Јас сум задоволна од таа на Ревлон, ја користам зс сушење и фенирање, за виткање не сум ја користела. Ја препорачувам и сум ептен задоволна, мана е што ја нема во мк ако имаш кој да ти ја донесе.
Би ти препорачала да гледаш со поголема моќност, повеќе температури. Надвор во соседните земји се многу поевтини сите модели. Баш погледни во Бугарија и Србија
Imam na revlon, sega sakav Dyson no realno 50k ne vredı.. ovoj go gledav po vıdea ne e e los no sakav uste po nekoe ıskustvo da soberam
Ово Овој секако не се споредува со Дајсон, би ти препорачала да го видиш стајлерот на Шарк, го има во Германија. Ова Ремингтон е жива играчка за тоа.
Јас ја користев оваа. Најмногу ја купив кога имав шишки и одлично ми се погоди за нив. Но за цела коса не ми беше ништо посебно. Долга коса имам. И ја средував косата на мајка ми бидејќи пократка има и добро се покажа како за сам свој мајстор.
Јас ја имам веќе две години, уствари моменталната ја имам година и пол, првата ми се расипа после 5 користења, но ми ја заменија со гаранцијата. Не ја користам многу често, но и не сум нешто многу задоволна. Најмногу ја користам правата четка, многу ретко округлата, на која за толку малку користење влакната се искривија. Јас имам кратка коса до рамена, па додатокот како фигаро го немам користено, имам пробано еднаш ама не добив ништо. Сѐ на сѐ сумирано од мојата несмасност и производот, не би ти го препорачала.
За кратка коса/ коса до рамена е одлично, две мои блиски го имаат. А aко не се лажам ти имаш доста долга коса мислам дека нема да ти е практичен. Прво ќе треба да ја сушиш косата во корен, а потоа многу време ќе ти одземе за фенирање на краевите, а може и да ти се плетка. Јас имам подолга и густа коса, цела вечност ми беше потребно за да ја средам. А не си задоволна од Ревлонот? Мене некако баш ми се погоди.
Не го земав сетов, ќе си почекам за Дајсон Ревлонот го користам супер е ама во последно почна некако да ми мириса на изгорено изгледа кај и е да е ќе отиде..
Јас пробав Дајсон зашто многу сакав да си купам и како почетник, што ни со фигаро не знам да си ја извиткам косата или пак исфенирам, Дајсон не ми изгледа многу практично, мислам ќе ми треба деценија за да успеам. Исто така во салон ми ја извиткаа косата со Дајсон и локните не траеја баш, не знам дали ради мојата коса или оти не ми ставија доволно лак, не знам.
Дечки ја има ли некој копијата на ревлон, да сподели искуство? Коса до рамена имам сакам blowout ефект да постигнам. Знам нептун дека има поквалитетни ама чисто ме интересира со копијата дали има искуство некој. Thanks
Има одамна во Нептун ротирачко фигаро. Неколку видови има, ако си од Ск има повеќе избор, во помалите места не носат од сите.