Знаев дека јубилејно победува Италија годинава (три децении). Инаку најзаслужена победа по Лорди за мене. Ко на рок концерт чоече и фул пакет, од имиџ и вокал до порака. Честитки и до фановите!!!
Па ако не им дадеше 12 ќе имаше војна во делегацијата на Молдова е тој русинот што му ги правеше песните на Лазарев Сергеј и уште неколку учесници од Советскиот сојуз.
Која неизвесност. Не можев да читам, се залепив за екранот. Конечно пак да победи некој за кој што навивам. Нека се множат следната година.
Ау дечки, каква ноќ. Не знаев дека толку возбудена ќе бидам за евровизија Ова гласањево стварно заморно беше, и мрачно упм, нула поени, нула поени, грев да те фати Италија беа феноменални, и песна, и бенд, се изнагласаа девојчиња за мачоров што пее И пукнав од завид на публиката, кога ќе се вратиме ние во таква реалност, концерти, музика, гушкање, енергија... Се тоа ми изгледаше блиску и надежно вечерва Ај да не ја тупам Баш убава дружина бевте, башка што повеќето за исти навивавме па еве вака
Аууу какво возење, сега притисокот да го симнеме некако. Еднаш да им одам на овие на концерт , ќе ме собирате низ шутки. Ни дрога нема да ми треба, ни ништо, природно ќе одлепам не е проблем.
Една рака пред спиење и ќе го замишљам италијанецов, нешо наеднаш ми се присвиѓа, не можам да се составам
Еее не Додуша и други одма скокнаа после, ама кога ќе те понеси емоција то е, нека прат ќеиф Браво за победата, неизвесно до самиот крај, ауф