозволувам да ми се буричка по ништо, ниту да си земате работи, ниту пак да бидам под надзор.
    Propagations destroyed!
    Нема ништо погадно од некој со твои камења да те мава по глава и да ти се перчи со нешто твое, а тебе ти го спржил мозокот, па и плус да ти се преправа дека е жртва!
    И не мислам дека е само AI, long story, нешто веќе кажано и што размислував во текот на се.
    И тука ќе скратам.

И ДА АМАН ДА СЕ СМЕНИ МРЕЖАТА во DIAL-UP и струјата од AC во DC !!

8. Аргентина *

Аргентина * Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    5.632
    Допаѓања:
    11.012
    Во емисија секој може да тврди што сака, пребарував и не најдов потврда од ниту еден извор.

9. Аргентина *

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    5.632
    Допаѓања:
    11.012
    Трамп и Епстин порано биле пријатели, ама ја растуриле дружбата некое време пред да го уапсат/осудат Епстин во 2006-2008.
    Не би ме чудело Трамп да израмнувал приватни сметки, работите да излегле од контрола и така да дојде до се ова. Само теорија.
    Мислам и дека Џефри има споделено информации со Русите при крај.
    Инаку, Трамп не сакаше да бидат објавени тие документи, цело време креираше дистракции за луѓето да заборават, а последниве денoви се обидува да активира нови теми, од Белата куќа постираа дури и расистички клип.

Последна измена: 9 февруари 2026
    На tanjaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    21.950
    Допаѓања:
    202.421
    Ништо не е објавено од пред 2008 пошто така е изгласано, или јас сум грешка?:?:
    Исто, не би ме чудело и другарката на Епстин што е во затвор, да се ,,самоубие,,:|

11. Аргентина *

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    5.632
    Допаѓања:
    11.012
    He, oд апсењето натаму објавуваат.
    Во 2006 го привеле, во 2008 му била изречена пресуда. Нешто пред тоа, Трамп се дистанцира. Чудно се поклопува и ова.

Мислам дека ништо нема да и биде нејзе во блиска иднина.

Последна измена: 9 февруари 2026
  12. Amica geniale

Amica geniale Активен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2026
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    100
    Сатанизмот е насекаде присутен,во песни,спотови, филмови,Америка има дури и сопствени сатанистички цркви,парата како и секогаш го врти светот.Секоја уста и секој доказ се покрива со пари. Ја гледав серијата на Нетфликс за него.Ништо не ме изненадува, цел свет знае за педофилијата во Ватикан, педофилијата во Тајван, Филипините.
    Епстин или се самоубил или го исценирал неговото самоубиство,се е замешано,не верувам дека нешто ке се смени, можеби ке ја дадат вината на некој само другите да се исперат.И пак ке се случува истото во позадина.

На sonuvana и eliesaab им се допаѓа ова.
  13. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    17.917
    Допаѓања:
    135.923
  14. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    8.290
    Допаѓања:
    44.556
    Секогаш кога има зло од волкави размеи, немивновно се стигнува до точката каде што се препишуваат овие дела на Сатани, ѓаволи...ништо не е фантазија, сѐ е реалност. А реалноста е дека еден куп луѓе имаат жичка да извршуваат одвратни злодела кон својот род, педофилски нагони кои ги потиснуваат и желби за измачување и нанесување болка на невини суштества. Моментот кога ќе дојдат до пари и моќ е моментот кога веќе им е дозволено и кога можат без никакви последици да си ги живеат своите фантазии. За Трамп се знаеше дека е силувач па пак си го изгласаа втор мандат, шо знам Луцифер сигурно не е крив.

На sparklie, Dentina и Amica geniale им се допаѓа ова.
  15. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    21.950
    Допаѓања:
    202.421
    Е тука доаѓаме до филозофското предубедување- дали секој еден човек е потенцијален садист, силувач, убиец, дали е тоа дел од човечката природа (секој значи можеш да се замислиш и себеси во такво сценарио), или сепак не? Слично како филозофската дискусија што ја постирав погоре со Епстин и Банон- дали секоја мајка, би прифатила и помош од ѓаволот лично, за да ,,го спаси,, детето? Епстин е убеден дека да.

На Dentina и Amica geniale им се допаѓа ова.
  16. pinklipstick

pinklipstick Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2025
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    518
    Сите овие досиеја на Епстин наликуваат на ист протокол како во сатанистичките секти низ Америка, жртвување и јадење бебиња, силување и експлоатација на деца, оргии, дрога..

Едно од многуте сведоштва кои може да ги најдеш на ут за тоа како функционира сатанистичка секта.
    Секогаш кога имало зло они сами се повикувале на сатаната и луцифер никој не им го наметнувал тоа од страна, туку самите се декларирале како сатанисти.

Последна измена: 11 февруари 2026
  17. Аргентина *

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    5.632
    Допаѓања:
    11.012
    Секој е. Само му треба тригер како траума и/или погрешно воспитување, или занемарување од тој што ја врши воспитната дејност, па прифаќање влијанија од лоша околина. Многу луѓе во општеството спаѓаат под овие категории моментално.
    Исто и ум што не е во трезна состојба може да изврши разни злодела.

Последна измена: 11 февруари 2026
  18. pinklipstick

pinklipstick Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2025
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    518
    Не верувам дека секој има таква жичка, кај мрачната тетрада е најистакнат
    недостатокот на емпатија.
    Веќе оформена личност со емпатија не може да направи вакви злодела дури и да се збогати и сл. а има и духовна вродена компонента што преедодредува каков е некој.

На eliesaab, AlmaOculta, BloodElf и 2 други им се допаѓа ова.
  19. boo3

boo3 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2015
    Пораки:
    1.681
    Допаѓања:
    6.390
    Не знам дали некој погоре има пишано не стигнав да прочитам сѐ. Гислеин е ќерка на Роберт Максвел, потврден таен агент на Мосад. По неговата смрт се сели во Америка, најверојатно да оперира исто како агент. Читав теории дека всушност таа го најмува Епстин, а не обратно. Да го догледам документарецот за Епстин, па ќе го пуштам тој за неа.

На Noira, Angie1432 и emiliana им се допаѓа ова.
  20. Аргентина *

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    5.632
    Допаѓања:
    11.012
    Па за да пораснеш во личност која има доволно емпатија да не ги уништува другите, треба воспитувачите да си ја завршиле работата правилно. Како така си мислите дека некои се под влијание на мрачни сили, и оттаму злодела? Не е точно тоа.