Незнам на друго место,ама по сите Тинекс маркети го има,сеуште беше на акција.Има и гелови за туширање,планирам и нив да ги испробам. Ако ти е блиску маркетот во лептокарија,таму имаш убав избор и на гелови и на млеко
Нисам из Ск,зато те питав на друго место ако го има освен тинекс Ама ќе проверам кај мене низ големите маркети,да се надевам дека ќе го најдам
CIA, би требало да ги има во сите поголеми маркети, сигурно има такви и во твојот град. Јас лично сум презадоволна од производите на Dahlia.
Главно од жените од Пустец или не знам каде, што продаваат маслиново масло и планински чај на улица. Многу пати сум сретнала една иста жена, секаде ја има Мислам дека и некаде околу зелен пазар има, порано сум гледала, ама одамна.
Јас пред две недели купив ,,домашно маслиново масло во Албанија во Корча ,, прекрасно е е сега како може како козметика да се користи пример се става 1 спрема 3 цвет од кантарија или од невен и јас го користам тоа со невен за петици а тоа со кантарија за сончанје за после сончаница за изгореници и др. Значи ставам 1 третина во тегла цветови и 3 третини масло и после неколку дена може да се користи верувајте незаменливо е !и трајно е најмалку една година ! да се чува затворено исцедено после 40 дена одстоено пр,во пластично шишенце !
http://kurir.mk/makedonija/vesti/71139-dm-pristigna-vo-Skopje-utre-so-50-otsto-popust пробајте ги производите на БАЛЕА ( марка на ДМ ) за КОСА Спојлер сликички и објаснување но на германски http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/balea_home/ Прееезадоволна сум !!
Лосионот Хлоранфеникол. 150 денари е ама многу е ефикасен. Одма ги суши бубулиците. Крем за раце 48, млеко за тело Далиа
Пола литар за 70 и нешто денари. Ја измазнува косата, лесно се чешла, што повеќе да се оечкува од регенератор? Ми се чини и дека не ми се познаваат толку испуканите врвови од кога го користам, за разлика од претходните регенератори, кои ми ја отплеткуваа но не ја правеа мека Мириса нешто налик на чоколадо, што мене искрено не ми се допаѓа, но не е нападен и откако ќе се измие не се осеќа баш чоколаден мирис.
ako се важат и за ЛИЦЕ морам да ја кажам дека лично јас сум мнннн мнннн задоволна евтина а функционална!!
Кокосово масло за коса од Бонес груп за само 32 денари 60 милитри. Го користам за коса за поттик на раст и за заврстување на коса. Мислам дека се препорачува доста за фарбана коса, но има прекрасен ефект и на нефарбана. Дава некој сјај убав и за ралика од другие ми мириса прекасно. Јас не го загреавм маслото како што секаде пишува, шубе ми е, обично си го ставам. Го има во стокомак, на друго место незнам каде го има. Имало од истава фирма и чичковото од орев и бадемовото, а дупло се поевтини од галафам и витофарм.
^ Бев скептична во врска со маслата од Бонес груп. Доста се поефтини, а поголеми од другите масла. Ама не е секогаш скапото гаранција за квалитет. Кокосовото масло ми ја прави косата помека, со убав сјај и подобро ми ги оформува локните. Убаво мириса и сум многу позадоволна во споредба со бадемовото и ореовото масло од другите фирми.
Знае некој млеко за тело,со мирис на кокос,по можност појако да мириса и да е поквалитетно? Спојлер Немора многу скапо да биде