@ivona.none @mssuniquee https://www.mediamarkt.de/de/product/_revlon-rvdr5222e-2548397.html Ако може помош дали е оваа четката? Видов вие ја користите а и мн ја фалат и има добри рецензии и дали има различни од истиов бренд таа на @mssuniquee пишува new smaller brash…
Здраво девојки, дали некоја има искуство со било која од овие четки? Или можеби подобра препорака за ротирачка четка (најмногу ми треба за фенирање оти рамна ми е косата)?
Ехх, уште коа ја зема рече ќе пишеш рецензија и те снема! Делот што е како четка ја исправува убаво? Претпоставувам прво мора со фен? Јас имам коса до гз, сушење па пеглање ми одзема многу време, дали со ова би ми било поедноставно а воедно да дава ефект како пегла? Тенкс
Ве молам предлог за добра електрична четка за фенирање што може да се купи кај нас.И повисока цена да е, само да е стварно добра.Многу проблематична коса имам (долга и ептен густа), затоа барам нешто подобро.Немам користено електрична четка до сега, па ме интерисира дали е подобро класично фенирање со четка и фен или електрична четка? Од тоа што разгледував, повеќето четки се најмногу до 1000 w моќност, што не е многу за разлика од појаките фенови.Затоа ме интерисира дали ќе ми врши работа ако земам електрична четка.
Дали некој ја има оваа ротирачка четка за коса? Имам збувната коса прекршена и после секое миење ја пеглам ама многу ми се оштетува од пеглата. Косата ми е со средна должина.
Здраво, ми треба некоја ротирачка четка што ќе ми прави локни. Да предложите некоја? Се мислев меѓу Филипс и Ревлон.
Ајде нека пише некој искуство. И мене ми треба ваква четка, бидејќи ми е за кратка рамна коса. Ако не ја испеглам, на ништо не личам, особено што имам многу бебешки влакна, па секој во свој правец
Исто и јас барам, да не купи во меѓувреме? Девојки можеби сте зборувале на темава, но сакам да прашам. Сакам да инвестирам во убава ротирачка четка за фенирање. Нај вака што ми фаќаат око се тие поскапите на Филипс и Ровента. Дали некоја од вас ги користи? Или имате пријателка/ колешка што може да ви сподели искуство?
dyson дали некоја има цел комплет со делот за виткање? Како сте задоволни,не е баш малку пари? На што да се внимава при купување доколку сте задоволни ?
Јас го немам, ама би ти препорачала да го ѕирнеш ова: https://www.saturn.de/de/product/_s...e-haartrockner-stone-1400-watt-105388931.html
Може ли да ми препорачате добра електрична четка ? Значи и за виткање и за исправување. Имам долга густа и прекршена коса одкако ќе ја измијам.