Не живеам во Мк, јас го купив околу 600.- франци, можеби може некаде да се порачи или некој да ти донесе од роднини ако имаш во странство?
Бидејќи Ревлон не може да се најде,која четка за коса ја препорачувате од Филипс, Ровента, Ремингтон? За долга коса, дебело влакно.
Според моето искуство, ротитачка четка не е за долга и густа коса. Ја имав Multi styler на Remington. Прво морав со фен добро да го исушам коренот, а потоа доста време ми требаше да се исфенирам прамен по прамен, па ми се плеткаше на краевите... Мислам дека ваквите четки се посоодветни за коса со средна должина или ретка коса. Мојата четка ја подарив на личност со коса до рамена и е презадоволна. Од друга страна, ако можеш да ја нарачаш од некаде таа на Ревлон, мене ми се покажа како одлична. Исто коренот го сушам прво со фен, ама четката е доста голема и брзо оди средувањето понатаму. Исто така, имав четка од овој тип Електрична четка за коса PHILIPS BHH880/00 (neptun.mk) и букавално ништо не и правеше на мојата коса. Знам дека не ти помогнав, ама споделувам искуство да не фрлиш 100 евра на нешто што нема да ти е функционално. Ако познаваш некој кој има ел. четка, пробај прво да видиш дали ќе можеш да ја средуваш косата со неа.
Колку е на Ревлон оригиналната четка? Најдов во Германија за 65 евра но истата ја имаше и за 250. Јас имам ретка коса до рамена. Би можела ли да ја фенирам косата со Ревлон четката?
roventa cetka za kosa rotiracka glava ima 2 cetki vnatre positna i pokrupna,i super vrsat rabota,za sredna do dolga kosa. ZA 15 min si gotova i susi i fenera,e treba da ja naucis prven,posle e lesno.
втората е намалена во нептун 1300 е сега. Јас ја купив денеска, четките се фиксни ме ротираат, има две брзини и двете дуваат топло, втората дури и жешко. Незнам уште да се фенирам, ќе научам и лесна е за држење не е груба ич. Да си ја земиш се исплаќа за парите.
Da mi ponudite elektricna cetka za kosa, sto rotira? Imam sredna dolzina I sredna gustina? Sakam da mi ja pravi kosata Kako blago zavitkana na kraevite?
Јас сакам да си земам четка шо фенира и што прави локни плус, можност ротирачка, освен дајсон прескапа е
Здраво девојки, Има ли некоја искуство со четка за коса, меѓутоа онаа што е како замена за преса, за исправување? Ако има, ве молам препорака, и дали воопшто вреди?