Go ıma lı nekoj setot na Dyson dalı navıstına vredı za cenata? Mı se vrtı vo glava vo posledno vreme, a nemam kade da go probam ..
Јас го имам. За цената не вреди, задоволна сум од него ама мислам дека е прескап. Тоа не е четка туку е фен. Брзо суши, ја остава косата права, мека ако не ја виткаш. Мене ми требаше многу време додека почнав да правам добри локни.
Mene mı e za fenıranje, taka ja nosam kosava vo posledno ı retko ja peglam. Za fenıranje cıtav e odlıcna super recenzıı ıma.. Kolku e vo stranstvo? mıslam dalı moze da se najde poevtıno od tuka ..
Добра ќе ти биде за фенирање. Јас ја купив 624.- франака. И, задоволна сум ама сепак мислам дека не вреди за тие пари.
Мене во салон ми ја извиткаа косата со дајсон и многу ми се допадна, па отидов да го пробам во продавница и ужас, не знам ни како да си ја извиткам косата, никако, ни со дајсон, а уште па со нормално фигаро… Како ти е дајсон за виткање коса?
Ми требаше многу време да се навикнам. Морам корените малку со пеглата да ги фатам. Го имам веќе една година дајсонот и уште не можам баш убави локни да правам. Го користам многу за фенирање и за тоа ме служи добро. Но, мислам дека да го пробав некаде пред да го купам немаше да го купам.
Искуства со четкава? Јас сум мрза за вакви работи и сакам нешто што ќе биде брзо. Каков е резултатот, сличен на пегла?
https://www.neptun.mk/categories/FIGARO/ROWENTA-CF-635-LF0 Има ли некој искуство со четкава? На попуст е во Нептун, а одамна се мислам да купам.
Ја порачав да ми ја донесат Ревлон од Германија таа за долга коса. Како ќе научам да се фенирам не знам.
Лесна е за користење. Јас ја имам тенката, ја користам и за виткање и за волумен. Предлог: ако можеш земи си витлери (јас имам велкро), за да се оформи поубаво и повеќе волумен да има.
Многу е лесна за користење, брзо ќе се научиш. Можеш да погледнеш и на youtube. Само мислам дека ти имаш многу густа коса ( бар од слики така изгледа ),прво засуши го коренот со обичен фен.
Јас ја имам и супер е, имаш фризура за 10 минути. Само многу тешко се чисти кога ќе се насоберат наслаги од прашина и разни производи за коса
Со памучна вата ја чистам јас мојата, малку навлажнета со вода. Мачно е, затоа и ретко ја користам последните неколку години. Се мислам да ја земам Ровента оваа што е ротирачката со додатоци. Две четки плус одат со неа. Да не ја има некоја? https://setec.mk/index.php?route=pr...337&mfp=manufacturers[204],36-[Четка за коса]
Продавам ротирачка четка ровента купена од нептун , употребена 1 -2 пати максимум , пошто се ишишав пократко . цена :3200 денари четката е гланц нова со кутија и додатоци
Дечки, до кај 1000 денари се наоѓа некоја таква ротирачка четка за фенирање? Само за фенорање, без додатоци за виткање и сл.