Не го задржувам он не сака да си оди, јас му реков да си оди зошто не сакам да живеам со некој што не ме сака.Фала за одговорот ❤ не знаев дали разумно размислувам. А не е битно има ли друга кога не ме сака не ми треба таков човек.
Како не е битно ако има друга? Он можи и друга дс има и тебе да те сака. Не си губи нерви чим си во свој дом куферот остави му го пред врата и нека се чеша. Гледај си го животот и децата битно имаш подршка од ним. Со лесно
Тој ти кажал дека не те сака и не те почитува и што очекува друго освен да му речеш да си оди? Како што ти кажаа и други, ќе ја префрла вината на тебе, а ти немаш никаква вина, не паѓај на манипулации. Со среќа.
Znachi pari vo banka zaednichki vo brak sto ste gi specalile da si gi podigne, nekoja nekretnina vo brak specalena a na negovo ime da ja prodade, kola,zlato,sef da isprazni. Vo zaednichki imot da se preseli...Konsultirav advokat za da ti gi kaze opciite.Vo bankite mislam postoi opcija so advokat da gi obavesti za da ne moze da si pravi sto saka Ako e pochnata brakorazvodna parnica. Dobar advokat pod hitno.
Negova nekretna ako e vo brak specalena ne moze da ja prodade bez nejzina soglasnost. Notarot gi vika dvajcata na potpis. Moze samo pari od banka da zeme od zaednicka smetka ako ima polnomosno.
Голтар, ништо нема и колата е на мое име.Има дупло поголема плата од мене и затоа се сили.Ама ќе мизерувам ако треба не го трпам веќе, само психички ме истроши .Фала на сите за поддршката.
Poddrška za tebe.A fraerot misli deka e nekoja faca udri mu korpa ako rekol deka ne te saka!Osven ako toa ne go kazal od inaet?
Ха ха , епа сега вика дека од инает кажал така, ама не оди тоа така.Кога сакаш некого не го повредуваш ни од инает.Сега дека мора да си плаќа стан може да лиже што плукал ама џабе.Баба ми викаше : Све се пере ама уста што ќе по*ере ништо не ја пере.