Јас користам Грундинг ротирачка е исто така нормална големина тоа ми беше најбитно пошто некои четки се мн големи. Има повеќе додатоци . Епен сум задоволна .
Konecno ja dobıv orıgınalnata Revlon ı navıstına e predobra kosata bash fenırana mı ja pravı.Prezadovolna
Подобро да си земев од ефтините обичните Не дека е лоша, може ја не знам да ја работам Онака океј е. Не доволно за препорака, очекував повеќе
Ja ima li nekoja koristeno ovaa cetka? https://setec.mk/index.php?route=product/product&path=10124_10145_10147&product_id=69429
Извини што после 100 години враќам. Сеуште ја користам. Немам користено фен ниту еднаш откако ја имам купено. Пегла па, воопшто, само ја префаќам во фиока на лево - на десно ја преместувам.
Јас ја имам, од Карфур маркет во Франција ја купив. Мене искрено ми е добра, иако не ми ја прави косата како на тие на инста. Е сега не знам дали косата ми е таква-никаква, ептен тенка и без волумен, а и плус ретка. Ваљда треба да имаш убава коса за таков волумен и ефект.
Од каде можам да ја нарачам/купам Ревлон четката? Оригиналната, не фејк од 300-400 ден по нашиве страни.
Некои tips како да ги смирам малите влакненца што ми штрчат иако фенирам со четка? На врвовите супер излегува ама горе кај коренот не можам баш да ја смирам косава