Дали некој ја има користено на Remington фен четката што е со четири додатоци да сподели искуство? Ја меркам долго време од Нептун,сакам да знам дали вреди за секој денар.
Ако мислиш на таа што е 5000ден, видов една инфлуенсерка на инста стави видео за таа четка и убаво и ја направи косата, мислам дека вреди за парите поготово бидејќи има 5 год гаранција и плус фигарото е многу добро се ротира
Да на таа мислами јас ја гледав некаде на видео и многу ми се допадна,особено фигарото бидејки се ротира. Сепак мислам дека ке ја купам
Јас се мислев помеѓу неа и Грундиг ама одлучив дека ќе ја купам Грундиг, пошто мојата коса не држи долго време локни а единствената разлика меѓу нив е што Ремингтон има и фигаро..
Ја продавам 2000 ден. Многу малку користена од причина што ја скратив косата. Ја препорачувам за долга коса.
Се мислам за електрична четка. Цел живот ја пеглам косата и ми е супер, но од кога се ишатирав ми е многу надувана и покрај тоа што ја пеглам и многу лесно ми се прекршува,извиткува. Никогаш не сум користела ел.четка па ме интересира дали би била подобра од пеглата конкретно за мојов проблем, не ми се фрлаат пари за џабе.
Продавам за 2000 ден види погоре, задоволна бев ама само за долга косса.Јас боб истрижав не ја препоорачувам за кратка,тоа е причината зш ја продавам.пиши лп ако си заинтересирана.
Продавам фен четка и електрична четка за исправување на коса Phillips по цена двете заедно за 4 500, или поединечно ( за детали ќе се догвориме во лп, со гаранција и нови многу малку користени поради недостаток на време со мало дете Инаку четките се преубави, се надевам ќе се погодат на некој кој има повеќе време за експериментирање
Во ред, фала ти. Ја гледам во нептун, кажи ми како беше задоволна и дали освен исправување можеш и локни со неа да правиш?
Здраво, Може ли да ми препорачате округла четка ама што НЕ ротира. Обична. Не знам дали овие на ровента и ремингтон ротираат. Гледам и на филипс има некоја.
Здраво,дали некој од вас ја користи оваа електрична четка или ја има испробано?Од техномаркет е и би сакала да добијам ваше мислење. Фала женски Здраво дечки,јас се извинувам многу знам дека темава веќе се повторува,меѓутоа за да може да ме проследите подобро ја отворив пак.Ве замолувам за мислење во врска со оваа електрична четка дали некој ја има користено како сте задоволни.Многу би ми значело да поделите ваше мислење со мене.Благодарам однапред женски